nedelja, 9. oktober 2011

1390098 - spomini nepriviligiranega "navadnega smrtnika" na "polpreteklo zgodovino"

[amy2011]
Je**bo te ta tvoj komunistični totalitarni režim v tisto, od belega vina čisto zmešano štajersko žarnico. Ma kerega ti to flancaš, povej mi no!

Si si lahko zgradil bajto na kredit in to z levo roko,

NE!

jajce si guncal in glumil naokol, glih kolikor ti je pasalo,

NE!

šihte si menjal ko gate,

NE

ter se lepo smejal ,,komunajzerjim,, z figo v žepu, sedaj pa serješ čez spomine.

Moji spomini so denuncijacija mene UDBI s strani od UDBE krekanih ljudi - špicljov, v moji bližini (gnusno!) in vobči teror SDV-UDBA, ki me je aretirala dvakrat. Enkrat ko sem kot mulc rekel "Jebeš štafeto! Nismo bebavi!" in drugič, še bolj za prazen kurac v študentskih časih. Skratka, moji spomini, niso taki kot tvoji spomini, jaz sem imel ptiložnost (Hvala Alahu!) resnico o kumunajzer režimu začutiti v sobah, ki so na notranji strani bile brez kljuke na vratih. 

Ajd, če bi, tako kot danac in njemu podobni, izkusil teror komunizma v 50" letih, bi še nekako razumel,

Teror slovenskega komunizma-fašizma ni obstajal samo v 50-ih, pač pa tudi v osemdesetih in devetdesetih, kar dokazujejo afera JBTZ in umor Dobrega iz Negove in oabne izjave komunističnega talibana Turka , y bogamy tudi danes, ko se teror nadaljuje v formi reketarjenja preko drakonskih ultraprogresivnih davkov in še bolj preko neokapičenih prispevkov, ter seveda preko talibaniziranih medijev in na novo pojačani politični talibanizaciji v recentnih treh letih, ter agresivnemu vsiljevanju komunajzer doktrine. 

Teror komunizma je bilo recimo tudi, ko so rdeči žurnalisti naciji očitali referendume, v katere se je od komunistov terorizirano ljudstvo zateklo, ker druge obrambe ni imelo.

Teror komunizma je bilo ulicotacanje Semoličevih uličnih prevratniških viđilantskih falang v času edine nekomunistične vlade in njihova popolna odsotnost v času komunistične-fašistične vlade, ko bi v resnici morali na cesto.

Teror komunizma je bilo ko so komunistični talibani hoteli rehabilitirati komunistični režim preko: neobsodbe komunizma skupaj z EU, odlikovanjem udbaša; poimenovanjem avenije po komunističnem teroristu in masivnem morilcu kateremu pripisujejo stotine tisočev pobitih.

Teror komunizma je instantno pripisovanje "sovražnega govora" vsakomur, ki neafirmativno zbori o komunistih in komunizmu ter istočasno orgijanje in divjanje komunističnih beštij po nekakšnih pasjih procesijah po deželi z rožljanjem s trofejnimi thompsoni in oblačenjem v uniforme teroristov, pri čemer vse to seveda ni sovražna govorica, čeprav se naciji grozi "da se bo z orožjem branilo tekovine teroristične organizacije KPS".

tako pa si samo še eden od faliranih ideologov domačega slovenofašizma,

"Edini "domači slovenofašizem", ki zdaj obstaja je slovenski komunizem-fašizem.

amaterski relativizator režimov in kobajagi opravičevalec bande izdajalcev in njihovih velikih del iz druge vojne.

Jebe te, ker iz vseh mojih tisočev postov ne moreš citirati niti ene besede, kaj šele stavek v katerm bi jaz poveličeval katerekoli fašiste, naciste in podobn kreature. To si si preprosto izmislil. V maniri komunističnih pacientov, ki vsakomur, ki s solzico iskrenega vzhičenja ne časti komunistične zločince, in podobne vašesvoje ikone, nemudoma pripišeš da so nacifašisti. Po sistemu kdor ni z vami oz kdor ni komunist ali prokomunist je prav gotovo nacifašist. 

Jebiga, ne morem ti pomagati. obstajamo tudo tretji: Prvi ste vi komunisti-fašisti-teroristi , drugi so nacisicialisti-fašisti, ki so nekoč bili vaši frendi, pa ste se nekoč skregali pa tepli, pač mafijska posla. Ne vem zakaj se enačite z obdobjem ko ste se s Hitlerjem tepli, bolj primerno bi bilo da se indentificirate z obdobjem ko ste s Hitlerjem bili v koaliciji, v kobajagi ligi proti imperializmu. Tretji smo mi, ki nismo ne komunisti-fašisti ne fašisti-nacisti. Comprende?!

Ni mi jasno kako vi pacienti ne vidte, da bi vam kot nenazisocialistom-fašistom bilo najbolje, če bi večno ostali v koaliciji s hitlerijanskimi in dučejevimi nazosocialistom-fašistom. Vsi ste etato-levakarji, jebiga.

Iste vrste tiči letite skupaj. Normalno. Hitler, Mussolini, Tito, Kučan, vsem so največji trn v peti častilci svobode - s tujko - "liberalni". Zato slovenska komunistična kamarilja tako vzrtrajno udriha po liberalih in jih skuša stigmatizirati s predpono NEO. Auuu! Če si liberal in ti komunisti obesijo še predpono NEO, je samo vprašanje časa kdaj te bodo legalno ustrelili. NEO valda pomeni neposredno zločin. Auuu!

Link

Ni komentarjev: