ponedeljek, 24. oktober 2011

1412487 - nekaj dejstev o "socialnosti" države

[NavadniNimda]
> [mataj]
> Pa ja. Odpri podjetje, najemi kredit, garaj ko črna živina in hrani bankirske oderuhe. Ne bi, hvala.

Raje odpri podjetje, najemi kredit, garaj ko črna živina in futraj nenasitno socialno državo. Tko mora bit, ane? :)

hehe.
Evo od mene tudi: ************************************************** ************.

Sicer se pravilno reče: "futraj nenasitno boljševiško-talibansko klepto-reketarsko državo, ki futra svoje rdečetalibanske maziljence in temu za alibi reče "sociala" ". Ker o tej državi 100% drži samo eno - da reketari ustvarjalce preko drakonskih 60+% marginalnih davkov na prihodke iz dela in v zvezi z delom reketari tudi podjetja; ter prav tako reketari preko neokapičenih plenilskih reketov, kobajagi prispevkov.

O tem kako je ta država "socialna", o tem kako je v resnici MojKuracSocialna™, pa se prej ali slej nauči večina Slovencev, če ne prej pa ko recimo najkasneje pri 50-tih ostane brez dela, pa ugotovijo, da so jim zasegali neokapičen prispevek, dobili pa bodo, ko so v stiski, fakin po roparsko okapičeno nadomestilo in to zgolj za fakin nefer okapičeno število mesecev. Skratka, bilo kuda komunistično-boljševiško-fašistično-mafijsko ropanje svuda. S pomočjo represije taiste države - ugrabljene države v rokah komunistične mafije!

In ko jim roparska komunistično-fašistična kamarilja razlaga, da pokojnin itak ne bo, razen mogoče ene dve-tri bedne mesečne rentice, pod pogojem da folk sprejme predlog kamarilje, da prispevki bi še vedno bili in to še višji, delalo se bi pa do par mesecev do smrti oz. kar do smrti. Točneje, prejemat pokojnino se ne bi utegnilo, ker bi Matilda pač prišla po svoje. 

In seveda, vsi vemo, da se v resnici ne bo delalo med 50 in 65 letom, saj dela še za 30-letnike ni, kaj šele za 50-letnike. In ker je država praktično prisilila podjetja, da 50-letnike odpustijo, ker so kobajagi po 55. letu "zaščiteni & neodpustljivi", dela za 50-letnike garant ne bo!

Link

Ni komentarjev: