četrtek, 6. oktober 2011

1385265 - nekdo misli, da niti Finance ne bi smele pokritizirati kamarilje

[IN71_eur]
enostavno Finance nadaljujejo kot PR za JJ in sesuvajo vse kandidate po vrsti, le zakaj?
Ali so resnicni rezultati 04-08 in vse obljube JJ kak dodaten magnet za Frankla & Co.?

Poleg tega, da sam ne mislim, da Finance drukajo za katerokoli osebo partikularno, menim tudi, da bi lahko in da bi seveda smele če bi hotele. Mislim celo, da bi spričo dramatičnosti položaja, SMELE Finance v imenu interesa državljanov Slovenije, ki so bralska baza Financ in sodržavljani novinarjev Financ, zavzeti odkrit agitatorski položaj in agitirati za zdravorazumsko smer, saj rdeči medijski blok še naprej povsem neprizadeto agitira za komunistično-rentarski status quo. Brez sramu! Sicer reciklirano, ma tolčejo v isto rdečo smer že od leta 1958, ko je kompartija vzpostavila "samodejno odgovorno podporo novinarskega ceha razvoju socialistične stvarnosti". hehe .

A najbrž tudi Finance imajo enak problem, kot mi vsi. Vedo da rdečetalibanske rentarsko-roparsko-podmizniške komunistično-fašistične falange kobajagičnih samooklicanih levičarjev tega niso vredne, celo nasprotno - vedo, da te absolutno ne smejo več vladati, alternativa pa tudi niti ne artikulira dovolj prepričljivo, da bo delala drugače, niti se do sedaj v svojem edinem mandatu ni izkazala z rezolutno demontažo plenilsko-rentarsko-kartelnih prvin komunizma, ki so ga tja vgradile rdeče falange v svojih 20@45. Janša in bajuka sta glede krucialnih aspektov v domeni nujne demontaže rentarstva in eksporpriativnih komunističnih praks, v ritmu koračnice semuljićevskih ulicotacaškoh falanga, lamentirala pohlevno o "socialno vzdržnih reformah". Namesto da komunistični beštiji rezolutno odsekata vseh ziljon rentarsko-reketarsko-ekspropriativnih glav iz katerih se cedi ogabna lopovska slina nomenklaturnikov in sinekurnikov in vazalov komunističnega režima.

Povsem novih tretjih opcij pa žal ni na vidiku. 

Na vidiku je pa ziljon recikliranih in zdravljenih, a ne-ozdravljenih komunisto-rentarjev, ki so jim umi 100% sfokusirani na oblaste per se in na delitev in distribucijo plena. Umetelno ovito seveda v sladkobesedno celofansko mudologijo o socialnosti in solidarnosti. "Solidarnost" pod prisilo ugrabljene države, seveda. Diktatura nomenklature v imenu proletariata!

Pa še vprašanje zate imam. Zakaj Finance ne bi smele sesuvati onih posameznikov, aspirantov za oblast, katerih kandidatura pomeni nadaljevanje istih 65-let starih komunistično-fašisičnih plenilskih doktrin in praks, ki so to deželo pripeljale na rob prepada, eno državo pred tem pa bankrotirale in efekte bankrota seveda da kot vroč kostanj uturile naciji v žuljaste roke? Zakaj ne bi smele sesuvati onih, katerih prakse so že dezauvirale neprimernost teh osebkov in njihovih doktrin in političnih programov, ter balkanoidnih koruptivno-hajduških praks?

A si kdaj pomislil, da ni krivo ogledalo ker se v njemu vidi odsev, ki razodeva ogabnost kreature pred ogledalom. Ali nisi niti za trenutek pomislil, da ogledalo oz. Finance niso krive, da so kandidati orto-komunistične kamarilje, te kobajagi levice, v ogledalu pač videti obskurno in bedno?

Daj ti nam razloži odkod tebi ideja, da se sme nacija, država, dežela, vred z žurnalisti, dandanes poigravati z idejo, da bi nam še naprej vladale boljševiške, totaluravnilovske, podmizniške, dogovornoekonomske, domaćijske, tovarišijske, rentarske doktrine in njih izvršujoče kamarilje? 

S čim so si to zaslužile? Temeljem česa smemo verjeti, da nam bodo, po 65-letnem ustrajanju na totaluravnilovki in rentah in čaščenju morilcev, prinesle kaj novega, drugačenega, kaj kar bo na pijedestal namesto fokusa na distribucijo/delitev plena in rento in podmizenje in karteliranje, postavilo delo, ustvarjanje, svobodo, prostotržnost z enakimi šansami za vse, svobodo, poštenje, plačilno odgovornost, efikasno sodnijo ipd.?

V športu, kjer se krog evaluacije vodstvenih ekip vrti veliko hitreje, trenerje zamenjajo instantno že po par neuspehih. Včasih že zato, da povzročijo spremembo, kot triger za prebujanje ekipe. Zakaj bi v naši politiki potem ko smo potrče in jankoviće gledali 20@45, gledali taiste de facto nesposobne vodstvene frise še kar naprej v večnost. Kdo normalen po 20 letih Potrča (na 30 podlage v oblasti SR SLO) , v parlamentu, ali oblasti še naprej potrebuje Potrča v parlamentu ali oblasti? Za koji kurac? A je mogoče kakšen nenadomestljiv fakin vunderkind? A so rezultati njegove prisotnosti Slovenija->Švica, al so rezultati Slovenija->Albanija?

Po domaće - Naj se mi skidajo in to brez debate VSI, in to absolutno V S I ogabni rentarski nategunski frisi iz oblasti in zlasti sedanjega parlamenta. Zlasti rdečetalibanski! Sikter! Z nikomer od njih ne potrebuje ta nacija več tvegati. Vsi, od jebenega večnega Jelinčiča, preko jebenegea večnega Potrča do jebenega večnega Tanka. Ja, tudi Tanko, četudi je umen in pošten mož, ki se že dovolj dolgo svaljka poparlamentu, ima najbrž v svoji stranki kakšno mlajšo oz. na kakršenkoli način bolj svežo alternativo, kali nima? No?! 

Bolje bi bilo najeti študente, da furajo zakonodajo in državo, kot pa te škodljivce, ki jih gledamo 20@45. Seveda bi morlai skrbno paziti,d a se izognemo podmladku Kompartije. kajti ko njih slišim kako govorijo mi gredo lasje pokonci. Primerjalno s to opranoglavo rdečetalibansko mladino, je Stanovnik videti ultraliberalni demokrat.

Če so sedanje stranke politična danost v real-demokraciji, jih naj mediji, Finance na primer, vsaj poskusijo pritisniti, da naj tja v parlament pritrogajo vsaj nove, druge ljudi, saj jih imajo. Pa te ljudje naj s seboj prinesejo predvsem spremembo doktrin in programov, ter političnih praks, lepo bi prosil, če smem. Diskontinuiteto tekovin kompartije!

Tejle, ki so nas furali 20, zlasti oni, ki so nas furali 20@45, se naj vsi lepo skidajo od tam. Preventiva! Da se okužba ne širi! O Jankovićih in njihovih rdečih zaledjih pa sploh ni dvoma, da tam nimajo kaj iskati. Tako "uspešen" zna bit vsak. Daj mi penezov iz žepov davkozavezancev, s card blanche brezmejnim zadolževanjem, pa ti kupim cel svet. 

In te v dolžniško suženjstvo pahnem za večno. Če nisi opazil, ravno o tem piše Stane. Med drugim.

Ali se jebeni jankovići lahko pohvalijo, da so v Ljubljani odprli kakšno delovno mesto, ki je v realnem sektorju in je presežno čez število ukinjenih delovnih mest v realnem sektorju? Kako? "Ne čujem dobro, al znam šta jedino možete odgovoriti". hehe. Kako, a odgovor da je ne? O ti surpriz ti presenteljivi! No further questions your honor. Defendent may step down. 

Vse jasno. Jebeš ti take "dobre meneđerje". Pa ne le jaz, vsak bi ti lahko bil vrhunski meneđer v vsaki organizaciji, katere lastniki meneđerju dovolijo, da jo zadolži do amena, do kamor meneđerju volja in do kamor državnim bačniškim kolhozom seže nemarnost presoje rizikov. Dokler krediti ne usekajo in organizacijo pahnejo v insolventnost. Alpa državo. Evo recimo Grčija. 

Vsi bi me kot meneđerja imeli radi in govorili "veliko je naredil". Radi bi me imeli kot na Fužinama i u Črnučama imajo radi Zokija. Ali pa kot so rentarji imeli radi Titeka, ki jim je rihtal "uživancijo na kredit". Dokler jim država ni bankrotirala. Ter se v krvavo vojno pogreznila od silnih nagrmadenih zlaganosti, začenši oz. vred s kobajagi "bracvo-jedinstvom". Sposoben bre meneđer in vladar fpičkomaterino! 

Sikter, mone talibanske zarukane!

Link

Ni komentarjev: