petek, 21. oktober 2011

1408214 - tipično stališče komunajzerčka o njemu neljubih preiskovalnih komisijah

[0917Metro]
Mnogo bla bla, pa sam en stavek ki kaj velja: Sicer pa, ja, za oba primera velja enako, počakat je treba ruling sodišč.

(Upam da se vsaj zavedaš kakšna bedarija je komisija DZ Jerajeve, kjer lahko ZJevi politični nasprotniki delajo glih kar jim paše. Njegovi nasprtoniki pa os sedaj dejansko vsi v parlamentu (nasprotni pol ali pa izguba glasov) - razen bodočih prebežnikov...)

No, pa si le spregovoril na standarden komunistični način. Komisija DZ je "bedarija", maliciozna natolcevanja karbarof pa so svetinja. Tudi odločbe komunističnih asasinov dubajićev tam nad kočevsko fojbo so suho zlato, saj so pomorjeni "verjetno bili nekaj krivi", kanede. "Sicer jih kompartija ne bi kar tako obsodila". Fakin tipično.

PS
Nič bat Janković ne bo dobil nobenih drugih glasov kot borčevskih, orto-v-iber-pravoverno komunističnih in srbsko-jugonostalgičnih, v katere je všteto tudi tistih 63000 glasov za Bežigradom(Učrnučama) in Ufužinama in na Goloucu, anje?

Tvoj Janković bo vzel le del glasov, ki jih je vzel Borat. Skratka, tvoj Janković bo ena velika polomija Kompartije. Na koncu bodo kompartijski derivati - stranka "Jankovići" in Desus in SD kot edini derivati KPS, ki bodo tokrat hitili parlament, (kajti LDS, TRS in Zares ga ne bodo) dobili njaveč 400 tisoč glasov vsi skupaj, na volitve bo prvič v zgodovini po plebiscitu za osamosvojitev prišlo 1 200 000 volivcev, popušilo, ker bo koalicija SDS, NSi in RESET imela najmanj 620 taužent glasov. Ostali bodo entropijsko skurili 100 jurčkov glasov in ne bodo videli parlamenta.
Kam se bodo priklonili komunistični trabanti iz SLS s svojih 80 jurčkov glasov, pa se še ne ve. Če jih Janša ne bo rabil, bodo silom prilik opozicija, hehe.

In potem bomo 4 leta gledali Vesno Godino kako žlobudra na TV, češ, da je v SLO nevzdržno in semuljićevske ulicotacaške komunajzer-prevratniške pivopijske falange. Pa nekaj metelkovskih bebčkov bo "vztrajalo pred Borzo", pa proteste proti kapitalistom bodo delali skupaj s slovenskimi rdečimi tajkuni a la jankovići in rigelniki in mermali ipd, ker oni kobajagi vedo kdo je sjebal Slovenijo. Buuuhahaha!

Link

Ni komentarjev: