sreda, 5. oktober 2011

1383939 - ustavno sodišče po zavrnitvi Titove ceste čaka še kar nekaj dela, da spet pridobi zaupanje državljanov

Samo [nesankcionirani] motenci, ki se iz kakršnihkoli razlogov, neselektivno in brezrezervno identificirajo z vsem kar so storili partizani/komunisti/kompartija, lahko o Titu ali kateremekoli drugem podobnem komunističnem klavcu oz. teroristu oz. lopovu govorijo na način, ki smo mu priča v Sloveniji.

Moteni sprijenci se ne zavedajo, da je njihovo ogabno sprenevedanje o Titu isto kot če bi kdo danes na enak način debatiral o Fritzlu: "Veste, gospod Fritzl ima dobre in slabe strani. Veste, preden se je razkrilo, da je v kleti imel zaprto lastno hčerko in jo desetletja posiljeval, je bil uspešen in za komjuniti koristen ugleden poslovnež. Poleg tega je treba poudariti, da je imel vgrajen sistem, da če elektrike zmanjka za več kot mesec dni, se vrata kleti avtomatično deblokirajo. Pa še to je treba pudariti, da je otroke, ko so se rodili pustil živeti. Zadeve je treba gledati v kontekstu in razumeti, da je tak postal zaradi ogabnega nacizma, ki je na duši mladega ubogega Fritzla pustil strašne brazgotine.

Njegov odnos do hčere je neposredna posledica zlorabe nacizma nad njim. To je neke vrste maščevanje, ki ga vsak "normalen" recimo slovenski prokomunist in če hočete propartizan razume. Evo recimo partizani (pod poveljstvom kompartije in Tita) so se maščevali nacistom in fašistom tako, da so po vojni izvensodno pobili stotine tisočev svojih sonarodnjakov, ki so jih po lastni presoji opredelili za "izdajalce"."

Ne vem kaj je privedlo do tega, da je na US, v katerem sedi tudi nekaj komunistov in celo sinov ljudi, ki jim pripisujejo sodelovanje v zločinih, posvetila božja luč modrosti, legalizma in normalnosti, ma to niti ni važno. Važno je, da je US tako razsodilo. Za to potezo mu je treba zaploskati in ne gledati podarjenemu konju v zobe. Končno! Opogumimo jih in jim pokažimo smer normalnosti s tem, da jim za to dejanje zaploskamo.

Ob tem imam samo še eno vprašanje. Kdaj bo isto sodišče končno ugotovilo protiustavnost številnih drugih še potekajočih komunističnih orgij in izživljanj nad nacijo, državljani, rezidenti?

Na primer: Obiskovanje kompartijskih pasjih procesij po državi, na katerih se naciji grozi z orožjem in koder se nekakšne sprijene in obskurne, četnikom podobne bizarne kreature oblačijo v uniforme teroristov-klavcev, ter si na rame obešajo trofejne sicer thompson avtomate, kar naj bi bila grožnja naciji, češ, to čaka vsakega, ki si drzne ne-častiti našihsvojih klavcev in njihovih VSEH dejanj.

Tam na teh shodih častilcev zločinske KPS in njenih dejanj je marsikaj, če ne vse protiustavno. Če se bi samo enkrat na enak način zbrali, bognedaj, častilci kakšnega drugega totalitarenga režima oz. ideologije, ki na podoben način provocirajo in netijo spore znotraj države, bi jih nemudoma vse zaprli in ali razhajkali. Normalno! Zakaj že se pa teh ne?! A mislite, da moj sin potrebuje njihova sranja? A mislite,d a jaz potrebujenm njihova sranja. Samo še večji odpor in gnus do njih gojim.

Zakaj moram sinu odgovarjati na vprašanja "ali je to Tito čigar ulica bo v Stožicah?", ko na History channell pokažejo Hitlerja?
Zakaj moram sinu razlagati na koga je teta Katarina Kresal jezna, ko grozeče agitira tam iz komunistične pasje procesije?
Zakaj moram učiteljici razlagati, da moj sin ne bo šel peti pesmice pod "spomenikom" klavcem, ki so v rudniški jašek žive ljudi zazidali?

Zakaj je le njim dovoljeno, da se pod ikonografijo totalitarnega režima kurčijo in nam motijo vsakdan? Ko jebe njih in njihove fejk zmage! Razjahajo naj že enkrat, poln kurac mi je njihovih "zmag". They made their point! Naj poslej drkajo privat! Dobro?!

Ni več, hvala bogu, orgij motenih naših fašistov, nacistov, nejmit zločincev. Pravzaprav jih po letu 1945 ni nikoli niti bilo! Zakaj imam medije polne prenosov orgij komunistov-fašistov? Zakaj US ne proglasi prenose medijev za pritiustavna dejanja in zakaj medije ne preganja policija zaradi tega? Komunisti se naj dobivajo privat in naj tam drkajo kar jim je volja. Javno proliferirati čaščenje zločinskih organizacij in zločinskih falang pa ne bi smeli, kali bi?

Obskurneži, ki se tam zbirajo kršijo ustavo ko ščuvajo proti vsem, ki niso z njimi in ko provocirajo najmanj tri četrt nacije, kršijo ustavo in zakone ko nosijo oz. se kranclajo z ikonografijo zločinskega totalitarnega režima, pravzaprav kršijo ustavo na X načinov.

Dalje, en tak primer, veliko bolj kriucialen za preživetje in življenje državljanov, je komunistični nasilno-uravnilovski davčno-paradavčni aparthaid. Ta je brez dvoma protiustaven, saj se neko konkretno skupino v družbi, ki btw, o ti paradoks paradokslani, pokriva celih 99% nacije, vso nacijo minus kompartijska nomenklatura in par nekomunističnih šbercarejv v to družbo, torej vse tiste, ki prihodujejo iz dela, davčno diskriminira z drakonskimi in edino njim vsiljenimi progresivnimi davki.

Da niti ne govorimo o neokapičenih prispevkih, ki so čisti reket, saj za presežno zaseženi denar, ki naj bi bilo namensko zavarovnaje oz, varčevanje, a ni, več kot 80% nacije ne dobi nič oz. ne dobi adekvatnih benefitov in storitev. Čista komunistična tekoča ekspropriacija. Uveljavljanje in udejanjanje komunistične roparsko-rentarske doktrine s pomočjo zlorabljanja represije države, ki so jo komunisti že pred 65 leti ugrabili in zaprli v komunistični gulag. Že slednje, brez česarkoli drugega, je samo po sebi eno najhujših protiustavnih dejanj.

Prostiustavno, spoštovani sodniki! Protiustavno!

Kaj čakate gospodje sodniki? Naredite že enkrat konec temu ogabnemu ropanju cveta nacije. Ubijate mladost te nacije oz. dežele v pojem in dobesedno, ko jim odvzamete vsako možnost da bi, ne le kaj privarčevali, pač pa tudi da se bi sploh kdaj zavihteli nad raven totalizirano odvisnega prolesa, ki vegetira iz rok v usta. In pri tem gre za ljudi, ki bi radi s poštenim delom skrbeli zase in svoje družine.

In tu pridemo do bistva in do fokalne točke velikega problema. Bistvo je, da na več načinov, po več poteh, komunistični sistem te države sistematično zasužnja nacijo. Zasužnja, gospodje ustavni sodnikI! Z A S U Ž N J A! Kako je ta glagol lahko povezan z ustavnostjo?

Kdo izmed onih mladih ljudi, našega najlepšega in najdragocenejšega, našega najveličastnejšega, našega najčistejšega, se na valu svojih sanj lahko zavihti iz role odvisno zaposlenega v rolo entreprenerja, ki ustvarja delovna mesta in pomaga do eksistence drugim?

Ne more se, in sicer zato, ker so komunisti poskrbeli da so plače najprej že na bruto ravni netržno zmanipulirane, pa potem v nadaljevanju, da se jim odvzame 60% poprej že zmanipuliranega bruto prihodka (rožljajo že s 70+%). itd, da niti ne omenjam, da je v tej državi večji del posla na trgu v sferi javnega sektorja. Spet zahvaljujeoč in sledeč komunistični doktrini. A vsi vemo, da se posli iz državne blagajne podeljujejo podmizno posvečenim kartelom in ne bognedaj dovoli dostop do njih mlademu novemu entreprenerju. itd.

Skratka, čas je, da zakonodajalec postane nekomunist.

Čas je, da zakonodajalec demontira vse rentarsko-roparsko-reketarsko-nategunske zločinske sheme, ki so jih v sistem podtaknili komunisti.

Čas je da US proglasi vso to komunistično ideološko motivirano navlako za protiustavno.

To je dolg zakonodajalcev in US-a do nacije in do državljanov ter vseh rezidentov te države. Nikomur ni v škodo, če se odpravi lopovsko rentarjenje neupravičenih in nepoklicanih. N I K O M U R! Nikomur poštenemu!

Vsem pa bo v korist, da se končno vzpostavi novi družbeni deal v katerem je za šibke sicer civilizirano in zgledno poskrbljeno v okviru zmožnosti, a je hkrati harmonično s PRAVO NEZLAGANO solidarnostjo na pijedestal postavljeno delo, kreacija, poštenje, enake priložnosti za vse, osebna svoboda, svoboda vobče, ipd, kot nasprotje sedanjemu sistemu sprenevedanja, ki ne služi ničemur drugemu kot branjenju sfejkane lažne role, lažnega ugleda in lika in dela zločincev kot je bil Tito.

Ne zato, ker bi rdečetalibanski trgovčič in fiškalček-meneđerći Janković imel rad pokojnega krvoločnega komunističnega fritzlovskega Hrvato-Slovenca Tita, pač pa zato, ker straži, da ne bi kakšen madež padel na KPS, od tam pa na njegovo kobajagično t.i. "levico" od tam pa na kučane, jankoviće, kreskalke in preostalih 50 tisoč roparskih rdečih nomenklaturnsikov in tajkunov in tajkunčičev, ter še ene 250 taužent nezasluženo maziljenih rentarjev oz. sinekurcev raznoraznih oz. de facto plačanih vazalov in gardianov komunističnega režima.

Tega se ONI bojijo. Boli njih kurac v bistvu za obskurnega komunističega klavca Tita. On jim je samo ikona, ki naj ohrani glorijo totalitarnega režima oz. kompartije. In ima isto rolo kot odlikovanje Ertla. Svojemu zločinskmeu režimu in doktrini implementirani v sistem oni rihtajo legitimiteto, da lahko še naprej uživajo svoje nomenklaturne beneficije in seveda še naprej podmizno-kartelno-dekretno-uravnilovsko lomastijo po žepih nacije.

Vse to mora novi zakonodajalec razhajkati in iz državne legislativne zgradbe eliminirati, US pa, večino komunističnih bestialnih uredb že danes za pritiustanve razglasiti. Čakam!

Link

Ni komentarjev: