četrtek, 27. oktober 2011

1417249 - novi glupi paragrafi za reketarjenje s.p. in enoosebnih družb

[FIN-209982]
Eno samo zajebavanje !
zakaj pa to v nemčiji ne velja ali drugod v EU?
Borat je res spremenil to državo v zadnjih treh letih v Tunguzijo

V ozadju je čista patološka fovšija rdečih talibanov.
Ne vem zakaj nekdo, ki je direktor v lastnem podjetju, eneoosebni ali večosebni družbi, ni važno, mora sploh biti zaposlen? In če je zaposlen, zakaj ne sme imeti zgolj simbolično plačo? Recimo 1 eur plače.

Zakon bi zgolj kot možnost predvidel, da se te ljudje prostovoljno vključijo v pokojninsko shemo, z zneskom s kakršnim se sami želijo in basta.
Iz česa bi plačevali? Iz izplačanega dobička. Ali iz kapitala. Saj so kapitalisti, mar ne?

(Seveda je tu takoj vprašanje, zakaj je vključitev v pokojninsko shemo zaposlenih takšna kot je. Skratka, logika enakopravnosti položaja vseh državljanov pred zakoni narekuje odpravo talibankosti tudi pri delavcih samih! In vice versa, talibanski zakoni za direktorje-lastnike nastajajo kot metastaza talibanskih zakonov s katerimi se izsiljuje oz. reketira zaposlene.)

Če direktorji-lastniki-kapitalisti nimajo penezov, so pa direktorji v svojih družbah, ki so recimo kronično brez dobička (Slednje je dolgoročno in nesmiselno in nevzdržno!) se naj zaposlijo v drugi družbi kot odvisno zaposleni, ali pa naj gredo na Tromostovje ponujati seksualne usluge, če trpijo za sindromom obsesivno-kompulzivnega entreprenerstva. V tem primeru bi "podpisovanje" oz. pravno zastopanje lastnih družb bilo neke vrste bizaren popoldanski hobi, pravi vir prihodkov pa šnelfuk v stranišču pod tromostovjem. Imeti v lasti podjetje brez dobičkov za katerega sam zastopaš, je prav tako dolgoročno in nesmisel in nevzdržno početje.

Pri nas je v ozadju tega talibanskega predpisa patologija mafijske reketarske pameti boljševikov. Češ, boli nas kurac kako majhno plačo si plačuje direktor ki je lastnik družbe, mi hočemo da NAM™ da najmanj reket v višini XYZ. Bulano! Pokvarjeno! Maliciozno! Sprevrženo! Mencingeriansko! A to je država? To je butalski fovšijsko-talibansko-boljševiško-mafijski-reket arski-rentarski Bananistan™!

Ali pa naj za poslovne podjeme do, na primer 1 milijon EUR letnega prihodka, predpišejo S.P. kot obvezno obliko družbe ne glede na število zaposlenih. S poenostavljenim knjigovoidstvom in davčnimi pavšali. Kajti očitna je hostilnost in intencija, da se počisti z mikro d.o.o.-ji, ki tipično ne zmorejo najeti direktorja, pa lastniki sami šušmarijo. Kdo ve, v svetu Ferboten-stajl talibanizirane zakonodaje je [vsaj] to morebiti legitimen in kredibilen cilj, hehe.

Rahmetli Steve Jobs je v Apple imel 1 dolar plače. In od tega dolarja se je plačalo kontribucije. Potem si je kot delničar izplačal dividende (dobiček) in od tega živel. Ali si je potreboval, hotel, želel kje vplačevati še v kakšno pokojninsko shemo, je bila njegova stvar. Kaj je narobe s tem in zakaj pri nas ne sme biti tak? Zakaj pri nas ne sme nič biti normalno, ampak je vse kontaminirano s boljševiško rdečetalibansko ideologijo zblojene in do absurda spervertirane fovšije in reketarjenja s pomočjo po talibanih ugrabljene države.

Rdeči talibani so nam s svojimi butalsko-fovšijsko-mafijskimi zakoni, Republiko Slovenijo ustrojli kot Bananistan™, Absurdistan™, Đamahiristan™, Nejmitstan™.

Mejk nou mistejk, že bežna analiza mentalnega okvirja izza teh zakonov razodene, da je vse to zgolj slaba krinka, slab potemkin-fasadni surogat za pravo izzaodrno resnico, ki se jo skuša prikriti z, zlagano seveda, galamo o "skrbi države za poenostavljanje entreprenerskega vstopa v bizines". 

Prava resnica je da kumunajzari sistematično hostilno zavračajo inhibirajo in eliminirajo prostotržni kapitalizem, privatno lastništvo in privatne kapitaliste. Te zakoni so naravnani v smer ubijanja zasebnega kapitalizma, ker kumunajzarom idealni in edini zares zaželeni model kapitalizma je monoteistični, monolastniški - državni kapitalizem oz. t.i. "socializem".

Odtod toliko predpisov in zakonov, praks takisto, ki inhibirajo in otežujejo tržni kapitalizem, ki naj se priskuti čimveč pizdekom.
Zanimiv je v tem smislu ta famozni S.P. To so boljševiški talibani absolvirali že v prvi inkarnaciji rdečega monoteističnega državnega kapitalizma t.i. "socializma", pa so do teh bolj popustljivi, saj se zavedajo, da frizerke in mesarji niso ravno računovodski geniji. Hvala kurcu! Vsaj kanček pameti v prostoru do vrha natopljenemu z butalsko-talibanskimi birokratskimi absurdi.

Kako naprej? Jahh, zapreti dol bo treba tote privat deoojčke, kapital pa prvega dne dokler se ne znajdeš vložiti kar v kombinacijo dveh treh fakin dobrih delnic v širni tujini, dobrih obveznic in zlata. Potem pa pamet v roke pa s kapitalom narediti kaj drugje po svetu. Tu definitivno ni dobrodošel! Kdor zmore in komur se da.

Izpolnimo mokre sanje boljševiško-butalske rdečetalibanske sodrge, my fellow private entrepreneurs of Slovenistan. Izmestimo tisto malo sirotinje od privat kapitala, ki ni v rokah posvečenih in maziljenih ter v zločinu soudeležnih rdečetalibanskih rdečih tajkunov iz tega agresivnega in hostilnega okolja, nekam drgam v kapitalu prijazna okolja, sami pa, če se že nismo odločili za prebeg v Ufiladelfijo, naredimo veselje sodrgi. Prijavimo se kot nezaposelni na zavod in se zaposlimo. Ako ide v državi ki ima veliko nezaposlenih, bo sledom predlaganega imela še več in tudi vobče drvi fpičkomaterino. In ako se nam sploh dela v državnih kolhozih. Če ne, sikter delat v Ufiladelfijo™. "Naj se hepening začne. Jože požen, mi smo prpravlen!"

Link

Ni komentarjev: