sreda, 19. oktober 2011

1406057 - vnovična in vnovična komunajzerska sprenevedanja okoli kompartijskega procesa vseh procesov

[vrac]
Glej Shaman, tukaj gre pa za politika, ne gre za navadnega falota, ki seveda išče vsako luknjo, da se reši, pa čeprav so ga dobili z žlico v marmeladi. Gre za to, da v normalnih državah politiki odstopajo za tisočkrat blažje obtožbe, ki niti niso nujno procesuirane na sodišču. Na primer, da ga zasačjo z Vasilko; ne pa za obtožbo, ki jo obdelujejo v kazenskih procesih v treh državah, jebemti... Si nor ti ali sem nor jaz?

Nihče, ki tako škandalozno, s takšno neznosno lahkostjo zapiše kar sem zgoraj odebelil, se meni ne more in ne bo prodal za demokrata z dobrimi in nemalicioznimi nameni. N I H Č E!

Gard, ki si ga zavzel, dejanje, ki si ga ravnokar zagrešil, je bilo temelj sprijene udbaške logike, kai je botrovala desetinam tisočev uničenih družin in po krivem obdolženih in v komunistične gulage zaprtih. Da niti ne poskusim štei one, ki so bili leta 1945 po enakem mehanizmu zverinsko pobiti. A ti štekaš., kolikšen je tvoj greh?

Tvoj greh je naglavni in izvirni, pa če ne vem koliko mudološko leporečiš, češ, da "samo terjaš normalnost in enako reakcijo kot v normalnih državah".

so ga dobili z žlico v marmeladi

Problem je v tem, da ga niso. N I S O. Koncept besede NISO najbrž štekaš? Šele konec sodnega postopka, ko bo sodba pravnomočna bo pokazala ali so roke res bile v marmeladi. Comprende?
"Na neznanem kraju, ob neznanem času, v neznanih okliščinah, od neznanih oseb, domnevno, pričakoval, da mu ponudijo nagrado v zvezi s poslom s Patrio", pa ni isto kot "so ga dobili z žlico v marlemadi". NI! A naj ti še narišem?

Tako pridemo do tvojega drugega, izpeljanega absurda:

odstopajo za tisočkrat blažje obtožbe

Ja, komunisti tako hlastajo za oblastjo, da se jim sanjajo mokre sanje o tem, da bo zadoščalo že, če kompartijski politkomisar iz vrhovne prelature komunajzer cerkve KURAC sporoči karbarom in kosom, kaj on meni da se je zgodilo na neznanem kraju ob neznanem času, tedva data par najav preko medijev in evo, Janša že leti i da odstop. Auuuuu! Jeboteee! Pa to je bolj naivno kot si politiko zamišlja gimnazijska brucka.

Taiste kumunajzer beštije, ki kobajagi spričo svoje morlanevertikalnosti-brez-listnice od Janše terjajo, da odstopi vsakič, ko kakšen umobolen kumunajzar nasanja kakšen novi dachauprocesni konstrukt, pa za Jankovića v teh dneh dajejo benevolentne izjave, češ, to da so Jankovićevi sinovi kriminalci, ki so jih že dobili kako temeljem očetovih marifetlukov služijo milijone, ker so parcelam vrednosti čarobno narasle, in eto kobajagi, to da so oni kriminalci in kršilci zakonov, nič nima veze z njihovim očetom, ki jim je to s svojimi odloki omogočil. In še kako. Začenši s kupovanjem diplom.

Ne vem zakaj, a jaz temu kumuanjzer sprenevedanju, dvojnim merilom, komplotarjenju itd NE V E R J A M E M! IN ne zaupam. In veš kaj? "Organi in inštitucije" te države imajo v rokah dokumente, ki meni dajo za prav glede sinov in Jankovića. Tvoje natolcevanje o "prstih v marmeladi" je pa fumis vaginalis. Ki ga na tvojo žalost niti sodišče ne bo moglo potrditi. In kaj boš ti takrat storil, sirota? Se boš Janši opravičil? Malo morgen!

Kaj bi pa naj Janša storil, ko sodišče vse ovrže on bi pa recimo tebi na ljubo odstopil že takrat ko so slovenski karbarji in kosovarji in podobne spake spisale svoje prve natolcevaške svinajrije o črki J? Jebentiboga, pa vi ste svetsko čudo. Vio veste sodbo preden sodišče sploh začne. tehnično gledano ste vi v bistvu...eee...eee..kako, da kažem, eee...linčarji!

Ne odstopiti, Janša, če ni kriv, mora vso to trabantsko in komplotarsko kamariljo umobolnih pokvarjencev terati do konca na sodišču in jim uprizoriti pravni pekel, da jim bo za vedno žal da so se rodili tako blentavi. In veš kaj mora še? Od komunajzarov osvojiti oblast in jim potem v zakonodaji Slovenije ztreti njihovo satansko bestialno kumunajzer seme. Vse njihove zakone eliminirati in to državo narediti N O R M A L N O! 

PS
Nikoli nisem razumel vas, domnevno običnih državljanov, ki navijate za fašistične prakse. Navijate seveda takrat, ko gre za vam nesimatične. Kar vas de facto naredi za fašiste. Ker fašisti to počnejo, tako kot vi, isključno njim nesimpatičnim. Ne igrajte se, mone! Presumpcija nedolžnosti je resen inštitut pravne države in najvišji dosežek civilizacije. Ta inštitut loči civilizirane družbe in okolja od linčarskih in neciviliziranih. 
Inštitut presumpcije nedolžnosti mora normalna zdrava človeška duša zagovarjati predvsem za one, ki ji niso simpatične. 

PPS
Glede na to, da je afera Patria več kot samo kumunajzer dachau-procesni konstrukt, je namreč gebelsovski miks navedb in obtožb, ki mimogrede zavede ofce in laike, se čudim koji kurac se laiki rinete tako neznosno na lahko nemarno komentirati. 
Evo kaj hočem povedati: 
-Ja Patria je delala narobe, de facto amoralno iščoč podmiznih koristi zase, skušajoč obiti prostotržne mehanizme poštenih javnih razpisov. Je tudi domnevno, morebiti, ravnala protizakonito, koruotivno, to bodo povedala sodišča v F, A in SLO. Ko končajo z delom.

-Ja, cekute in wolfi so Patrio nategnili in jih prepričali, da brez njihovega posredovnaja ne bo posla. A to še ni protizakonito! Wolf je oni dan povedal: "Ja, jaz sem od mojega avstrijskega partnerja dobil nekaj keša za posredovanje v poslih. In še veliko mi dolguje v poslih, kjer sem posredoval v drugih državah. A kolikor vem, nikjer na svetu, pa niti v Sloveniji, zaslužiti denar samo po sebi ni nezakonito dejanje

Štekaš, maestro? 

Wolf vam nadobudnežem sporoča, da ne skriva, da je posredoval, to je počel zakonito, prejel je denar in plačal davke. Nič nezakonitega! Vnovčil je sebe, svoje povezave, svoje znanje in položaj. Fovšljivci Slovenistana mu lahko popušite. In ga v treh izmenah sovražite, če vam je tako všeč. A mu nič ne morete. ne vem zakaj bi. Saj ni nikogar podkupil.

Cekuta je prejel denar. To se ve. A glej ga zlomka, njega sodišče nič ne bremeni. Veš zakaj? Zato ker je njegova zgodba pravno-formalno enako Wolfovi. A ker je posvečen in maziljen od kamarilje ki je konstrukt izdelala, ima sedaj boljši položaj v procesu od Wolfa. Cekuto se niti stigmatizira ne. Zanimivo? A edini Slovenec, ki je prejel denar je on in tisti zakajeni igralec golfa. Oba že 20@45 orožarita. Skupaj s komunisti. Ki so jim dali "licenece to kill".

Hrastarca je nasrala za en Triglav komunajzer-zarotniškega ogabnega gnoja, potem se je usrala in spizdila: Očenj injteresna, kanede?
Karba ni spizdil: Zato zdaj ima orpaviti s tožbami SDS in Janše. In mu Delo omogoča, da si dela za svoja sranja promocijo in obrambo kar v medijih. Njegov odvetnik pa Janšo iN SDs dolži kverilnosti. Auuuuu!

Ko boste vi, stalibanizirani gardiani fašistično-komunističnih orgij doumeli da ste stalibanizirani, boste storili prvi korak razumevanja zakaj je v vašem interesu in interesu vseh državljanov da se nikomur, absolutno nikomur ne odtegne presumpcije nedolžnosti.

Kumunajzare štekam, oni si domišljajo, da bodo ni vedno v roli fašistvo ki s pomočjo ugrabljene države zatirajo druge in drugim pakirajo patria konstrukte, ter da posledično smai nikoli ne bodo viktimiziani od beštije,ki so jo ustvarili. tebe pa ne razumem. Odkod tebi ideja,, da je tvoj otrok varen pred psom, ki ga hraniš s feferoni in mu mešeč žive mačke da bo je krvoločen. Kaj pa če ti fašistična pasja zver jutri zakolje otroka ali vnuka, če ga že imaš? A? Zgolio se je že. Poleg tega vi prokomunisit bi morali vedeti - vaša revolucija je pojedla že veliko svojih otrok. Ker je tisti trenutek ko je ugrabila državo, le to obrnila proti vsaki svobodi, tudi svobodi revolucionarjev samih.

Link

Ni komentarjev: