sobota, 22. oktober 2011

1409815 - komu so Grims, Černač, Tanko in Gorenak negativci

[mirko53]
Mislim, da je Virant SDS-ova diverzija! Zna pa za njih biti problem, da jim je žoga poletela preko cilja, saj zagotovo niso razmišljli o tem, da utegne Virant takole potolči Janšo.Oblast pa je mamljiva in se bo sedaj Virant kaj težko odpovedal temu, da bi igral prvo violino.
Ampak v zgodovini se je že dogajalo, da so bili kralji pajaci, izza njih pa jim je kak minister ali kancler vlekel vse povodce.

Malce zadoščenja čutim že ob tem, da se zaenkrat nič ne sliši o negativcih tipa Grims, Černač, Tanko, Gorenak idr.! Če bi bili ti odrinjeni na rob politike, bi že bilo v tej državi prijetneje živet!

Oni so "negativci" predvsem za vas kumunajzare in prokumunajzare. Normalno! Ker pač govorijo vam nevšečno, ker o vas kumunajzarih in prokumunajzarih govorijo resnico, ta je pa pač smrdljiva in ostudna, jebiga. Kakšna pa naj bo. Zločin in zlodelo in kraja so najbolj pogosti pridevniki, ki se držijo kumunajzarstva oz. njega politične in gospodarske prakse . 

Saj nič ne rečem, Grims res ni neka perla, mislem, ne bi ga ravno izbral za s seboj na pusti otok (a nobenega izmed kumunajzarof ne bi izbral niti da namesto mene spuca straniščno školjko), raje bi na sampotni otok vzel recimo Evico Irgl, sončece shamanovo divje, hehe, je pa blento Grims ipak simaptičen poba že zato, ker je kot kirurški nož rezolutno proniknil v bistvo kumunajzara in se tega dognanja konsistentno drži, kar je potrditev pameti oz. da ni ofca. Fant pač ni retorični genij, sou fakin wot, takšnih je v SLO itak zgolj peščica.

Černač, Tanko in Gorenak so pa za vse kumunajzare kar The Ihajahaj Intelektualci in moralne vertikale, ki so ob kumunajzer morlanih horizontalah videti kot Burj Fakin Khalifa, ter umi par excellence, ki so ob kumunajzewr primitivni pameti videti kot alberti fakin einsteini. V umih kumunajzer kamarilje v glavnem prevladuje kumrovško-gozdna psevdointelektualnost falirancev in patološka klepto miselnost vaških kurjih tatov, ki so povrhu še patološko fovšljivi, ter se 24 ur na dan ukvarjajo izključno s špejanjem v žepe drugih.

Skratka, če bi kumunajzer motene klepto-ume in zdraharske ume večnih bilderjev komplotov, vitezov rdeče teme v coni somraka komunističnega podmizja in vitezov zarot in konstruktov dachau-proces stajl, ter ultimativno motenih fovšljivih umov, kakšna teta DobraVila™ odrinila na margino političnega prostora, tja v bližino smrdečega smetišča zgodovine, bi v tej državi bilo mućo prijetneje živeti.

A morebiti slovensko ljucvo ipak nekega dne to stori samo, pa intervenca tete DoberVile™ nea bo potrebna...eee..sploh...hehe.

PS

PetdesetPlus™ press

Link

Ni komentarjev: