sreda, 5. oktober 2011

1384371 - odgovor pizdeku, ki ob sklepu US o Titovi cesti blati Ernesta Petriča

[0219K21]
Ustavni sodnik dr. Petrič je sodeloval in sodeluje v skupini, ki je s svojo sodbo posegel v preteklost, kajti prvič je v enem sodnem sodkumentu zapisano, da je Tito zločinec. Gre za sodbo o mrtvem človeku, ki ima pravno naravo obsodilne sodbe v kazenskem procesu.
G. Petrič je storil tako neverjetno veliko napako, da je ni mogoče spregledati ali se z njo pomiriti. Ta napaka predstavlja olje na ogenj, ki v Sloveniji tli desetletja.

Tito je zločinec in amen. To z glasovanjem Petriča a bogmy tovariša Cirila Ribičiča takisto, hehe, nima nikakršne zveze. Kajti najprej je Tito v Moskvi dal pobiti vse svoje sodelavce - teroriste y bogamy tudy kakšnega idealističnega intelektualca, potem je niz zločinov nadaljeval tak, da je dal ukazati poboj stotinetisočev izvensodno pomorjenih, na koncu pa nadaljaval in zaključil še z udbaškimi zločini. 

Nista Petrič in Ciril denuncirala NKVD-eju Titove sodelavce. Nista onadva ukazala ljudi žive zazidati v rudnik. Pač pa režim na vrhu katerega je bil tvoj kobajagimaršal Tito.

Ker ste komunisteki storili vse, da do lustracije ne pride leta 1990 in ker vam tudi to ni bilo dovolj pa ste morali drek fukniti v ventilator v tem mandatu, ko ste v imenu podtaknitve rehabilitativne ideje o normalnosti komunističnega režima provocirali s poimenivanjem ulic po Titu, ste Petriča oz. celotno US, dobesedno prisilili, da je enoglasno (Kapo jim dol!) sprejelo odločitev, ki ima karakter lustracije danes. In hvala kurcu, da sta Petrič in Ciril to zmogla. Navkljub bremenu povezav s komunističnim režimom.

Dajte predlagat še koga, pa bomo počasi za vse te VašeSvoje pizdeke dobili dokument, ki jih pripozna za to kar so - komunistično-fašistični teroristični zločinci.

Link

Ni komentarjev: