ponedeljek, 17. oktober 2011

1401891 - možni scenariji, če bi se slučajno izkazalo, da je tudi Virant kamariljin trojanski konj

[atkobatko]
Skupaj z Gregorjem in NSi bo 50+
Jebote shaman kaj se nisi pokapiral, da je Gregor zbujena speca celica, novi nateg. Pa kolk jih se majo? Koliko jih bodo nucali.
Ajde.

Stari, trenutno sem še v fazi, ko tega ne verjamem. Oz. nočem verjeti. Če se bo izkazalo, post mortem kakopak, hehe, da sem bil naiven, pa se ta moj "nočem verjeti" potrdi kot denial, bo to pač še en žebelj v krsto slovenske demokracije. Če bodo Virant in Rado & RESET consortes zafigurirali kot PuckoJimMaterino™ ali pa DemosKPSkrti™, polej ta nacija de facto in dokončno nima šanse. Edini možni razplet za to nacijo bo potemtakem proces čaušeskizacije, ki se bo odvil par desetletij zapoznelo. 

Kdor nima v glavi ima v kalašnikovu press.

Ali pa tragično dokončanje procesa galopirajoče pavperizacije prebivlastva, ki se bo tak kot že dvakrat v zgodovini masovno izselilo, če bo imelo kam. Ker širne savane Argentine niso več prazne in na voljo slovenskim gaučosom v đabest aranžmajih. In prebivlastvo ni več revno kmečko, pač pa revno polindustrijsko - polvrtičkarsko - polrentarsko - polsuženjsko. 

Možna je seveda tudi tretja opcija, da obubožano prebivalstvo, pritisnjeno z revščino in dejstvom da nima več kaj izgubiti, delno odide v tujino, delno pa doma, povsem travmatizirano, vegetira na robu revščine. To si lahko ogledaš v vsakem megapolisu po svetu, kjer je takšnih ponekod več kot za celo Slovenijo. Torej?! 

V tej varianti bodo tenzije in komunistično demagoško-populistično divjanje tako violentno eskalirali, da bo med prvimi v tujino odrinil sloj, ki ima kaj penezof in tovarn in podjetij inih. Iz čistega strahu, da jim naspidana in našuntana semoljičevska ulicotacaška drhal ne zažge vse, vred žnjimi . 

Kaj to pomeni z gospodarskega vidika in kaj pomeni linčarstvo vobče in kaj pomeni stresanje jeze drhali neselektivno, pa tudi vsi vemo. Bananizacija Afrika bananaripablik stajl!

Kdor nima v glavi, pa da odjeba komunistično beštijo elegantno na volitvah, mu prej ali slej kruli v želodcu, gorijo hiše, gorijo avtomobili in crknejo tovarne press.

Link

Ni komentarjev: