sobota, 8. oktober 2011

1388894 - purinolija so Brkaćeve blodnje o črni ekonomiji navdahnile za idejo normalizacije države po teoriji kaosa

Na nek bizaren način bi se s tem krščanskosocialnim komunistom lahko strinjal. Stvar tule je tako zavožena, da potrebuje reset. Ena od poti za to je 100% črne ekonomije. Rezultat ?

1. Država ne funkcionira več, ker se pobere 0,00 € davkov
2. V splošnem kaosu začne delovati princip LeChatelier v vsem svojem sijaju
3. Iz lufta bi mrgolenje Dementiostancev izgledalo kot kaotično gibanje molekul plina (Brownovo gibanje)
4. Zaradi zunanjih vplivov bi se kaotične molekule začele urejati na novo (prišlo bi do kemijskih reakcij; recimo oksidacija, v glavnem gorenje, reakcije tipa E2 (eliminacije)...
5. V končni fazi bi prišlo do katalize. Sosedje ne bi prenesli neke Grčije na 10 potenco in bi vnesli v to mineštro ustrezne katalizarorje

In po tej poti bi se začela vzpostavljati normalna država ali pa podružnica kake normalne države. Seveda je možen boljši scenarij, ki ga pozna medicina. Bolane tipe, kot je ta krščanskosocialnikomunist in njemu podobne je treba pozdraviti. Možnih "medikamentov" je več. Od zdravil za tržno demenco, pa do zdravil proti hudim infekcijam planskoekonomskega centralnoživčnega sistema. Skratka, s tem, da se jih izpostavi strahotam poštenih volitev in tržne ekonomije.

Dokler pa te tipe futramo davkoplačevalci, naj iz higienskih razlogov vsaj molčijo, če se že ne kesajo svojega sprenevedanja in zlobe.

Link

Ni komentarjev: