ponedeljek, 24. oktober 2011

1412806 - še nekaj dejstev o nikoli dokazanih obtožbah (tudi Kunstljevih) proti Princu Teme™

[rename]
Ja, tudi mene zanima, kako se bo tole s Kunstljevimi obtožbami razpletlo.
Pisalni stroj, prepis posnetega pogovora Kunstelj-Njavro-Janša... kaj sledi naprej?
A še vedno mi ni jasno, zakaj ni knjige?

Jasno je zaenkrat samo eno - Kompartija™ se vladanja Janše boji kot hudič križa. Zato išče tisoče načinov kako ga zjebati.

PS
Kje je ta majster Kunstelj bil vsa ta leta? Recimo, kje je bil med edinim mandatom Janše, ko je Janša bil prst v očesu vseh kumunajzarof? Kje je bil recentna tri leta, ko se komunistična beštija trudi na vse kriplje kapitalizirati patrijsko gnojničenje pa uporabljajo obskurne karbarske modele, namesto takega đeka oz. kronskega dragulje kakršen je )MK (Mitja Kunstelj MK in ne Milan Kučan MK, hehe?
Kako to, da njegova "neverjetna razkritja" koincidirajo z volitvami oz. s kampanjo v kateri bo Kompartija garant popušila in to katastrofalno?

PPS
Če bi kumunajzer beštija imela eno samo uporabno in oprijemljivo zadevo v smislu dokazov, bi Janša že davno sedel. Nikoli ne pozabite tega.

PPPS
Hrvaški in bosanski viri, ki so z Omanom in družbo iz SLO sodeloveli v hepeningu trgovine z orožjem, so povedali (Tudi Mateju Šurcu, ki je levosučni in antijanšno usmerjen): "V trgovini z orožjem je sodelovala celotna država Slovenija in predvsem celoten vrh Slovenije sodi med protagoniste te trgovine". Torej?

Eto, zato Janša ve, da mu DonKepec™ in njegovih 40 kurcelizcev lahko pofafajo. Bavčar, ki je v enakem položaju kot Janša, le da Kompartiji™ ni nevaren in ni tarča enake magnitude kot Janša, ker pač nikoli ni igral kot igralec, ki bi z oblastne pozicije izrinil SvetoNedotakljivoKompartijo™, ampak se je Kompartiji™ pridružil kot aktivist LopovskeDruščineSlovenije™.

Če bi teta DobraVila™ na slovensko politično takmovališče po čudežu ustoličila pošteno liberalnosredinsko stranko legalistov, ki hoče zpostaviti red in lopurde tak kot na Hrvaškem poslati v pržun, pa da hkrati po nekem vilinskem čudežu zamenja celotno tožilstvo, policijo in sodstvo, jap, v tem primeru bi, poleg lopovov ki bi sedeli zaradi 20 miljad direkt ukradenih davkoplačevalcem v 20 letih, MORDA kdo tudi odgovarjal ČE SPLOH JE kdo kaj od teh penezof od orožja zameglil. Sam nisem siguren da bi to bil baš Janša oz. zgolj in samo Janša: Kučan bi bil garant prvooptoženi.

Bavčar je menda nekoč rekel javno, Janša pa menda še nikoli ni do danes, hehe, je pa žnjim isti kurac kot z Bafčarjem, "da ima v domačih arhivih za vsakega iz DonKepec™ bratovščine najmanj za debelino kurca debel dosje: Morebiti je ravno zato ker njega snemaj drugi, Janša snemal njih, hehe. Zato pizdeki rabijo patrie in kunstlje, ker sami ne upajo pred tožilce in policijo.

Jaz jim vsem še vedno sporočam, ter jih s tem testiram in deklasiram: Dajte ljudje v imenu najsvetejšega, v imenu otrok te nacije in svobode in bodočnosti te nacije same, dajte že enkrat dokazat kaj temu Janši. Dokažite ali obmolknite, pičke zdraharske! Če seveda zdraharjenje in gnojničenje samo po sebi ni vaš edini cilj in domet. In meni se zdi da gre za to. Drugače ne bi to onanijo kot kakšno mehiško žajfasto sago gledali in poslušali že skoraj četrt stoletja.

Link

Ni komentarjev: