ponedeljek, 10. oktober 2011

1391857 - zaradi velesposobnega pravosodja bomo plačali še eno odškodnino več

[FIN-381227]
Sedaj pa ŠE "OŠKODNINA". NAM NI POMOČI:...

To in še stotine primerov v Bruslju in na naših sodiščih, kot tudi recimo obtožba proti Janši v aferi Patria, so dokazi, da nacijam, ki si izvolijo talibansko oblast, ni priporočeno imeti svojo državo. Razlog? Preveč odškodnin. Vtis imam, da je pri nas spričo talibanske oblasti in talibanizirane rulje, ki to oblast voli, vse preveč ravnanj katerih mentalni okvir je dinaroiden, ravnanja pa v smeri silnic vektorja mentalnega okvirja balko-eskimov - "Naljuti se čoban na selo i odseče sebi kurac".

PS 

Parafraza starorimske misli, ki bi veljala za naš prostor: "Ne privošči si tožbe, v kateri nisi 1000% siguren da boš uspel, oz. ki ji nisi kos". Oz. "Ne privošči si oblasti, ki si privošči tožbe, ki niso 1000-procentne".

PPS 

Samo hrvaški Zagorci so še bolj fuknjeni od naše oblasti. Ker se za vsak kurac odzovejo z: "Fse vas bum tužil!" Je pa res, da za hrvaške Zagorce pravijo, da se iz njih ne splača niti norca briti na vaški veselici recimo. Ker preprosto ne poštekajo, da si se iz njih norčeval. Ergo, to pomeni da ni đoja v tem, jebiga.

Link

Ni komentarjev: