nedelja, 23. oktober 2011

1410715 - koliko so vredna Sluzoidovićeva odlikovanja

[Miran77]
> "Ne smemo se več ozirati nazaj v leto 1945 in iskati krivce", meni Boscarol.

Ivek, in ravno včeraj si prejel državno odlikovanje od tipa, ki rad podeljuje državna odlikovanja ex-udbovcem, ki je bil po vsem sodeč tudi sam udbovski ovaduh in ki strumno koraka pod rdečim praporom ob vsaki neopartizanski priložnosti... Hmmm. A si tudi njemu prišepnil, da se ne smemo več ozirati v leto 1945 ? Ali pa je bilo mišljeno tako, da lahko zmagovalna stran leto 1945 vedno znova vlači na svetlo, kadarkoli se ji zljubi, druga stran pa naj raje za vedno drži gobec ?

Žal, fantje. "Sredinskost" se je v Sloveniji vse prevečkrat izkazala za levakarskega trojanskega konja. In tole vse preveč smrdi po kolaboraciji s "powers-that-be".

Pa še "program" je dejansko le slaba kopija SDS-ovega. 

Morda vam delam krivico, ampak svoje volivce si poiščite drugje.

Evo še dopolnjene verzije na temelju najnovejših dognanj znanocti in poročil STA

Tako je maestro. *****

Ivek Boscarolov je fejst ded, pošten, trdogaraški in ustvarjalen, tipični slovenski inovator. In seveda prav tako tipično slovensko politično naiven.
In tako dobra duša, da je zavrnitev odlikovanja štel za "nevljudnost do inštitucije". (Sam imam do funkcij-inštitucij na katere lahko pridejo spake, bistveno manj spoštljiv odnos, a kdo bi mene odlikoval in za kaj. Za vrhunsko občudovanje Katje Jevšek, sončece shamanovo nenasitno? hehe.)

Če bi jaz, hudokurčni shaman dobil ogabno indisent povabilo Sluzoida Sluzoidoviča Tretjerazrednikoviča Von UdbaDotOrglandia, da mi kobajagi podeli odlikovanje za recimo omenjeno katjevanje, bi ga javno in z veliko pompa in teatraliziranja takisto, zavrnil, rekoč: Od človeka, ki odlikuje udbaške poveljnike asasinskih terorističnih eskadronov smrti, od človeka, ki se nepietetno in ogabno dela norca iz živih zazidanih v rudnik, od človeka, ki grozeče na nekšnih pasjih procesijah spak poveličuje masovne morilce, od človeka, ki na otvoritvi glavnega hi-tech dogodka v državi poveličuje Lenjina, pa jaz ne želim nikakršnih odlikovanj. Ker so blasfemija in žalitev.

Ivek ga je pač pihnil. Ker je, tak kot večina Slovencev, zgolj ena dobra voljna dušica vzgojena za mir in toleranco, ki bi moral biti v svetu brez zveri, ne pa obkrožena s komunističnimi beštijami. Slovenska nacija ravno zato trpi pod komunistično-fašističnim škornjem že 20@45. To je kolateralna škoda dobrote in vere v dobroto, ki je v večini Slovencev, pa tako tudi v Ivotu. Zato je katastrofa in zločin peščice dobro organiziranih izrodov in zdraharsko-prevratniških terorističnih mentalnih klepto-spačkov, bila lahko toliko bolj izrazita in toliko bolj razdiralna.

Ivo moj dobri, odreagiral si prefino in prenaivno, torej tipično slovensko, zato te je Sluzoidovič lahko zlorabil oz. politično podildal. Sicer pa, za drugič Ivo maestro, velja tu predvsem tista: "Boj se Danajcev, ki nosijo darove", oz. v oriđinalu po eskimsko - "Timeo Danaos et dona ferentes". Sluzoidovič je s tem promoviral sebe in preko sebe tudi svojo KobajagiLevico™, eto kobajagi on opazi Slovence vredne odlikovanja. On, negativec vseh negativcev je kobajagi za čislanej pozitifcef. Moj kurac! Ertl je dokaz kako on vidi kdo je vreden odlikovanja. 

Slovensko podrušje je polno odlikovanih ivotov, ki so jih pomorili, ali v smrt poslali oni, ki jih čisla Sluzoidovič, slovenska, med 20@45 povsem stalibanizirana "smetana" družbe, pa polna ertlov, ki so jih sluzoidoviči prav tako, povsem neprizadeto odlikovali in med "ugledne državljane" povzdignili. In s tem razvrednotili in oskrunili odlikovanja podeljena ivotom. Ivotom partizanom in ivotom letalskim genijem, oz. ivotom katerimkoli, nejmit.

Skicer pa, na koncu, ma ne nazadnje, hehe, ko sem to novico o odlikovanju slišal, ne morem si kaj, je bilo slišati kot v dokumentarnih filmih o CCCP, kot se bi vrnili v tisti čas. Товарищ Андрей Николаевич Туполев сегодня принял украшения от tоварищa Ники́тe Серге́евич Хрущёвa.

PS
Ajde Franklstein, daj vidi da se tovarišu zastavniku Jugoklokanu za dan JLA podeli odlikovanje "Rdeča herojska spomenica tovariša Tita zaslužni druker za kompartijo z zlato zvjezdočko in srpekom". Podelitev ima biti 22.12. na Dan JLA. Odlikovanje ima podeliti tovariš Sluzo Sluzoidovič, ki bo ob tem svečanem hepeningu v času veselega pričakovanja rojstva Jezusa in vzhičenosti od dnevu proslave naše slavne preteklosti, ko smo kot zmagovalci znali opraviti z izdajalci v naših vrstah, njih nekaj sto taužent, izkoristil priložnost, da naciji obrazloži, zakaj mandata ni podelil Janši, katerega stranka je osvojila 42%, pa skupaj s koalicijskima partneroma ima PetdesetPlus™, pač pa tovarišu Zzocciju, ki je osvojil 11% in kualicji BojdalevihBojdaNaSredisnkih®, ki je imela skupaj iz sez trabantsko SLS 23%. 

Tovariš Sluzoidovič bo uporabil svoje velike sposobnosti modre rdeče ilustracije, navajajoč primere iz slavne preteklosti a la ona s tovarišem Lenjinom, ki je rekel, da je za srečo Ljudi Sajuza, torej za uvedbo t.i. Socializma, potrebno dvoje: elektrifikacija in komunistična partija. 

Iz dobro obveščenih virov sem izvedel, da bo Tovariš SLuzoidovič ob tje priliki naciji razodel najnovejša dognanja znancvenega oddelka vrhovne murgljske prelature vesoljne cerkvene skupnosti KURAC™, govoreč v svojem značilnem slogu šolanega in skrbno vzgajanega klerika konfesije KURAC™.

Po zvezah sem nekako pridobil draft govora, ki se bo, seveda, še nekoliko izpilil do velikega dogodka samega. Dogodek sam bo seveda zgodovinski, saj bo na tisti dan Slovenija rekla svoj veliki NE neoliberalizmu, ki misli, da je za zmago na volitvah dovolj "glasovalni stroj lojalnih volivcev": ksreči to ne drži, saj imamo modrega precednika, ki bo oblast podelil pravemu: Govor gre tako: 

Ni res, da se žensko najbolje zadovolji, če se jo v klimaks spravi s trdim, kajti od trdega utegnejo nastati pogosto nevidne oz. neopazne poškodbe na sluznici vađajne, po domače pičke, veliko bolje je, če se v njeno vađajno, po domače pičko, po gorenjsko "veseličko", nekako zrine mehkega. Trdota sama je na tem svetu preveč čislana. Neoliberalne zveri jo poveličujejo kot edino zveličavno. To se mora nehati. Tako ne gre naprej. "Tu ne gre zgolj za napake v sistemu, gre za to, da je napačen sistem sam", kopirajt Zares®. 
 
Ženske imajo veliko raje nežnost, nežnost, katero lahko začutijo zgolj ob nežnem drsenju žvarovinastih mehkih kurcev po voljni in vlažni vađajni, ki jo je najbolje še dodatno vlažiti, zlasti, če gre za tovarišice, oz. tovriše, ki se naravno [več] ne vlažijo. Zato si moramo prizadevati za več kot samo primitivno trdoto. Z malo inovativnosti, iz sez filingom za občutek, odgovornim odnosom in razumevanjem do okolja in socialnega kapitala, s poznavanejm znancevnih faktov, kot je recimo ta, da je dovolj, da se ženskam omogoči redna telovadba, tak, da v vsaki starosti zmorejo stojo na glavi, ali na rokah, bo vsak, še tako mehek kurčič socialno čutečega tovariša, enostavno in voljno zdrsnil v vlažno vulvo. 

Neoliberalne zveri, dirigirane iz svetovnih centrof moči, od Vatikana, CIA in iz Bilderberg oporišč hard-core trdonj, pa seveda slepo nadaljujejo poveličevati zgolj trdoto in velikost in trajanje samega koitusa, kot bi to bile edine vrednote, to je tekovine vsake družbe. Zato so svet preplavili s porniči v katerih se povleičuje ravno te napačne tekovine. Svet je zaradi tega že davno zašel na stranpot. Naši tovariši so tudi v preteklosti znali prisluhniti našim domačim posebnostim, pa so slavni revolucionari, ko so prišli v svoja zrela leta, vsi po vrsti doumeli, ter v svojih pesnitvah narodu darovali resnico, kakršna je primerna za naše ljudi, to je, da so vsi glavni spolni organi moškega nad pasom s poudarkom na našem domačem jeziku in ne tako kot trdi slepi neoliberalizem, češ, da ga ni čez trd kurac, pa da so črni čevlji in trd-velik kurac vedno v modi. Japajade! Ogabna brezsrčna neoliberalna propaganda bilderbergof in drugih elementof podprtih z izdajalci iz domačih petokolonaških vrst primitivcev, ki slepo verjamejo v trdoto"

Link

Ni komentarjev: