nedelja, 23. oktober 2011

1410802 - primer tipičnega lindasindromiranja kleptokamarilje

»Medtem, ko se nekateri ameriški in evropski voditelji veselijo smrti nasilnega nekdanjega libijskega voditelja Moamerja Gadafija (na sliki), sami niso nič večji teroristi,« po poročanju rt.news meni argentinski ekonomist in mednarodni svetovalec Adrian Salbuchi. Salbuchi meni, da je bil Gadafi brez dvoma sporočilo celemu svetu, ne samo Libiji.

»Tudi v Evropi več kot polovica državljanov nasprotuje obstoječim vladam. Ali naj to pomeni naj ukrepamo in vstopimo v Grčijo zaradi njenih notranjih sporov?,« se sprašuje Salbuchi.

Ostav zbog Slovenije! Za Slovenijo bi novinar moral napisati "sami niso nič manjši teroristi".

PS

Zanimvo je to lindasindromarjenje in sprenevedanje slovenske fašisto-komunistične kamarilje, ki nas terorizira in ropa že 20@45 odkar jim je uspela ugrabitev države. 

Oni kar naprej o svetovnih dogodkih in trendih poročajo tako demagoško-nategunsko, češ terorist in diktator in morilec in mučitelj svojega ljudstva je le prijatelj slovenskih komunistov Ghadafi, oni pa ne; 

Češ Janković ne sodi med kamariljo, ki je sodelovala in še sodeluje v finančnem zlorabljanju nacije, ampak so to neki tam neznani storilci, neo-kakopak-liberali iz Wall streeta, ki so nam naš družinskosrebrni Enelbe kolhoz ropali in dajali jankovićem, šrotom in zidarjem y bogamy Kompartiji™ tudy, potem pa folk ropali s previsokimi davkoprispevki, da lahko "sanirajo" Enelbe in podobne kolhoze; Kobajagi niso oni krivi, pa eto smejo pridet na proteste in protestirat.

Če se bi pri nas, pred recimo enim letom pričel upor proti zločinski fašisto-komunistični kamarilji, ki že 20@45™ trpinči, zlorablja in predvsem grobo ropa in zasužnja narod, bi vsi kumunajzari brezobrazno in arogantno prišli na proteste, ljucvo bi prišo na proteste, usi bi prišli na proteste.

Čez nekaj časa bi tuji novinarji opazili ta absurd in par novinarjev Financ takisto, pa bi vprašali najbolj glasne iz drhali, to je tote kumunajzer primate tak: "Ka teeee, čuj, proti komu pa vi v Sloveniji protestirate, pa saj ste vsi tu?!" . V nekaterih državah kurbišča pač nima smisla postavljati, ka je nei totega biznis kejza, ker večina rada da zastonj, jebiga. 

Kumunajzer portparol, minister iz vlade, bi neprizadeto razložil, da je ljucvo spoznalo kdo ga trpinči, pa zato protestira proti neoliberalnih zvereh iz Amerike in proti neoliberalnim zverem iz vrst opozicije, ki so mu bodja podtaknili kapitalizem a ljucvo je hotleo samo odcepitev, hehe. 

In seveda bi precednik parlamenta žurnalista podučil, da se tu protestria tudi proti ljucvu samemu, ki zlorablja neposrdno demokracijo preko referendumov, namesto da se prepusti in modrim tovarišem kumunajzer-fašistom dopusti, da jih popelje v svetlo bodočnost suženjskega dela do smrti za zmanipulirane bedne človeka nevredne mezde netržno določlene po majhnosti uma kompartijskega politkomisarja in še bolj bedne in človeka še bolj nevredne in še bolj zmanipulirane kobajagi pokojnine, kdor jih sploh kakšno prejme, ker bi tovariši pač hoteli, da, v sicer neobstoječe službe, kobajagi hodijo starčki v pleničkah, četudi v po komunistih devastirani deželi dela ni niti za mladce stare 30 let. Skratka, gre za dokaj prozoren obični nateg, saj tovariši v bistvu zgolj hočejo, da folk mirno "in an orderlly fashion", institucionalizirano, pade v suženjsko odvisnost od 220 EUR socialne pomoči že pri petdesetih in potem upa, da mu bo uspelo nekak, brezzobo in z išijasom, če od poli salaem ne fašejo raka na hitro, hehe, zvegetirati do leta 65 starosti in prejeti kakšno 400-eursko kobajagi pokojnino. Auuuu! Kera bogatija! Usem enaka UTP™ press.

JebeLudZbunjenogStan™ & NateguniStan™ & KumunajzerAbsurdistan™ press

Link

Ni komentarjev: