četrtek, 20. oktober 2011

1407737 - za tiste, ki Jajčkota tako vztrajno tiščijo na desno

[slana]
Janša...je imel možnost... štiri leta svojega mandata....za "110 ukrepov"...zdaj je ČAS...da možnost dobijo drugi...starih obrazov...smo naveličani...v dveh desetletjih velikih RAZOČARANJ...so nas mnogi levi, desni in tisti vmes...pahnili na rob OBUPA...in Janša je med njimi...ŽAL...

Tovariš Slana Usegliharski, nice try. A žal te moram spomniti, da so nas v recentnih 20@45™ vedno jebali v anus brez vazeljin eni in isti - TvojiSvoji™ Kumunajzari. Ki seveda niso nikakršni The Levi™, pač pa The LopovskoKumunajzarski™.

Slovenija že od časa pred drugo svetovno vojno ni imela ne levih ne desnih, imela je v recentnih 20@45™ zgolj The Roparske™. Komuniste seveda. Mafijsko organizacijo. The Organzacjo™ rdečetalibanskih fašisto-kartelnih plenilcev.

In ko je Janša 4 leta bil na oblastni poziciji, kobajagi, pravoverni Kumunajzari pa seveda ugnezdeni povsod po perimetru y šyre, v parlamentu, vladi, državni upravi, je Janša vladal kot levo-sredinski socialist, ki se niti dotaknil ni komunistične beštije vtkane v družbo in državo do zadnje pore, do zadnje legislativne črke in vejice.

The Desnih™ Slovenija žal nima. In tudi The Liberalnih™ Slovenija žal nima.

Toliko o tem kdo je kriv, da je Slovenija takšna kot je in tam kjer je. Hoteli ste na silo furati kontinuiteto komunajzerizma. Fajn! Zdaj pa vsaj odgovornst prevzemite, ne mi tu usegliharit in iz Janše delati desničarja, da bi vi, temeljem relativne distance doktrin, izpadli leva-sredina in ne to kar ste musolinijevsko ekstremna leva mafijsko kartelna kleptokamarilja. Pač Janša desničar ni, jebiga, ne morem pomagat. Amen!

PS
Kumunajzarom se vam blede. Včeraj sem na TiVu slišal absurd nad absurdi, ki pa v iber potrjuje mojo dolgoletno tezo, da je Slovenija en sam kot kurji drek zmešan pojmovni JebeLudZbunjenog™. Zgodilo se je nekaj, kar pojasni kakšen je patološki kumunajzer miselni okvir. Nekdo je komunistki Vesni Godini Rdeči Orleanki razložil, da Janković ne more biti levica in da je bizarno, da se ga imenuje za kandidata levice. No, polej je tovariš Kahel pohitel tovahišici na pomoč in nestrpno pojasnil: "Tisti ki smo za NOB smo levičahji, oni dhugi, ki pa so photi so pa desničahji". Auuuuu! Bhavo tovahiš Kahel, bhavo, to pa je khitehij, ni kaj.

Link

Ni komentarjev: