četrtek, 20. oktober 2011

1408058 - drastična razlika med (domnevnimi) grehi Janše in Jankovića

[0917Metro]
No janezpizdek, ali ne velja povsem enako za Jankoviča? Ali pa imamo malo dvojna merila?

Velja! Period!

PS

Ampaaaaak...komisija državnega zbora je preiskala in sledom preiskave potrdila nekšno sranje v povezavi iz sez jankovićevim zarodom. Za komplot Patria v zvezi z Janšo pa niti komisija DZ, niti bilo kdo drug, ni preiskal in potrdil karkoli, da bi recimo vsaj malo podprli tisti obupno insuficientni "na neznanem kraju ob neznanem času, po neznanih osebah...". Štekamo razliko maestro?

Naj ti pomagam - razlika je ta, da so zemljišča, ki jih je kupil Jankovićev zarod, ugotovljeno po DZ komisiji, Jankovićevi famigliji prišpilala 6 milijonov [najverjetneje protipravne] koristi, ker je tata zemljišča kupljena za kikiriki, ker so bila nezazidljiva, takoj po nakupu prekvalificiral v zazidljiva, pa še bojda nekšne mestne in državne inštitucije so se "samostojno odločile", da bodo baš tam nekšne velke bajte gradili. Auuuu!

Razlika je zaenkrat v tej fazi med Janšo in Jankovićem zgolj ...ovaj, ...kako, da kažem..., drastična.

Sicer pa, ja, za oba primera velja enako, počakat je treba ruling sodišč. 

Nista pa v enaki poziciji. Ker komisija DZ naj ne bi bila kurčeva para, ali recimo nekoliko bolj plemenit fumis vaginalis, ampak nekšen resen organ državnega zbora, ki je bojda, po položaju v družbeni sturkturi oblasti, nekšen zakonodajalec in potemtakem fakin resna inštitucija. In ta The Inštitucija pravi, da je famiglia Janković muljala. 

Vem, ti bi malo usegliharil, pa da oni, ki so ukradli recimo 5 miljard na AC programu, plus 5 meljard na Enlebe-kolhoz sanacijah in Janša, ki so mu napakirali Patrio, pa jankovići katerim je DZ ugotovil najmanj 6 mio muljanja, oni pa arogantno serejo z "odgovor je enak prejšnjemu", bili vsi useglih enako krivi. E, ne gre maestro, ne gre, ker je razlika med 0 (z besedo NULL) ukradenih penezof in 6 zmuljanih meljončkof in 5 miljard + 5 miljard, pač jebeno gromozanska.

Link

Ni komentarjev: