sreda, 5. oktober 2011

1384295 - kako se lotiti projekta lustracije

Ja, lustracija bi Sloveniji bila zelo potrebna in zelo dobrodošla, ker bi na izboljšanje družbenih razmer delovala blagodejno.
Dasiravno ne le nimam nič proti, da ulovijo in obsodijo koga od še živih nalogodavcev ali morilcev samih, vseeno NE kličem prvenstveno tega tipa lustracije. Pravzaprav mi je namanj do tega aspekta.

Moje mnenje je, da bi lustracija, ki bi obsodila KPS in KPJ in seveda predvsem širše vodstvo KPS in KPJ in ZKS in ZKJ in OZNE in KNOJ in UDBA in podobnih komunistično-fašistično-terorističnih tvorb, bila tista, ki jo res rabimo.

Pravzaprav bi MORALI najprej izpeljati takšno lustracijo, ki ne išče ljudi, ki jih želi sankcionirati, pač pa v prvem koraku išče organizacije, ki se jih proglasi za zločinske, se jih deklarativno obsodi, se jih prepove, se prepove njihove sukcesorke, se sukcesorkam odvzame vse premoženje podedovano od teh zločinskih organizacij in se prepove vso ikonografijo ter predvsem dandanašnje in bodoče čaščenje, populariziranje in promotivno-afirmativno omenjanje teh organizacij in njihovih zlodel v javnosti in oz. medijih..

Šele zatem, se bi lotili lustracije oseb in to v dveh korakih:

1) Najprej bi vse osebe, kot so Tito in Simo Dubajić recimo, za katere je nedovumno, da so odgovorni za poboje, pri enih sledom njihovih položajev, pri drugih pa sledom njihovih priznanj, ne glede na to ali so živi ali že umrli, poimensko, v eno samo benigno in nikomur s kakršnimikoli osebnimi sankcijami grozečo deklaracijo zapisalo, da so bili zločinci, ki so bili izvršitelji in nalogodavci zločinov poprej za zločinsko proglašene kompartije.

2) Šele na koncu se bi kazalo vprašati, ali imamo realne dokumentne in druge relevantne zakonske podlage za uvedbo pregona proti osebam, ki so še žive. Če ni, se tega v imenu številnih načel tega ne naredi, predvsem se pa narodu ne povzroča nepotrebne stroške z jalovimi procesi. Pač so dobro poskrbeli za uničeneje arhivov in podobnih sledi zločinov. Naj žnjimi opravi Bog in oni sami s seboj.

Seveda bi že v tistem delu ko bi obsodili organizacije in njihove vodje, kučani in ertli fasali 20 let prepovedi kakršnegakoli političnega udejstvovanja. SD, LDS, DESUS, ZARES in še kakšen od derivatov in trabantov KPS->ZKS bi bili prepovedane, kot sukcesorke KPS->ZKS in bi te kobajagi levičarji morali ustanoviti nove politične tvorbe, če se jim da seveda, narodu bi bilo bolje, da jih ne, hehe, pa zelo paziti kakšne zločinske lopovsko-ekspropriativne programe in doktrine oznanjanjo in oglašujejo.

No, ko bo vse to "in place", bo folk dobil jasno sporočilo, da je skupina zločincev teroristov t.i. levičarskih t.i. komunistov v bistvu pa pač nekih lokalnih rdečetalibanskih fašistov leta 1945 ugrabila državo in jo zaprla v komunistični ideološki gulag, nato pa s tem zlorabljala celo nacijo 65 let. 

Pa vse privilegirane rentarje in sine-kurce ter sine-kure , ki niso nič drugega kot plačani volivci kompartije, je treba odstaviti od državne sise. Pa naj poslej tote NjihoveSvoje kobajagi levičarje volijo đabest. hehe.

Kdor bo navkljub temu volil poslej nastale nove kobajagi socialdemokratske in še bolj kobajagi liberalne stranke sestavljene iz istih ljudi in ali zasledujoče iste zlodejske doktrine in roparske aspiracije, pa mu seveda ni pomoči. Takle pa res sodi v skupino, ki jo je komunist in partizan psihijater Rugelj poimenoval "zarukanci". To so pa res zarukanci. Ne dvomim, da bo najmanj 90% Slovencev oz. točneje slovenskih državljanov izven te kategorije, ker sem globoko prepričan, da niso zarukanci pač prej zlorabljanci.

PS

V imenu obsodbe kompartije in njenega širšega vodstva, torej tudi raznoraznih kučanov, recimo, se bi kazalo v celoti odpovedati preganjanju še živih zločincev iz ww2. Te so tako ali tako na korak od soočenja z Bogom.

Link

Ni komentarjev: