ponedeljek, 17. oktober 2011

1395684 - kdaj bodo komunajzerski tovariši dotajčili zgrešenost spačenke "polpretekla zgodovina"

[mataj]
Izraz je popolnoma primeren. "Zgodovina" brez pridevnikov je zgodovina, do katere imamo zgodovinsko distanco in na katero lahko gledamo objektivno in neprizadeto. Za "polpreteklo zgodovino" pogoj zgodovinske distance ni izpolnjen, bodisi zato, ker še ni preteklo dovolj časa, ali pa zato, ker se uporablja kot izgovor za vojno ali pogreva v politikantskem obračunavanju.

Ne samo Toporišiču, tudi Einsteinu v grobu srce in um krvavita in se v grobu obrača od te vaše komunistične mambo-đambo praznogovorične razlage čas-prostora, katere cilj je prikrivanje zločinov.

Nič na svetu oz. vesolju ne more biti "polpreteklo". Read my lips: N I Č!

Ker, na vašo talibansko žalost, vaši mali rdeči talibanski kumunajzer-fašistični bogovi, časa ipak ne morejo komandirati (sam še tega se bi nam manjkalo, saj bi rdeči taliban v sekundi nasanjal, da je treba čas zmanipulirati tak, da se njegovi politični tekmeci sploh ne rodijo, hehe), pa ga po mili volji zaustaviti da ne teče, (dokler se vi rdeči talibani ne zmenite kako boste lagali da je bilo) pa eto sledom vaših iluzionističnih in lindasindrimskih denial trikov, nek dogodek kobajagi obvisi v nekšni zamrznjeni na-pol pretečeni preteklosti, pa ko to opiše zgodovinar, nastane kobajagi tudi polpretekla zgodovina. To mu izpade kot nekakšna nedojebana zgodovina, hehe. Po volji kompartijskih politkomisarof nedojebana.

Ko je komunistični krvožedni asasin Simo Dubajić ustrelil žrtvi v zatilje tam nad kočevsko fojbo, se čas ni nič ustavil, tekel je lepo naprej. Po božji volji. Pa so zločinska dejanja Sima Dubajića postala preteklost. Temna preteklost Slovenije! Krvava preteklost Slovenije! Pretekla preteklost. Nedavna preteklost.

N E D A V N A, mamlazi kumrovški N E D A V N A! In ne polpretekla. Nedavna in v nas žal hkrati tudi zamolčana preteklost in njih opisujoča nedavna zgodovina pa ni sopomenka za "polpreteklo" polpreteklost in njo opisujočo kobajagi "polpreteklo" zgodovino. "Polpretekla preteklost" je đast enader fakin komjunist mambo-đambo oksimoron, rojen v sjebanem umu komunajzer prikrivalca komunajzer zločinov in ali lopovlukov. Šteken zi, Herr Mamlaz častni dottore za lingvistiko Von Kumrofec?

Link

Ni komentarjev: