nedelja, 30. oktober 2011

1421386 - nekaj dejstev o kvizlinški vlogi SLS

Bravo maestro.

PS
Naj gre v zapisnik: Kaj je SLS in kdo je oni njihov starosta Oman al kva je že, se je videlo iz njegove narodnoizdajalske drže in izjav, ko je spomenkam in drbučkotom in še par pizdekom pomagal demontirati Demos in vrniti oblast tudi uradno nazaj v roke komunistični beštiji. Kot kloniranci so vsi žloudrali oz gagali enako: "Demos se je izpel, mi smo svoje naredilj, zdaj pa naj vladajo tisti, ki se na tehnologije in tehnike vladanja spoznajo. Oblast Demosa nima več nobenega smisla oz razloga za obstoj". Torej komunisti nam naj vladaj! Večno!. Auuuuu! 
Kdore je tisto leto pogledal v pismo, ki so ga kučani in podobni kumunajzari pisali Miklavžu, je lahko videl, da je točno to pisalo v vseh niihovih pismih.

A ni zanimivo, jebenti? Demos se je kobajagi "izpel" v nekaj mesecih vladanja, KPS se pa ni v 20@45! Auuuu, Pucko mu materino komunajzer krtovsko in tristo rdečih. Sikter, mone moralnohorizontalne!

Prav tako je zanimiv vzorec, da SLS priskoči na pomoč The Organzacji oz The Kompartiji oz The UdbomMafiji kakorhitro kepec z murgljske betnjave pošlje vpoklic da jih rabi v koaliciji. Tudi ko so v opoziciji, njihov puckistični gard funguje. Nihče živ ni podprl lopovskih aspiracij KPS ob recentnih orgijah v zvezi s pokojninskim režimom, celo kumunajzara Semoliča jim je uspelo užaliti, a SLS je. Nenavadno? Ne ni! Meni ni! Njihova ravnanja so ves čas takšna. Izdajalska in prokomunistična. Pucko jim materino sluzasto rdečetalibansko vehabijsko vazalsko.
PPS
Ampak bog ipak je. Nasmehuje se jim, da v parlament ne pridejo. Končno, jebenti! Božji mlini pravice očitno tudi meljejo dolgo v SLO. Hehe. Koliko kubank bom jaz od zadovoljstva pokadil 4. Decembra, upam da od tega ne bom fasal raka. 

Da vidimo kaj pravi moja shamanska vizija: Popušio Zoki. Popušila SD. Popušila konkubina Katarinca in njen LDS. Popušil nam naš GoloBitch in to fpičkomaterino zaresno Zares popušil. Popušil Zmagec Titoljubec. Popušil Kahel komunistek-kobanagi partizanček. Popušila Žerjavček in Omanček in njihova KPS frakcija SLS.
E pa, če so oni vsi popušili na volitvah valda lahko jaz popušim 10 kubank Cohiba posebne izdaje. A lahko? LAHKO! Predlog se eno-glasno sprejme. Hehe, see you all on Dec 04 2011 red taliban suckers!

Link

Ni komentarjev: