četrtek, 6. oktober 2011

1386073 - komunajzersko sprenevadanje o "drugi strani" pri med- in povojnih zločinih

[mataj]
> [amy2011]
> Če bi šlo za res katarzično zadevo, potem bi jasno & glasno morali obsoditi tudi odgovorne na drugi strani. Dovolj jasno?

Ni jasno in ne bo šlo. Uporaba enakih meril za vse je v nasprotju s krščansko etiko moralo. Quod licet Iovi, non licet bovi. Mi kafirji, seveda spadamo v kategorijo "bovus".

Ma ne serita, lepo vaju prosim. "Druga stran" je bila davno davno več kot samo "obsojena". Več kot samo ziljonkrat obsojena. Druga stran je bila družbeno-socialno zatrta ter zmarginalizirana in celo ter predvsem zverinsko pobita do sedmega kolena, če je le bilo to sedmo koleno dostopno komunističnemu rablju. Če ne v SLO pa v diaspori. Od roke kumunajzer udbaških asasinov. Ki za nagrado že 20 let sedijo v parlamentu dobesedno na sinekuri in se s svojimi asasinskimi podvigi pred nacijo važijo in hudokurčijo, kot bi morilskost bila pozitivna družbena vrednota v kakšni civilizirani normalni državi. Ostav zbog komunistične đamahirije Slovenistan-Absurdistan.

Nikar se ne sprenevedajta in ne samoslepita. Edini fašisti in zločinci, ki so v Sloveniji ostali, da se jih obsodi in na smetišče zgodovine ter na margino političnega ekosistema odloži, so vašisvoji komunisti in vi stalibanizirani prokomunisti. 

V odsotnosti "druge strani", ki je kot rečeno docela evaporirala pred davnimi desetletji, ravno po volji in prizadevanju komunističnih rabljev, si vi sirote umsko motene rišete nekšne surogatne fantomske "one druge". Pa vam zdaj vsi, ki o vas in vašem komunističnem lopovskem zlu ne gagajo afirmativno, prav pridejo kot surogatni tabeli črnuharji oz tačrni beluharji. 

Sikter, sprenevedavčki kumunajzarski lindasindromski, je edino kar mi pride na misel ob tem huronskem navalu kumunajzer sprenevedanja v recentnih štirih letih. Kaj, a sanjate, da bo folk kar pozabil, al kak?

Enako mi je ogabno sprenevedanje rdečih pisunov in drugih levosučnih medijskih "zvezd" in kobajagi intelektualcev, češ, "a zdaj bomo spet o partizanih in domobrancoih in kosteh". Te teme netite, obujate in vobče žive vzdržujete vi kumunajzari. Ko recimo v jamo žive zazidane provokativno razglašate za drugorazredno temo, alpa ko napovedujete polnjenje Hude jame ko se kosti vun odpelje, alpa ko odlikujete fašisto-komunistično-udbaške ertle. S čimer bi valda želeli rehabilitirati zločinski komunistični režim in Kompartijo in vse zlo povezano s tem.

Češ, eto te pisuni so nad tem "partizandombiranec" debatami. V bistvu pa edino oni orgazmirajo ob tem in nenehno kurijo in srbijo da bi ti bilo na dnevnem redu. Sikter hinavci!

Link

Ni komentarjev: