ponedeljek, 17. oktober 2011

1394589 - tudi JPD ni imun na komunajzarska blatenja vsega drugačnega

[oQI23IDCN0948R]
Evo, npr.:

Z Janšo dobimo policijsko vzorno urejeno vladavino neformalne zasebne mreže pod politično zaščito ter psihotično ideološko klimo nenehnega javnega lova na čarovnice.

Z Jankovićem pa dobimo navzven bolj očitno mafijsko organizirano državo z jasnimi materialnimi koristmi za člane »družine«, toda z manj javne represije.


V jedru mu torej zamerim, da sploh postavlja paralele med napol skodljivim socialistom Janso in ultimativnim zlom Jankovicem, cigar kandidatura ima dva namena: prvi je izogib ovadbam, drugi pa je zagotovitev nadaljevanja kraje in delitev plena med njem in tistimi, ki so ga instalirali in ga vsled povsem izgubljene lastne kredibilnosti forsirajo na premierski polozaj, pri cemer hlinijo, da bodo "odstopili" (se pustili demokraticno odstraniti na volitvah), na nacin, kot je sestopil, odstopil in se izclanil ze Murglbaba, ta najdemokraticnejsi akter slovenske politike since 27.4.1941.

P.S.: Da niti ne omenjam, da je "lov na carovnice" floskula sorodna tistim iz ropotarnice komunajzarske retorike, ki nosi priblizno toliko informacije, kot "kapitalisticno izkoriscanje", a ima zato tem vecji custveni moment. Po drugi strani pa ne povsem dementnemu cloveku ni tezko s prstom pokazati na povsem konkretne umazane poslovne prakse Jankovica.

Potem je se nekaj nakladanja o srbaklovi pragmaticnosti in ideoloski neobremenjenosti. Ma ne ga srat, a res? Za ideologijo imamo v komufasisticni respubljiki Slovenistan pristojne druge sluzbe, zakaj kurac bi se moral Jankovic ukvarjati s tem, ki je bil vendar instaliran za "gospodarsko" haranje zemljom?

Kdorkoli ima karkoli dobrega povedati o Jankovicu, je pizda in sovraznik davkoplacevalcev, kaj bom kurac argumentiral!

:-)

PS

Vedel sem, da je prav da te malo pocukam. :-)

Zdaj vem, da je bilo čudno, da se jaz s tvojim postom ne bi mogel strinjati. Mene tudi je zmotilo nategovanje kože, da se ja nekak zrelativizira in Janšo prikaže kot enako zlo kot je komunajzarska nomenklaturna spaka Don BlentoVentipercento™.

Jaz sicer Damijana ne bi tako ostro sesul, ma tako kot ti, ne morem podpisati teh pretiravanj, v katerih se iz Janše na silo skuša delati nakakšnega despotskega hrusta malodane enakih dimenzij kot je Putin. Ni, jebiga, človek je prej mehkokurčen cagavček, kot hudokurčen agresiven posiljevalec.

Ma, eto, kumunajzari mu pripisujejo vse, da ga le naredijo za legitimno tarčo. Mislem, če bi jaz bil namesto Janše, bi jim v zakonodaji države zatrl kumunajzer seme in to do zadnjega kalčka. Janša je v primerjavi s tem dobesedno Dudek. On je do komunajzerizma nehigijenično toleranten, hkrati je pa miljonkrat večji demokrat od seštevka vseh kumunajzarof. Komunisti so famo, oz. nekšen mudološko plasiran urbani mit o Janši kot skrajnežu, despotu, revanšistu ipd. zgradili na svojem strahu in Janševemu nepristajanju na njihove kamuflažno-preoblačevalske lindasindrom igrice.

Oni bi enake atribute pripisali vsakomur, ki bi bil resen tekmec Janševih dimenzij. Tudi, če se bi NjihovSvoj™ Žižek jutri pojavil kot njihov tekmec in jih v tem kontekstu označil za fašiste (kar je že storil) bi ga oni hitro označili za ekstremista, "ki mu je zgolj do oblasti" in bi mu pripisali skrajno levičarstvo. hehe. Tak kot so za janšo rekli, da je ne le edini komunist pač pa celo največji vseh časof.

Tudi, če se bi Mater Tereza pojavila v tej roli bi jo prikazali enako kot Janšo.

Damijan ima delno prav, janša ni niklakršen idealen izbor, a ima tudi nekšno travmatično izkušnjo z Janšo, ki jo jaz ne poznam v podrobnosti, on nam pa ne pove s čim argumentira tezo o "psihotičnem lovu na čarovnice".

Kakšne "čarovnice" Đejpidi, bogtenimarad? Če s tem misliš na tajkune potem to pomeni, da te je kolega Q dobro prečital, ker se greš agitiranje na platformi maloumne komunistične demagoške mudologije, češ, da v SLO tajkunov ni razen treh, Kordeža, Šrota in Bavčarja, pa še te se kobajagi sme atribuirati Janši, čeprav so orto pravoverni kumunajzari.

Đejpidi, v SLO je rdečetalibanskih tajkunov, tajkunekof in mikrotajkunčičef cca 50 taužent. Na vrhu so tovariši kapitalci tipa German in Don BlentoVentipercento, na dnu pa njihove oprode iz top ravni nomenklaturnega meneđmenta uplenjenih kolhozov, ki so jim top lopovi dopustili sodelovati v delitvi plena. Vsak "strokovnjak" v SLO, ki izgovori stavek da so v SLO zgolj trije omenjeni tajkuni je bodisi bebec, bidisi rdeči zagovedan navijaški taliban, bodisi oboje. Tretjega ni.

Link

Ni komentarjev: