torek, 18. oktober 2011

1404174 - zelo nazorna razlika med Titom in zavojevalci tipa Atila ali Džingis Kan

[murje]
Pravkar prispelo na e-mail!

LOJZE PETERLE in TITO

Bilo je leto 1991: Gospod Lojze Petrle odnese iz takratnega parlamenta Titovo sliko in izjavi takrat velike besede; SLOVENIJA BO V DESETIH LETIH POSTALA DRUGA  ŠVICA! Danes, po dvajsetih letih se vam Slovenci (99.999%) zahvaljujemo za takratne tako velike besede in globoke misli, zato  vas iskreno naprošamo: Dragi Lojze ; Prosim prinesi nazaj tisto Titovo sliko, dosegli smo Švico, postali smo goli in bosi, pokradli ste nas, ogoljufali dostojanstva, zato dragi Lojze, prinesi nazaj tisto sliko, da postanemo zopet hlapci in bomo živeli v taki bedi kot pod Titom, v tisto  bedo hočemo, katero je delavec imel dostojanstvo in spoštovanje, hočemo nazaj v tisto bedo in železno zaveso zato, ker si govoril takrat, da smo imeli svinčene čase, ker je vsak delavec lahko šel na počitnice, imel redno in dostojno plačo, direktorji pa so se takrat do delavcev obnašali dostojanstveno in ni bilo mogoče krasti kot danes, čistilke, šoferji, delavci, uradniki, kmetje, direktorji - skratka vsi, kateri so imeli pridne roke, so si lahko takrat zidali hiše.Zato dragi Lojze, prinesi nazaj tisto Titovo sliko, ker nam je zadosti te Švice. Lepa hvala in sprejmi pozdrave od 99.999% Slovencev, posebej pa od  golih, lačnih, ubogih delavcev, katerim je zadosti švicarske bogatije in zahodne svobode.Hvala.

P.S.Pozdravlja te tudi 140 tisoč brezposelnih Slovencev,kateri se pridružujejo želji!

Daj odpiši temu majmunu, ki ti je ta mail poslal, da nima pojma o procentih.
Nas Slovencev, ki nismo zraven je veliko več kot 0,001%. Le primitivna bufet-pijanska pamet si domišlja, da vsi mislijo kot ona. Skratka, sanja komunajzer-nostalgična luzerska svinja rdeči kukuruz.

Še to mu povej, da so za njegovo bedo krivi oni, ki Titove slike niso nikoli sneli, celo več, nazaj so jih natikali in celo hoteli avenijo po njemu na novo poimenovati. Za njegovo bedo so krivi Titoisti, ki so, kot je iz imena razvidno isti kot Tito. In še to mu reci, da si je za svojo bedo in bedo in zlo, ki smo ga utrpeli vsi, kriv tudi on in vsi njemu podobni majmuni, ki so volili, volijo in še naprej bodo volili one, ki doma imajo Titove slike in nam hočejo po Titu imenovati avenije. 

On in vsi majmuni, ki imajp nostalgijo po Titu so podpirali kleptokamariljo kakršne v vsej človeški civilizaciji niso nikjer zabeležili, saj so Atila in Gingis Khan ter njihovim podobne roparsko-morilske horde, pobijale in plenile druge nacije oz. plemena, NjegoviSvoji komunisti, pa so pobijali večinoma svoj narod in plenili, ropalli ter moralno razkrajali izključno lastni narod.

Za konec mu povej še to, da politika ni za one, ki niti za pol pizde mrzle vode ne štekajo kdo je kdo v politiki in ob dejstvu, da v riti imajo komunistični dildo s srpekom in kladifcom na držalu, niso sposobni zapopasti kdo jim ga turi frit na suho.

Ajt servus, in...

Link

Ni komentarjev: