sobota, 29. oktober 2011

1420376 - odgovor komunajzarskemu motencu, ki bi z "delnicami države" še bolj reketiral (1. del)

[sstanislav]
Šaman, tvoje reklamno sporočilo 99% bedakom, lastnikom kapitalov vseh demokratičnih držav, je enako dobro, kot vsebina tvojega oglasa. No, mi pa ti povej, če veš, kakšna je razlika med dajanjem kreditov, za katere v naprej veš, da ne bodo vrnjeni in izplačevanjem DD dividend?

Razlike ni. V obeh primerih đabalebaroški neupravičeno rento iščoči kumunajzari hlastate po rezultatih dela tretjih ljudi in vsebini žepov davkozavezancef. Le da v primeru kreditov najprej poštenemu folku zasežete presežne davko-paradavke in jih preko državno-kolhozne banke date v formi kreditov maziljencem rdečetalibanske kamarilje, ki jih ne bo vrnila, potem pa banko - državni kolhoz, ki ni nič drugega kot translator penezof iz žepa ustvarjalca v žep tdečetalibanskega kumunajzer lopova, bailoutate iz žepov davkoplačevalcev;

V drugem primeru pa prav tako davkoparadavke očitno zasežene v previsokih zneskih če sanjate o delitvi viškov, neposredno in brez vmesnega sprenevedanja preko TranslatorKolhoza™, kar neposredno ekspropriirate pa razdelite nepoklicanim rdečetalibanskim lopovskim rentarjem.

In ader wordz, kumunajzer motenčkom se vam cedijo sline po vsebini žepov ustvarjalcev in lastnikov kapitala investitorjev v poslovne podjeme, cedijo se vam sline po zasebnem premoženju, ki ni vaše. Skratka - čisti komunajzarski lopovluk!

Seveda vam niti na misel ne pride, da bi predlagali delitev vsebine vaših lastnih žepov, vaših bančnih vlog, recimo, ki jih seveda niste vložili v bizines in s tem tvegali tak kot poslovneži, ki bi jih vi radi ropali. Tako recimo tovariš GoloBitch™ alpa tovariš Mramor svoje peneze "investirata" v švicarsko ali nizozemsko banko in tega ne bi razdeljevala vsem državljanom, dobiček onih, ki so investirali v podjetja v SLO, bi pa seveda radi delili vsem, tudi njima. Tako razmišljajo sprijeni kumunajzer ideologi.

V enaki maniri so kreirali spako od t.i. "dohodnine", ki prihodujoče iz dela in lastnike malih podjetij curi s 60+% davkoparadavkov, dočim tovariško med prihvatizacijo nagrabljeno premoženje, ter iz tega nastale rente in benefii uživajo davke v enomestnih procentih in včasih celo promilih. Predlogi o odvzemu profitov zasebnim investitirjem pa kar dežujejo. Metelkovci v parlamentu celo omenjajo skorajšnjo odpravo dedovanja. Auuuu! Zakaj s pomočjo ugrabljene in v kumunajzer gulag zaprte države kar odkrito ne odvzamete vso zasebno lastnino in znova opalite prvo inkarnacijo komunajzerizma?

Tvoj predlog vsebuje sprijeno odkrito hujskanje na državno reketarjenje. Češ, država je "tihi družbenik vseh zasebnih podjetij". Točno tako razmišlja tudi Camorra in podobne cosa-nostra mafijske združbe, zato tudi insistirajo na reketu kot svoji fevdalni pravici. "Tihi družbenik"! Đizs krajst, pa ti si presegel Lenjina, Pol Pota in Kardelja skupaj.

Link

Ni komentarjev: