torek, 25. oktober 2011

1413887 - Miran77 o pogubni zunanji politiki (in sramoti glede VS) zaradi Tretjerazrednevičevih privat ambicij

Smešno. Tole sploh ni bil Žbogarjev špil, on je le lutka. V ozadju vleče niti veliki Turkmenbaši, ki se še vedno grebe za generalnega sekretarja - in to je bil tudi edini razlog, zakaj se je morala Slovenija tako ljuto potegovati za absolutno nepomembno in nekoristno funkcijo. V času, ko normalne države uporabljajo zunanjo politiko predvsem kot servis mednarodne trgovine, jo naši kriptokomunajzarji še vedno dojemajo predvsem kot način za forsiranje osebnih ambicij (seveda zapakirano v partijskem novoreku pod izrazjem "zviševanje ugleda in prestiža naše ljudske demokratične domovine v mednarodni skupnosti narodov"). 

Zadnja 3 leta je slovenska zunanja politika plesala izključno v skladu s privatnimi ambicijami presvetlega velediplomata in se osladno udinjala po vseh neuvrščenih diktatorskih polomijadah od Azije do Ukrajine, od Severne Afrike do Latinske Amerike - servilno iščoč podpore za Njegov veliki povratek na sceno. 

Ampak kljub vsemu temu klečeplazenju so zdaj Turkmenbaši & Co. dobili focn tudi od teh istih neuvrščenih prijateljev :) Haha... Lepo. Kako nizko se še lahko sploh spustijo ?

Link

Ni komentarjev: