ponedeljek, 17. oktober 2011

1400894 - ex Zahecovemu forumašu, ki kljub vsemu ne more iz svoje komunajzerske kože

[0219K21]
> Greš torej res k Jankoviću?

Ne. Nekaj razlogov za to je, da ne. Imam se za demokrata, Jankovič pa po mojem mnenju ni demokrat, je avtokrat, ki pa je obenem ravno zaradi tega zelo primerna oseba za krizna obdobja. Tudi v starem Rimu so ob krizah izvolili voditelja z diktatorskimi pooblastili (diktator je sprva bil izvoljen, le Sula in kasneje Cezar sta bila prva, ki sta se za diktatorje samooklicala).

Izvolitev Jankoviča za predsednika vlade nikakor ni gotova stvar, je pa zelo verjetna,

Sanja rdeča prokomunistična wishfulthinkerska svinja kukuruz.

...... Ivan Janša kot poosebljanje nespoštovanja sistema

Pri čemer je sistem rdeča komunistična aktivistka Hrastar, ki je ko je videla, da bo za svoje maliciozne maščevalne svinjarije najebala hitro spizdila pred odvetnike. Sistem je tudi komunistična legislativa Slovenije, ki jo Janša mora, bo in hoče odpraviti, ali pa vsaj vlada strah med komunajzari, da jo hoče in bo. Tudi Hitlerejve zakone so potem eliminirali, pa bomo tudi vaše!

Jaz pravim, da je to prva naloga vsake normalne politike in četudi sem zadrti legalist, tovrstne aspiracije ne dovolim šteti za "nespoštovanje sistema". To je gnus do gnusnega komunističnega sistema. "Sistem" je tudi hostilnost komunistične kamarilje do vsakogar, ki ima potencial prevzeti oblast. Ekstra sprijena hostilnost! Ki ubije Dobrega iz Negove! Ki producira konstrukte tipa: "Ustavite desnico!", "Princ teme", "Patria dachauprocesni komplot", "Janša ne spoštuje sistem".

Sistem, nacijo, državljane, svobodo, prosti trg ne spoštujejo večno TvojiSvoji™ kumunajzari, ki so to nacijo načrtno zasužnjevali in še hočejo zasužnjevati s orto-kumunajzer-fašistično zakonodajo, satanskimi davko-prispevkovnimi aparthaid orgijami in podobnimi svinjarijami. Recimo takimi, da NLB da milijarde kreditov jankovićem, šrotom, rigelnikom, kordežem, bavčarjem in podobnim rdečetalibanskim maziljencem, državni kolhoz NLB se pa potem bailoutira iz žepov ropane raje, potem se pa taisto rajo ščuva proti nekemu fantomskemu neznanemu tretjemu kobajagi zlodeju iz finančnega sveta, ki da je kriv za slovensko bedo. Perverzno kakor samo komunisti zmorete.

Tako perverzno, kot ti vališ na Janšo tisto, kar bi moral obesiti TvojimSvojim™. Tako perverzno, da je kar neverjetno. Janković, ki je vtelešenje zla proti katerem so protestirali na Wall streetu, je včeraj v Sloveniji bil glavni protestnik proti temu zli, torej proti sebi. BLASFEMIJA! Jebe lud zbunjenog blasfemija. Če tisti, ki so tisto sramotno štalo včeraj tam organizirali ne bi bili komunistični sprijeni agitatorji, če bi res bili pravi protestniki proti požrešnim roparjem iz finančnega sveta, bi komunistično-fašistično plenilsko gnjido Jnakovića nagnali tako, da bi bil ves sjeban od razbitih jajc in še kako buško bi fasal. Jebentiboga! Pa kako daleč še boste šli v tem komunistilčnem blasfemičnem sprenevedanju. Zginte že enkrat s tem komunističnimi sprenevedanjem in gnusnimi lažmi, jebenti. Sikter!!

je preprosto nekdo katerega si veliko ljudi ne želi na oblasti in so za to pripravljeni potrpeti tudi kakšno leto morebitne Jankovičeve diktature.

Says who? A to ste kar sami komunisti določili al kak? Babi se snilo što je babi milo. Bomo videli kaj boš pisal v nedeljo zvečer 4.12.2011. Bomo videli koga hoče ljucvo!

V tem oziru je bosta na volitva doživela svoj neuspeh tako SD kot SDS, prvi z drastičnim padcem podpore (prav mu je Pahorju, to si je sam pridelal), drugi pa z bistveno nižjo podporo kot zaželjenih, ter do pred tedni zelo verjetnih 50+.

Skupaj z Gregorjem in NSi bo 50+

Svoj delež bo prispeval Virant s svojo skupino resetirancev (minut Žiga Turk, ki ga v tej skupini iskreno pogrešam).

Politične komentarje nameravam podajati še naprej, ni pa nujno, da v katerikoli stranki. Moja usmeritev je prav gotovo tržno gospodarstvo (od tod moja nejevolja nad najnovejšo programsko usmeritvijo ZARESa), osebna svoboda posameznika, varstvo človekovih pravic, hkrati zavezanost h tradicionalnim vrednotam, kot je (klasična) družina in delovanje pravnega sistema.

Delusion, zanikanje, samoprevara. Imaš resne težave z dojemanjem resnice o svojem dejanskem obnašanju v realnem univerzumu in posledično tudi s samopodobo, stari. Vse kar ti v resnici počneš je slepa podpora komunajzerizmu, kitiš se in samoslepiš pa z lepo retoriko, kot bi bil kakšen zdrav antikomunistični svobodoljubec. Patetično! Put your money where your mouth is. Dobro?

Link

Ni komentarjev: