torek, 25. oktober 2011

1413515 - nekaj dejstev o Jankovićevi "socialni občutljivosti" in drugih njegovih "dosežkih"

"On (Janković, op. a.) je svoje rezultate dosegel in pri tem pokazal veliko mero socialne občutljivosti, občutljivost za dostojanstvo človeka. Poglejte socialna stanovanja, pogledate vrtce, naprej do Strojanovih. Skratka, njemu ni mogoče očitati socialne neobčutljivosti in brezdušnega kapitalizma."

Ja,ja, seveda, seveda. Delavci iz Bosne y bogamy Slovenije takisto, ki so suženjsko delali na Stožicah in številni vred s svojimi delodajalci ostali neplačani so pa kaj? Kurac od ofce? A oni pa ne sodijo med kriterije za presojo Jankovićevih atributov "socialne občutljivosti"? Vrtci? Vrtci so komunistični money machine, preko katerih se pospešuje cuzanje iz žepov "bolje plačanih" in uravnilovka, so komunistična "poslovna priložnost". Zato jih je janković gradil. Pa seveda so tudi in predvsem namerno izbrani, ravno zato, da se lahko potem sere o "socialnem čutu". Kakšen "socialni čut" ima Janković je bilo vidno v odaji "Nedjeljom u 2" Aleksandra Stankovića na HRT, ki je Jankovića dezauviral, ko mu je rekel, da delavke Mercatrja niso nič "dobro plačane", ker z nadurami imajo 800 EUR, kajti 750 EUR imajo drugače zelo slabo plačane delavek v trgovskih firmah na Hrvaškem. Blentavi Zoki si je pa domišljal, da je to kul plača za 280 ur dela in razjebano družino trgovke.

Cvet Slovenstva, ki ga Kučan, Kompartija in Janković oropajo 60+% prihodka, s katerim potem gradijo njihovim maziljenim izvajalcem preplačane tunele in mostove in jankovićeve "stošce" te in one, a oni so pa kaj? Kurac od ofce? Fumis vaginalis? A njih je pa dovoljeno zlorabljati s pomočjo, po kučanovih komunistih ugrabljene države? A njih se pa ne sme šteti med "socialni kapital"? A, jaaaaa, oni so seveda razredni sovražnik. "Tabogati™", "TaSocialnoKobajagiNeobčutljivi™", "tapreddestinirani za ekspropriacijo".

"Ta argument, da je Ljubljana zadolžena, stoji, je pa zadolžena manj, kot bi to zakon dovoljeval.

Ahaaa! Zakon, ki ste ga pisali vi kumunajzari, ki drugega ne znate, kot delati "uspehe" preko zadolževanja stotin generacij za vami. Ukradli ste in nadaljujete krasti iz žepov našim otrokom, vnukom in pravnukom. Kajti za svoje ste poskrbeli. Lopovi! Cinizem par excellence. Sklicevati se na zakone ugrabljene države, ki ste jih spisali vi kumunajzari. Svoji rentarsko-zadolževalski doktrini po godu. Sikter!

Ne vem, zakaj bi bilo problematično, da je Ljubljana zadolžena, saj to, za kar se je zadolžila, ostane Ljubljančanom," je poudaril Kučan, ki pa o Stožicah ni rekel nobene, češ da ni Jankovićev advokat.

Ljubljani ostanejo dolgovi. Megalomanskih komunističnih hohštaplerjev. Ki si svoje "uspehe" in privilegije kupujejo tak, da vzamejo iz žepov naših otrok, vnukov, pravnukov. In iz naših žepov takisto. Na tak način je lahko uspešen tudi retardiran prebivalec otoka Susak, ko ga daš za župana ali premijerja.

Socialdemokratska prizma

V deželi, v katero demokracija še nikoli ni zašla niti po napaki, je blasfemija uporaba pojmov kot je ta. Beseda "social" je pa prav tako skrunitev pravega pomena te besede. Oboje skupaj je pa itak lopovska sintagma, ki naj prekrije sicer zelo pritlehne lopovske aspiracije motencev.

... Slovenija pa potrebuje politika, ki jih bo prepričal, "da so lahko uspešni - oni, mi, državljani -, če bomo v te reforme šli."

Banda kumunajzarska lopovska! V oči nas gledaš in nas nateguješ, pizdun lopovski!
To čemur ti hočeš reči "reforma" so ukrepi ohranjanja zatohlega komunističnega rentarstva nomenklature in njenih maziljencev. Ukrepi, ki naj zagotovijo kontinuiteto komunajzarstva, oz. da se nič ne bo spremenilo.

Državljanom prodajate mudologijo, ki, med drugim, sloni na smrdljivi prevarantski predpostavki, da bodo lahko delali do 65 leta, hkrati pa ste preko sistematičnega ropanja in izčrpavanja, devastirali gospodarstvo, da dela ni niti za 25-letnike, kaj šele 50-letnike.

In ste sproducirali komunistični zakon, po katerem spričo vaše kobajagične "zaščite", delo obvezno izgubijo vsi 50-etniki najkasneje v starosti 54 let. Skratka, vsi so preddestinirani in predprogramirani za moreče vegetiranje in hiranje na bedni socialni pomoči vaše jebene in zatohle in predvsem zlagane in nategunske kobajagi "socialne države", v bistvu ste pa iz Slovenije naredili eno veliko hiralnico. Ki vas nič ne skrbi, dokler je večina raje uravnana v enaki bedi. To je vaša temeljna doktrina in moto.

Razen seveda vašihSvojih™ maziljencev, ki so spričo svoje lojalnosti in pravovernosti vsi preko vez dobili službe in sinekure in posle iz državne blagajne. In so neodpustljivi že od starosti 18 let naprej. Ostale pa čaka gromozanska hiralnica organizirana širom Slovenije, hiralnica na prostem takorekoč, ki ji vi rečete "socialna država".

Globalno gledano Kučan obsoja politike, da so v krizi najprej žrtvovali socialno državo.

Jebala te "socialna država" pezde nategunsko! Kakšna "socialna država"? Prijatelj, ki govori 5 jezikov in je vrhunski operativec, je nedavno izgubil službo, ker se je "nevarno približal letu neodpustljivosti". Dve recentni desetletji je imel zelo visoko bruto plačo, od katere ste mu vi komunistični lopovi dobesedno po hajduško odvzeli več kot 60%, bilo je celo zelo dolgo obdobje, ko ste mu odvzemali po 70%. Da o času prve inkarnacije t.i. "socializma" niti ne govorimo.

Ko je sirota odfrčal na zavod misleč, da bo eins-zwei dobil novo delo in najprej doživel šok, da so mu po zaseganju navzgor neokapičenih reketov komaj podelili hudo nepošteno in nesorazmerno nizkih 720 EUR, po nekaj mesecih pa ga je doletel pekel misli na socialno pomoč, ker si med trajanjem zelo nesramno limitiranega časa pomoči zavoda, 54 let star dedo pač v Sloveniji ni uspel dobiti dela.

A socialne pomoči seveda ne bo prejel dokler ne razproda vse in ostane skorajda brezdomc. Zdaj sesut vegetira na nekaj rezervah, ki jih je uspel prihraniti, življenjsko zavarovanje je že razdrl. Vse to potem, ko mu je komunistična plenilska sodrga 20 let odvzemala 60% prihodka.

Drugi avto v družini bi rad prodal pa ne gre, jebiga, v deželi revežev nima kdo kupiti. Oni dan mi je rekel, da je tudi hišo že dal v oglase, da jo zamenja za manjše stanovanje, a nima upanja niti da bi to kdo lahko kupil zdaj v krizi. Ima še enega sina, ki je od njega odvisen, ker ta država nima dela za diplomiranega kemika, jebiga, starejši sin pa ima začasno delo.

Komunisti kučanovske falange, najbrž cvetijo od zadovoljstva. To je namreč cilj. Naj vsi lepo vse odprodajo, če ima kdo kupiti, razen bank-državnih kolhozov, potem pa padejo na socialo, pa država po njihovi smrti pojerba njihovo premoženje. Vse državno naj bo! Eto, to je kučanovska kobajagi "socialna država". A mejk nou mistejk, kmalu bo kakšen metelkovski Gantar predlagal da se ukine dedovanje. Total komunajzerizem je v SLO imanenten in neizogiben. Severnokerizacija Slovenije že pospešeno poteka.

Kučanovska "socialna država" je v bistvu en sam dolg in nenehno potekajoč ekspropriacijski proces. Začne se z eksprorpiacijo 60+% prihodka med aktivno dobo, konča se pa z razlastitvijo na ta ali oni način ko 50-letnik programirano ostane brez dela.

Proletarec si se v tej deželi komunistične uravnilovke v bedi rodil in v proleatrca se povrneš. Iz kanonfutra v kanonfter! To je evangelij komunistične vesoljne cerkvene skupnosti KURAC™(Komunistična Uradno Registrirana Avtokefalna Cerkev), s sedežem v Murgljah.

Razen nomenklature in kako drugače od kompartije maziljenih in posvečenih.

"Ko je bil prvi val mimo, so na dan prišli isti ukrepi, ki so svet in Slovenijo pripeljali v krizo. S temi ukrepi iz krize, seveda, ni mogoče iziti. O etiki skoraj nihče ne govori. O okoljski in socialni ceni nihče govori," je še dejal Kučan.

Pizdun zmešani! Toliko laže, nateguni in mudološko sprevrača, da še tega ne vidi, da je v kontradikciji sam s seboj. Ja, te ukrepi so pa zadolževanje skupnosti po volji jankovićev pri državnih kolhoznih bankah, pa potem bailout teh bank iz žepov davkoplačevalcev. To je pa doktrina TvojihSvojih™ pizdun nategunski! V istem intervjuju si pohvalil Hanžkovo udarno rdečetalibansko legijo, ki si je na praporje dala napisati "Več države". Vse naj bo državno! Ne damo Enelbe! Dokapitalizirajmo Enelbe!

Ogabnež!

PS
Koji kurac mu dajate medijski prostor, kurci novinarski? Kučan je zločinc nad zločinci, da gre tako zagovarjati in popularizirati največje zlo, ki je neposredno antinarodno. Vi pa mu benevolentno dajate đabest medijski prostor. Normalne države nikoli ne dajo prostor teroristom in fašističnim skinheadom da serejo svoje zločinske ideje. Naj si plača oglas, ali se pa gre tak kot Zmago med Kursađije pačit. Alpa na "kmetijo", alpa v "Pocket size Big Brother" specialno prirejen za njegovo The politično veličino. Pa še celo plačane oglase bi normalen urednik zavrnil objaviti, ker predstavljajo atak na narodovo svobodo. Toliko amoralno hlastati po oglaševalskem denarju ipak ni človeško pošteno, kanede, hehe.

Link

Ni komentarjev: