ponedeljek, 24. oktober 2011

1413010 - kredibilnost zakonitih preiskovalnih organov napram rdečetalibanskim karbarističnim tabloidom in kunstljem

Kakšna Alenčica Jerajeva nek?
Daj se podučiti o razliki med Parlamentom RS in ulico. In parlamentarno komisijo in karbarskimi rdečetalibanskimi tabloidi.
In parlamentarno komisijo vs. kontroverzni bloger Kunstelj.

Ko bodo Kunstljeve trditve končale v rokah parl. preisk. komisije z rezultatom kakršen je bil pri komisiji, ki je preiskovala Jankovića, boš ti imel podlago useglihariti. Zdaj žal nimaš.

Še bolje bi bilo da končajo s korektno opremljeno tožbo pri sodniku.

Sicer se pravilno reče "Škandalozno je kaj je klan Janković počel Jerajevi, SLO Parlamentu, SLO državi in SLO državljanom in ne obratno." Jerajeva je zgolj delala svoj posel. Jankovići so pa iz vseh našteti entitet brili norca.

Kunstelj in karbari pa še ne vemo kaj počnejo in ali iz dobrih ali malicioznih namenov. Vsekakor nista isto kot uradni organ oz inštitucija pravne države.

Drži pa, da če sta poštena državljana s plemenitima agendama, bosta zaslovela kot junaka, če pa nista pa nam ti povej kako jim bomo smeli reči.

Žal mi je, a so far sta meni videti hudo nekredibilna. In hkrati ne mislim da je karkoli kar napletata nemogoče. V tej državi je glede politikov možno vse, vsaka nečednost in moralnohorizontalenje. Štekaš? Janša mi ni videti brezmadežni angel, a mi karbari in kunstlji niso videti kredibilni in nemaliciozni, jebiga!

Link

Ni komentarjev: