ponedeljek, 17. oktober 2011

1399964 - zakaj je pojem "nebolan komunajzer" čisti oksimoron

[fcajt]
"Komunistične "realne" ankete narejene med prepričanimi komunisti, prokomunisti, zdravljenimi komunisti in komunističnimi gardiani press." ..... shaman, pozabu si na neozdravljene(beri bolane)komunajzarje.

Hehe. Bolj pozorno beri.

Bulan je itak vsak kumunajzar. Sintagma "nebulan kumunajzar" je oksimoron. Tisti "zdravljeni", so zgolj "zdravljeni" v smislu opravljenega trajnega glagolskega poskusa, niso pa tudi bili "ozdravljeni", kar pride od glagola "ozdraviti", kar je t.i. dovršni glagol in končno stanje, ki rezultira v pridevniku, oz. proizvede stanje, ki ga okvalificiramo s pridevnikom "ozdravljen".

Zagovedanega orto-talibanskega kumunajzara podalpskega slovenistanskega tipa (lat. homo communistae communistae carniolus talibanopithecus moralhorizontalensis slomagnon hudojamensis) ozdravi le nekaj najmočnejših zdravil in tretmajev.

Poleg spontane naravne ozdravitve, da se jim recimo "zgodi narod", tak kot Slobotu in Čaušeskuju, so možni še nekateri drugi, nekoliko manj violentni načini. Eden je pržun pod določenimi okoliščinami. Ko so, recimo, Janšo, nekoč sicer NjegoviSvoji™ kompanjoni fteknili v pržun, so ga skoraj povsem ozdravili od kumunajzerizma in mu pomagali dokočno izgubiti junfer in odvreči [skoraj] vse zablode glede demokratičnosti in normalnosti kumunajzer režimov in kumunajzer umov, ter doktrine in poltiprakse same.

Od takrat je Janša bolj ali manj normalen državljan, brez vidnih poškodb uma, ki je lahko postal osamosvojitelj Slovenije, ki pa žal ima, sicer zgolj še recidivne, zminimizirane sledi kumunajzer bolezni, neke vrste brazgotine na duhu, pa eto še vedno dokaj benevolentno tolerira kumunajzer gnoj v legislativi države in je njega skupnosledarstvo še vedno nekoliko patološko, segajoče daleč onkraj civilizirane solidarnosti pod prisilo države, kar si jaz razlagam s smrdljivim politpragmatizmom in oportunizmom njegovih polit-ideologov v stranki in najbrž strahopetnosti in oportunizma njega samega tudi. A Janša je ipak že ozdravljen, je bitje, ki ima šanso, če seveda zbere pogum biti državnik kot nasprotje garda jokavega oportunističnega pizdeka, ki ga je vpraksil v dosedanjih poskusih vladanja.

Dočim rdečetalibanska kamarilja, o kateri se pogovarjamo nima šanse. Oni bodo terali svoje lopovsko-zločinske "tekovine" vse do bridkega Čaušesku-stajl ali Slobo-stajl konca. Njihovega konca. Konca njihove zločinske strahovlade! Dbeakla in končno tudi zloma njihove rentarsko-plenilske doktrine.

In žal najverjetneje neke vrste mini eskalacije državljanske vojne, za katero sam itak mislim da divja pod površjem, povečini v formi nasilja "zmagovalcev", že vse od leta 1945, ko so kumunajzer beštje ugrabile državo in državno represijo, pa oboje zlorabile proti lastni naciji in lastnim sodržavljanom. Y bogamy demokraciji in svobodi vobče. Ako ne y šyre! hehe.

Pavperizirana nacija in situirana kleptokamarilja press.

Link

Ni komentarjev: