nedelja, 9. oktober 2011

1389787 - denarni vidiki ohranjanja Kučanovega kulta

[mataj]
> [janezpizdek]
> Je mogoče dopustno tiskati misli kakega drugega nacisocialista, recimo Himlerja, al Hitlerja, ali Gebelsa? Kako? A da ni? No shit Sherlock? Zakaj potem Kučanove naj bi bilo dopustno?

Ja, treba je strogo paziti na to kaj neuko ljudstvo bere in misli, da ne bo dobilo kakih napačnih idej. Ideje so lahko zeloooo nevarne. Hitler je prišel na oblast samo zaradi idej, tisti milijončki s katerimi je plačeval zasebno vojsko so popolnoma nepomembni. O denarju se sploh premišljevati ne sme, ker je to čisti marxizem.

Anede?

Sikter! Oba veva, da gre za problem dajanja medijskega prostora liderju komunističnega totalitarnega režima, neezonsko benevolentno dajanje medijskega prostora komunističnemu agitatorju in to v maniri, ki mu daja prav poseben položaj, prav specialen tretma. Nikomur drugemu novinarji Slovenistana ne dajajo takšnega tretmaja. Očenj injteresnja! Baš liderju totalitarnega režima in kompartije! Baš njemu izmed vseh! Auuuu!

Kar je seveda več kot zgolj perverzno

Kučan je lider totalitarnega režima, totalitarne organizacije - komunistične bratovščine F21 in [ves čas in še vedno] izzaodrni šofer KPS oz tvorbe zunanjepojavno ziljonkrat preimenovane in reciklirane, da se prikrije sledi zločinov, v ZKS oz ZLSD oz SD+LDS+DESUS+ZARES, oz zločinsko organizacijo sestvljeno iz vseh drugih derivatov KPS, ki same sebi ljubkovalno y bogamy optimistično mudološko-demagoško rečejo "slovenska levica". Levica moj kurac! Fašistična kartelno-roparska mafija!

Za to se gre. Ne gre za problem kaj bere folk, ni pa v redu, da se komunističnemu agitatorju-diktatorskemu liderju totalitarnega režima, režima, ki delno nadtalno delno pa podtalno še vedno živi naprej, daja prostor, da folk zastruplja s svojimi komunističnimi ideološkimi strupi.

Kar zadeva denar:

1) Ja to, da novinar časti fašistokomunistu-totalitarcu prostor v mediju, je denar in tudi zato protestiram. Denar in to fakin velik denar. Če ne razumeš kako velik, pa vprašaj Gustlna koliko stane oglaševanje v Financah. Skratka, fakin big money je, ko novinarčki Slovenistana đabest častijo neomejeno prostora komunističnemu totalitarnemu mudologu Kučanu. In to skrajno perverzno, v maniri, da pred vsakimi volitvmi y bogamy vmes takisto, ustvarjajo nekšno psihozi podobno nestrpno pričakovanje, kaj bo o tem ali onem rekel Tovariš On™. Večina SLO žurnalistov kar orgazmira ob vzburljivem pričakovanju, kaj bo kontinuitetno-istega spet kobajagi presenetljivo, hehe, razodel Tovariš On™, NjihovSvoj Tolovajriš Bifši™.

2) Denar je tudi, ko Kučan in njegova komunistična bratovščina ropajo neposvečene zasebne investitirje in predvsem odvisno zaposlene preko drakonskih progresivnih davkov, neokapičenih prispevkov-reketov in zmanipulirano nizkih netržnih bruto plač, tako nagrabljeno pa potem preko marifetlukov zemonskih nomenklaturnih kartelnih klanov in na ziljon drugih načinov pretopijo v benefite kompartije in njenih vazalov, bratovščin in nomenklaturnikov raznih: črni fondi, sinekure in rente plačanih volivcev, preko državnega kolhoza dani ugodni krediti posvečenim in lojalnim, itd, ipd.

Ja, pogovor o denarju je čisti marksizem, vendar le v primeru, ko kompartija ekspropriativno reketarsko s pomočjo ugrabljene države ropa 99% nacije, ki živi od svojega dela, bodisi kot neposvečen nekompartijsko povezan podjetnik, bodisi kot odvisno zaposlen, tako naropan denar pa zlorablja za financiranje kontinuitete svoje zlodejsko-roparske rentarske podmizno-mafijske in fašistoidne oblasti, torej za inhibiranje, suspenz in obstrukcijo demokracije, prostega trga, enakih priložnodsti za vse in svobode vobče. 

Nekje vmes v tej krvni sliki komunistične đamahirije Absurdistan so pa še mediji in novinarji, ki "prostovoljno, spontano, samoniniciativno in iz [kavijar-levičarskega] prepričanja" drukajo za kompartijo in predvsem kompartijino doktrino rentarstva y bogamy nekateri tudi s pomočjo udbaškega denarja in denarja iz črnih fondov. 

Tudi prokompartijski agit-oglasi so pogosto, če ne celo povečini iz črnih fondov. Če ne drugače, pa prikrito - recimo tak, da se pri lojalni in goreči tovarišici pripadnici rdečetalibanske falange preko državnega kolhoza naroči nekšno kobajagi izobraževanje sinekurcef, tovarišica prejme velik penezof, pa potem ona, kobajagi iz svojega žepa, hehe, financira đamboplakatno agitiranje kontra opoziciji kompartije. Kako zvito, kanede?

Pogovor o denarju, ko govorimo o ustvarjanju keša, pa, kontra prej opisani situaciji, seveda ni marksizem, ker marksizem obvlada zgolj fašisto-državni reket, ekspropriacijo in distribucijo v skladu s kriteriji in voljo kompartijske nomenklature, o ustvarjanju keša v realnem sektorju, torej z delom inovacijam in umom pa lezilebovički rentarsko-sinekurni marksisti nimate pojma. 

To ti zelo dobro veš, saj se na forumu že dolgo hvališ, da si na sinekuri plačani iz davkoplačevalskih žepov ter da pri svojem delu uporabljaš zgolj dve celici, ena ti najbrž pove kdaj moraš lulat pa kakat, druga pa kdaj morš na malco in domov. Normalno! Takšen je življenjski mentalni okvir vseh vas komunajzarof. Ti je pač tvoj "hišni član F21 zrihtal sinekuro, katere zahtevnost je za dvocelične ume. Pa si eto tak kot vsi kumunajzari na, nezasluženi kakopak, renti. Fakin pričakovano! Le kje drugje bi bil? Na svoji sinekuri 24 ur na dan visiš na googletu in forumih, kjer sereš komunistični ideološki gnoj in provociraš ter agitiraš. Ker tvojih mecenov in ikon žal nismo lustracijsko sterali na smetišče zgodovine, ko bi morali. Če bi, se ti tu ne bi kurčil. Pa še sinekure ne bi imel, kar pomeni, da se ne bi štel za plačanega gardiana kompartije in s tem obveznega podpore kompartiji.

Link

Ni komentarjev: