ponedeljek, 17. oktober 2011

1396288 - naj "reševalci EU" že nehajo prihajati s predlogi, ki niso ne tič ne miš

Naj naredijo prave polnokrvne Združene države Europe po vzoru na ZDA + izboljšave, ki odpravijo pomanjkljivosti ameriške organiziranosti, naj uvedejo enotne davke; pa EDS prosim, naj uvedejo skupno zunanjo politiko, skupno vojsko, skupno policijo, enoten zdravstveni sistem, enotno pokojninsko politiko, skupno zunanjo politiko, skupno finančno politiko, enotno delovno zakonodajo, skupne inšpekcijske službe, enotno javno šolstvo in enotna pravila delovanja zasebnih šol, skupni FBI itd.

Naj iz Eu naredijo enotno vse, enotne vse trge ipd, ne pa da neki cincajo, kobajagi v imenu nacionalnih identitet, v bistvu pa si politiki ohranjajo svoje lokalne roftarske fevde oz. gnoje na katerih se petelinijo in, recimo naši, uveljavljajo svoje bolane komunajzer doktrine in eksperimente nad sistematično zasužnjenim ljudstvom. Na ravni EU funkcionira SLO kot prisilni komunidstični kibuc! Katastrofa!

Nacionalna identiteta se naj ohranja na ravni lokalne samouprave, kulture, jezikov, regionalnih posebnosti in podobno, predvsem pa na ravni osebnih svoboščin in svobode združevanja.

To kar imamo zdaj spominja na temno obdobje barbarskih časov znotraj in izven obzidja "Rima", in temnega srednjega veka, ko je vsak lokalni fevdalec in klerikalni boss, na svojih "ćuprijah" kasiral harače, ter se šel pravico prvojeba in podobno nad lastno populacijo. V ozadju pa križarski posebneži oz. dandanašnja templarska bracva in oz. posvečena bracva ina, orgijajo po finančnem sektorju dokler se ne zaplezajo pa spet obrnejo na države, da se jih bailouta. Iz žepov sirotinje in realnega sektorja, kakopak. Komu to paše? Onim, ki so benefitorji dokler orgija traja. Onim, ki so deležni orgazma, hehe.

Sikter, nismo več v srednjem veku! Nočem nobenih meja, omejitev in lokalnih rentarskih reketov in prvojebov.

PS

Pa prepovedati zadolževanje občin, pokrajin, držav in ZDE same. Naj pizdeki bankirski posojajo podjetjem in fizičnim osebam ter prevzamejo tveganja.

Je finančna industrija industrija kot vsaka druga, ali ni? JE! potem naj tvega enako kot vsaka druga industrija! Brez da jim kahlico za njimi nosijo države.

Link

Ni komentarjev: