torek, 18. oktober 2011

1403898 - osnove orožarskih poslov za telebane

[1357]
Večina nepojasnene orožarske trgovine se nanaša na Janšava obdobja na ministrstvu za obrambo in v vladi. Balkanske posle so večinoma vodili Janševi ljudje, posel s Patrio so vodili te isti ljudje ( Zagožen, Črnkovič, Krkovič ), ki so bili že vpleteni v prvo orožarsko afero. Levici se lahko obesi le sumljiv transfer čez Mariborsko letališče, pa še ta je bil kasneje na sodiščih pojasnjen.

Dajva zadeve absolvirati tak, maestro:

1. To čemur ti rečeš "levica" ni levica ampak klepto-koruptivno-kartelno-komunajzarska mafija oz. rdečetalibanska kamarilja.

2. Ko je Janša bil minister v vladi v kateri je razsajalo orto komunistof, je trgovino z orožjem izvajala država - The State - The postava Republike Slovenije. Precednik je bil Kučan. "Involviranih" je bilo stotine! Don Kepec™, ki je v istem času, ko je potekala trgovina z orožjem, v katero je bil involviran Janša (Kot minister za obrambo! Čudno kanede, da je minister za obrambo involviran v posle z vojaškim materialom vojske ki ji ministruje oz. orožjem.), skratka v istem času je Kučan zalagal z orožjem svoje pajdaše po brdovitem zapadnem Balkanu. In ader vordz, kolikor je Janša bil "involviran" je Kučan najmanj petkrat bolj. In še marsikdo vred s SvetimDrnilamoMatertereznim™®.

3. Potem so Janšo uspeli nategniti z Depaljo vasjo in ga odjebati. To jim je bil ves čas cilj med asimetrično državljansko vojno, ki se jo komunistična beštija gre že 20@45. Pravzaprav je komunistični beštiji ves čas cilj Janšo, kot edinega relevantnega in dovolj tehtnega tekmeca za oblaast, diskreditirati in po možnosti zapreti v pržun za dalj časa. 

Uredništvo Financ, fanfare prosim, ker prihajam do prvega pudarka v tekstu Če bi komunistična beštija bila imela vsaj minimalne dokaze, da je Janša kaj ukradel zase ali za svojo SDS, bi Janša že davno bil fpržuni. Za čimdalj časa. Pa jim ne bi bilo treba konstruirati Patrije.

4. Ko so Janšo odstavili in je komunistična beštija nadaljevala orgijati 12 let na 45 padlage, je komunistična beštija izvedal ziljon orožarskih poslov v katerih so cekute in podobni NjihoviSvoji™ trabanti, pobirali politično šticngo in je seveda veliki del tega romal h komunističnim botrom, od tam pa neznanokam, med drugim tudi v črne fonde, s katerimi se je podtalno financiralo kontinuiteto komunistične oblasti. In s tem suspenz demokracije in svobode. Comprende?

Naj gre še to v zapisnik - Politično šticngo komunistična kamarilja ni pobirala samo na orožarskih poslov, eta kapjejke bi rekli eskimi iz Sibira, pač pa na vseh javnih poslih. Tam šele je šlo za meljarde. Šifra: Zemono. Šifra: Ericsson! Šifra: Telekom! Šifra NLB. itd.

5. Ko je Janša neplanirano uletel za en mandat in se je finaliziralo Patrio, so v orožarske posle še naprej bile involvirane ene in iste od vrhovne prelature cerkve Kurac® posvečene in maziljene cekute kompartijske. In so še naprej pobirale politično šticngo in v Patrio raportirale, da so Drnovška in vse prejšnje imeli "pokrite", Janše pa žal ne (AUUUUUU!. Nerodno fpričkomaterino!) . 

Na neki točki se je veliki duhoven komunistične cerkve KURAC® Don Kepec™ domislil, da je Patrio treba izrabiti tako, da šticngo vzamejo komunisti, krivdo pa naprtijo Janši. Simpl ko pasulj! hehe. Tako je Cekuta in vse druge orožarske cekute, ki so že 20@45 jemale šticnge tudi na Patriji prejeli peneze, kar je javno in vsem znano. Don Kepec™ je pa rekel, da naj v igro vstopijo posebej talibanski rdeči talibani, vehabije karbari® in kosovari® Slovenistana in preko FInske Janši napakirajo dachauprocesni zajeb. In se je zgodilo gnojničenje po preizkušenem komunističnem receptu. Polej smo imeli nekšno maščevalno komunistko Hrastarko, ki je veliko nasrala, pa se usrala in spizdila, preden jo Janša toži. Ker ve, kaj je naredila.

No, koliko je Don Kepecu™ in njegovim komplotarskim falangam uspelo v igro potegniti kakšne morebiti enako koruptivne zbiralce hoferja za SDS ne vem, in ne izključujem te možnosti, upam, da ni nobenega, kakorkoliže, dejstvo je da so obtožili še Krkoviča, Zagožna in še par ljudi. Bomo videli, rečem jaz, bomo videli. Kar sem od komunistične beštije videl do sedaj, bo to še en ogaben konstrukt, ki bo končal v blatu iz katerega je bil skonstruiran. In takrat bi rad slišal tebe in tebi podobne veseljake, ki versko prisegate na Kučana in njegove konstrukte in podvale in grdobije iz sence.

Link

Ni komentarjev: