ponedeljek, 17. oktober 2011

1401316 - proti komu bi pravzaprav morali protestirati protikapitalistični protestniki pred borzo

[bc123a]
ma spizdi s tem postenim narodom, narod je tak kot njegovi politiki.

glede "boja proti kapitalu" ... jebem jim jebem da jim jebem tistim protestnikom, ki bodo sedaj zganjali nasilje na cestah zaradi bank, ker so jih kao "grde banke" nategnile. Pizda vam materina, a ko ste pa kupovali bajte na puf, pa stanovanja na puf, pa avte na lizing, pa se delali norca iz nas, ki se nismo hoteli pufati, takrat je pa bilo fajn, a ne? Govoriti kako je nekdo glup, ker zivi v majhnem stanovanju, vozi star avto, pa tako naprej? A???

hehe. Bravo Bisi. ******

PS
Kar je najhuje oni kobajagi ne dolžijo niti baš NjihovesSvoje™ naziinteresne™ komunajzer-etatokolhozniške® NLB, ki jo "ne dajo tujcu", ampak jim je kobajagi kriva neka tam tuja banka, nekje v osovraženih USA najbrž, s katero povezujejo Janšo seveda.

Ni jim kriv Zoki, on, veliki mag, artist in performer umetnosti "veselja do socialnega kapitala", je skupaj žnjimi protestiral, ni jim kriv Zoki, ki je Mercator zapufal povečini pri NLB, ki jo je vodil posvečen in maziljen ortokomunist, ki ga je tak kot Jankovića nastavil iberortokomunist Rop, ki je za mizo socialne sramote, s tovarišema komunistom iz GZS in Semoljićem, raji zrihtal sidrišče mezd na človeka nevredni nizki netržni ravni, ki je onim, ki prihodujejo iz dela in prejmejo " RelativnoVeč™ ", hehe, odvzel 70% prihodka, namesto 10% ali recimo maksimlano 20%. S tem pa izvajal kar tekočo, potekajočo bailaut orgijo v NLB in podobnih kolhozih.

No, zdaj so pa zblojene opice in napihnjene žabe kobajagičnih SLO intelektualcef, ki jim je zakon Zeitgeist, katerega v kontekstu SLO ne razumejo, ker spričo svojega biasa ne zmorejo pinpointirati SLO zlodejev in fašistov, ko so videle, da se na Wall streetu dogaja potkivanje konjev, prišle na trg v Ljubljano in dvignile nogo. Češ one žabe slovenistaneske in majmuni, so isti kot oni rasni konji v USA. Jeboteeeee! Sikter, mone zblojene!

Kušššš! In Zoki žnjimi, takisto!

Pa to je, prijatli moji forumski več kot blasfemija, to je žalitev inteligence že za slovenske gliste, enoceličarje in podobna bitja katerih intelekt ne presega ravni ganglijske inteligence. Največji lopov v državi, ki je največ prispeval k slovenskemu zajebu in finančnemu zlomu državnih kolhozov, ki se jih bailaouta tak, da se ropa od dela živeče in neposvečene/nemaziljene podjetnike, se je prikazal tam in protestira proti "požrešnim finančnim inštitucijam in prevarantom". Pa kdo je nam državljanom SLO dajal kredite? Nas je kdo silil v to? Kdo je vodil politiko zaposlovanja sinekurcef in politiko zadolževanja? Kdo je uničil 4300 malih trgovcev, da je na puf in na račun taistih ljudi zgradil nekakšen puhel kartelni imperij "najboljšega soseda v dolgovih do vratu"?

In ja, kdo je te pizdeke, ki so živeli na puf, ki so dopuščali, da se jim po volji kompartijskega talibanskega politkomisarja odreže netržno nizke človeka nevredne mezde, ki so hkrati vztrajno volili one, ki sem jih prej gor našteval, ki so vse to zagrešili, od netržnih mezd, preko davčnega aparthaida in prispevkovnega reketiranja do grmadenja sinekur v javnem sektorju in drugih (pod)plačanih volivcev komunizma? Kdo je volil in voli in bo spet volil tiste, ki so to vse zagrešili in znova najavljajo isto doktrino, poglobljeno in še bolj stalibanizirano in ekstremizirano, zgolj reciklirano in znova v nov celofan prepakirano? Kdo? Tisti pedri, ki so tam včeraj delali kraval, eto kdo. Blasfemija in jebeludzbunjenog brez primere na celem planetu! Žaljivo za Slovence in Slovenijo!

Namesto, da so že leta 1992 odstranili tiste, ki so to počeli pa danes bili podobni Avstriji in Švici so volili smrdljive lopove, ki so jih/nas ropali in so ropali tudi celo nacijo, zdaj pa iščejo ne te lopove, pač pa s provokatorji, agitatorji in zblojenci ter očitno skupaj s temi lopovi kobajagi protestirajo in iščejo neke tretje fantomske zlodeje? Red herring in primte tatu orgija!

Koga iščete majmuni? Povejte eno ime in priimek iz Slovenije ali tujine, ki je na listi krivih za vašo bedo, bedniki patetični v um zblojeni! Povejte, da vidimo ali so to priimki tipa Rop, Kučan, Rigelnik, Janković, Golobić, Hribarka, Semolič, itd. , povejte, da vidimo ali sploh štekate čigav dildo ste fasali frit brez vazeljin dudeki! Let me guess. Kriva sta Boscarol in Akrapovič. In Janša, seveda, ta je vedno kriv. Za vse, kanede. Pa USA. Kolektivno!

Link

Ni komentarjev: