ponedeljek, 17. oktober 2011

1395024 - ironija podalpskih protikapitalističnih protestov

Ti se pa zavzemaš za državni kapitalizem v rokah nomenklature kompartije, ali če se ti ravno ljubi lahko rečemo tudi "socialistov".

Point Simoninega članka je predvsem to, da tam protestirajo tisti, ki so del kamarilje, ali pa so ves čas podporniki kamarilje, ki je v Sloveniji povzročila težave.

Simonin point je, da sta Boscarol in Akrapovič kapitalista, tako kot so kapitlaisti lastniki Cisco SLovenija in Microsoft Slovenija, ki vsi po vrsti svoje zaposlene plačujejo nekajkrat bolje od onih, ki bodo tam protestirali proti ravno njim - kapitalistom. So kpitalisti čigar zaposleni v Sloveniji (in po celem svetu!) so superzadovoljni in bi bili še bolje, če te delavce ne bi oni, ki bodo proti njim protestirali, davčno diskriminativno ropali in prispevkovno drakonsko reketirali.

SImonin point je, da boda tam protestirali oni, ki so ves čas podporniki državnega kapitalizma v katerem državni kolhoz NLB daja ugodne kredite rdečim tajkunom (Tudi jankovićem), ki bodo prav tako tam na trgu protestirali, potem pa taista sodrga, ki bo tam protestirala kobajagi "sanira" NLB iz denarja presežno zaseženega od zaposlenih in od boscarolov in akrapovičev.

Simonin point je, da bodo oni, ki so vse zlo povzročili v bistvu protestirali proti sebi, s prstom pa pri tem kazali v smeri fantomskega surogatnega zlodeja.

Link

Ni komentarjev: