ponedeljek, 17. oktober 2011

1395806 - pa tudi o "zgodovinski distanci" bi se komunisteki lahko še kaj naučili

[mataj]
Na zgodovino bi torej po tvojem morali gledati brez distance.

Nimate vi komunajzeri in prokomunajzer talibani pojma kakšen koncept je v ozadju sintagme "zgodovinska distanca": Zato mi raje šuti, jebote, ker je blasfemija, da kumunajzer gardian in agitator in provokator v enem, ki mu vse prav pride za prikrivanje komunističnih zločinov iz nedavne preteklosti, žal uradno še pravilno in po resnici nezapisane v nedavno zgodovino naroda , gre debatirat o "zgodovinski distanci". To je tak, kot če bi moja Katka, sončece shamanovo nenasitno šla debatirat o mehkokurčnem seksu o katerem ona nima pojma.

Če bi komunisti poznali in spoštovali miselni koncept zgodovinske distance, bi po vzoru na Avstrijo, državetino samo streljaj severno od nas, počakali 50 let po smrti komunističnega klavca Broza (2030, če nisi vedel!), da na videlo pridejo vsi zločini malega diktatorja iz Kumrofca in šele potem sedli za mizo, da se fprašajo kaj konkretno bi po njemu poimenovali. Če sploh kaj.

Recimo, lahko bi po njem poimenovali termin masovne morije slovenskega, hrvaškega, srbskega, ali pa kar vseh jugoslovanskih narodov, ki se bi lahko imenoval "titoiranje"? Zazidavanje živih v rudnik pa bi lahko bilo kardeljiranje, alpa turkiranje. Zažiganje celih družin vred z otroci na dolenjskem pa se bi lahko imenovalo francrozamnstanjenje, alpa evrokovančenjezlikomkomandantafrsja. itd.

Vadimo skupaj preproste in razširjene poveden stavke, bratje in sestre forumske: "Komunistični asasini so na ukaz Kompartije izvedli delno titoiranje vseh jugo nacij. Y bogamy y šyre.

Ulic in trgov in avenij pa prav gotovo ne bi bilo treba preimenovati. Ker jih zanamci leta 2030 še imenovali ne bi po zločincih in ali kontroverznih pizdekih sumljivih biografij. Čemu bi, če pa lahko mirno in brez tveganja ulicam dajo magari številčne oznake ali geografske oznaek po krajih ali po živalih. Evo na primer - Sedma avenija. Štajerska avenija. Stoosma Mariborska avenija v Žabariji. Alpa recimo "Avenija jeznih viol pod nosom greendranozof"...uff, malo me je zaneslo, hehe.

Pač nišče nea potrebuje imen jebenih malih krvožejnih kumunajzer klavcev, ali pa nekih tam kontroverznih poveljnikov terorističnih falang, ki so ukazali pobiti pa zažgati družino Mausar na Dolenjskem, pa fasali nežen kakopak "ukor" iz štaba, da so rahlo pretirali, da naj drugič bolj skrijejo. Pobili zverinsko, vred z otroci! Ker so otroci bili tudi nekšni kolaburcisti, bojda. Dobro?

PS

Sicer pa sam o distanci oz. distančniku razmišljam samo ko ima pupika izrazito plitvo, to so pa tipično one, ki še niso niti enkrat rodile. hehe.

Nedojebana zgodovina pojebana z distančnikom press.

Link

Ni komentarjev: