nedelja, 1. januar 2012

1514080 - psihofizični profil slovenskega volilnega telesa

[fontainebleau]
Mi smo pravi čudež, tudi če nimamo gospodarske rasti, se počutimo zelo dobro, volimo tiste, ki so naredili dve bistvene stvari: dobesedno so pokradli vse bivše družbeno premoženje in izpraznili banke, in drugo oblast so izkoristili za vzpostavitev represije proti drugače mislečim in nas pahnili v totalni gospodarski razkroj. Ko pa so končno dobili nezaupnico smo (so) ih ponovno izvolili. Torej, še preveč dobro nam je !!!

Predvsem je slovensko volivno telo opravilno nesposobno, nepismeno, opranoglavo in pohlevnizirano do take ravni, da ga lahko na špagi s komunistično rinko v nosu vodijo okoli ko tele oz. malega retardota.

Če ti akademsko izobražen volivec kupi komunistični mudološki agitprop fumis vaginalis, češ, da je oseba, ki je Mercator za seboj pustila z 1,1 milijarde EUR dolga; vse kar je naredila je naredila, ker so botri, ki so ga nastavili ukazali državni banki, da mu da neomejene količine denarja z moratoriji in nizko obrestovano, občinam ukazali, da mu morajo odstopiti pacele zastonj ali đabest, dobavitelji so bili izsiljevani in posiljevani, ...oseba, ki ima na osebnem računu nekaj sto taužent EUR minusa; Oseba, ki ima v lasti podjetja, ki so dolžna desetine milijonov EUR...Kreatura, ki je čisto vsakega svojega dobavitelja dobesedno okradla za najmanj 10% dobav...
...takšna kreatura je kobajagi sposobna in vzorna in je "veliko naredila" oz. "vsaj neki naredila". Jaooo, pa dajte komurkoli, magari otroku, ali blondinki neomeje mandat zadolževanja in državno kolhozno banko za denarnico, pa vam bo zgradila kar hočete. Trošit in zadolževat in nakupovat zna vsaka uš. Po tem se ne meri sposobnost. No, in akademsko izobraženi volivci v Sloveniji ves ta crap pušijo.
Razumi kdor more! Adijo pamet!

In pušijo še veliko bolj nevaren crap. Tazadnji kmet v Romuniji je vedel, da morajo leta 1991 komunistom zatreti seme. Naši beboti pa filozofirajo in komuniste potem še 20 let volijo. Ogabno, butalsko in tragično!

Link

Ni komentarjev: