četrtek, 2. december 2010

1008836 - tovariš Pšeničny nekaj palamudi o poti do uspeha

Dajmo se organizirati v udarne peterke in si medsebojno govoriti da je nas pet med najboljšimi petimi na svetu. To nas bo pravgotovo dvignilo na globalni ravni. Uspeh zagarantiran. In ne pozabiti - vsaka udarna peterka si naj doma po vzoru na našega premijerja Alana Pahorja in njegovo skupino TNT da izdelati semafor uspehof. Da lahko spremljamo dramatični progres v deželi Absurdistan.

P.S. 

Seveda da uspeha ne bo, če bomo bognedaj odpravili klepto kamariljo ki je zdaj na oblasti, ki zarotuje, podmizi in pleni ža 20@45. Uspeha ne bo tudi, če bognedaj eliminiramo zemonske in ostale klepto kartelne klane slovenistanske. Alpa falange enanindvajset, yesovske komsomolske kartelo-podmizne brigade in nejmit fejk prostopodmizarske karteloidne bratovščine povečini delujoče pod skupnim Sarumanovim znakom srpeka in kladifca. 

Uspeha ne bo niti če bognedaj nadaljujemo prakso preganjanja simondimicevih in podobnih. Uspeh si dragi moji Slovenci lahko odmislite tudi če boste bognedaj z referendumom bandi preprečili da nam ustoličijo instuticionalizirano krajo 100 meljard na vsakih 40 let preko PAYGo piramidne ponzi sheme. 

Uspeh bo izostal tudi in že, če kdo prične bognedaj nakupovati pri LeClercu alpa Lidlu, če neha občudovati Rijanine probiotične jogurte na kartelnih policah najboljšega soseda, Špara in Tuša. Itn. Mimo vsega naštetega je pa seveda uspeh čisto in povsem zagarantiran. To vam povem, ker vem da vas 5, ki boste ta moj obračanje naciji oz. poziv k objavi nevidenega uspeha najprej prebrali, itakda sodite med 5 najboljših na svetu, hehe. Majke mi sudija, reko mi Vily Pšeničnjiy. Y bogamy Koruznyj tudy.

P.P.S. Kaj mislite, bo ministrstvo za dekretno ustvarjanje slovenistansega neverjetnega kakopak uspeha ustanovljeno (a)že med mandatom te vlade al (b)šele med mandatom te vlade? Vprašanje je seveda zgolj retorično.

P.P.P.S. Iščem 5 pup, ki bi meni govorile, da imam kurca, ki je The Kurac of choice for the 5 prettiest girls in the whole world. Jaz jim bom pa govoril, da imajo zizike in ritko med 5 najbolj trdih in vobče rajcig na svetu. To bomo fsi total uspešni, bogganimarad. Gotov se pa bomo še kaj zmenili, tak med nami odličnjaki takorekoč.

Link

Ni komentarjev: