torek, 7. december 2010

1016637 - kaj je komunajzerizem

[yuslocan]
> [schnecke]
> Komunizem bo zafural ves svet!

Komunizma, kot družbene ureditve, še nikdar ni bilo na tem svetu!!!!!

Točno tako. Je pa zato svet zafural t.i. "komunajzerizem". In seveda, da je treba pripomniti tudi to, da gre tu povečini za semantiko nekšnih utopističnih wishful-thinking pinky bralcev revolucionarnih zmazkov številnih luzerjev, ki so sanjali mokre sanje o premagovanju človekove najbolj temeljne narave. Nasilno seveda, s pomočjo državne prisile, ker narava proti vetru ne dovoli scati, razen če ne privzamemo, da bomo pač scalnico fasali nazaj na svojo obleko. Kar pomeni, da ej isti kurac, če ščijemo kar v hlače, hehe. Torej, fašistično edino se bi dalo poskusiti inhibirati a ne tudi zares uspeti izničevati človekovo naravo in osebno svobodo v paketu s tem! hehe. Deja vu, kanede, sodržavljani moji.

P.S.

SHAMANOPEDIA

komunajzerizem

Družbena ureditev in stanje duha. Mentalna motnja v bistvu, pogostje najdena med luzerji tak malo vobče, Slovani, azijskimi ljucvi in južnoameriškimi ljucvi izpostavljenimi grobemu ropanju v daljših in krajših etapah zgodovine človeštva. Redkeje v anglosaškem, romanskem in germanskem svetu uspešnejših nacij in nacij na višjih stopnjah civlizacijskega in družbenega razvoja. V to vrsto mambo-đambo sranja se zatekajo posamični luzerji tipa naših vidmarjev in marcelštefančičef, a tudi cele nacije, ki so dolga tisočletja živele v suženjstvu oz. pod škornjem belosvetskih uzurpatorjev in okupatorjev. Zatekanje v utopijo, skratka, ali pa pač zgolj normalni človeški gard - lenoba in posledično lothuseatersko pohajkovanje po psihodeličnih cvetnih poljanah đabalebarjenja na račun tretjih. Eskimska metoda "AI". "Ako ide", hehe!

Gre za posebno obliko surovega turbo kapitalizma, za katerega je načilno, da fašistična tiranska oblast prepove vse druge kapitaliste razen enega - fašistične države. Ta potem nasilno vzdržuje fatamorgano oz. iluzijo enakopravnosti, ki jo zlasti v živih bravah doživljajo fovšljivci, iluzijo s pomočjo nasilne uravnanosti drhali v enaki bedi, ter agitpropagando, da je ta edina skupna raven najvišja raven "blaginje na temeljih socialne države" in blaginje vobče, hehe, in ne bognedaj najnižja beda od bede. 

Jebiga, če je ena sama stopnja, potem ji res gradacijsko lahko obesiš poljuben pridevnik, pa te ne bo motilo. Dokler primerjalno ne pogledaš v EU, katere skupnega trga si integralni del, hehe. No v kontekstu EU trga je tota naša "najvišja" raven, videti nekam jebeno najnižja. Nižje od te najdeš samo še nafto in ali dijamante. hehe.

Na vrhu komunajzerizirane države je klepto-kamariljna mentalno motena morlanohorizontalna zločinska lopovsko-nategunska tiranska klika, t.i. "komunajzari". Eskimsko - "komunjare". Eskimi pravijo, da je "komunjara" posebna sorta fašisto-terorista, ki svoje zločine in zlodela, ter nemarno prozorno rentarsko đabalebaroško motivacijo, skuša opravičevati z demagoško-agitpropovsko mudologijo, češ, da vse zlo,ki ga izvaja, izvaja v imenu ljucva. In seveda, vse kar ta kamarilja izvaja JE zločin in zlodelo. Saj vendarle gre za tekočno sistematično eksproprijacijo premoženja, tekoče ropanje in sistematično zasužnjenje nacije oz. sistematično inhibiranje osebnih svoboščin v imenu bojda višjih ciljev Organizacije.

Komunajzerizirana država mudološko-demagoško svoj državni kapitalizem skuša prodajati pod psohodeličnimi imeni, recimo pod firmo "socializem", češ, da se vse godi v imenu sociusa in v benefit "deprivilegiranega prolesa", ki da je v komunajzerizmu "pivilegiran". Kar naj se bi videlo iz dekretno, po velikosti gnilih umov komunajzer politsekretarjev določenih, bednih, človeka nevrednih bruto mezd, ki jih mramorijanski moteni umi potem z davko-paradavki obrežejo na še bolj bedne in človeka še manj vredne neto mezde. Paralelno pa po državi orgijajo raznorazni jezdeci plenilske apokalipse, zemonski karteli in tisočeri maziljenih kartelov ter rentarskih bratovščin inih.

Komunajzerizirana država ima na vrhu tiransko nomenklaturo, sloj kompartiji, ali splošno povedano Organizaciji lojalnih praetorijanskih vazalov, posebne falange, ki za velike in včasih celo patetično bedno male privilegije ali celo povsem navidezne fumis-vaginalis privlegije, srdito brani doseženi status quo, ter v okvirju tega predvsem lastne privilegije in ali iluzijo lastnih privilegijev.

Najboljši primerek takšne države v praksi je seveda Slovenija, kto edina EU država s komunisti na oblasti. So pa še Severna Koreja z najbolj primitivno, še neevoluirano, zastarelo in nekoliko po azijsko modificirano obliko komunajzeriziranega državnega kapitalizma z naslednimi diktatorji, ter Kuba s karibsko različico Buena-vista-social-club oplemenitene vrste etato-fašitične oblike kapitalizma. Kitajska je najboljši primer državnega kapitalizma, katerega DNK lahko služi za raziskovanje postmodernih form miksa državnega kapitalizma in brutalne nevodobne forme suženjstva v imenu ljucva, kakopak.

Slovenija je v marsičem prav tako zelo dobra za preučevanje razvitejših form komunajzerizma tretje generacije, zlasti oblike prikrivanja kontinuitete vseh temeljnih doktrinarnih premis iz prve inkarnacije državnega terorističnega kapitalizma v Kranjcef. To je edini državni kapitalizem in edini komunajzerizem na planetu, ki je cel svet uspel nategniti, da vlada v Sloveniji polit-pluralizem, prosti trg, pravna država, pravna varnost, svoboda, enakopravnost pred zakoni, da je korupcija eliminirana ter, da se davkoplačevalcem ne krade.

Ko so zahodne države krenile tacati po močvirju presežnega in ekscesnega, ter ultimativno napačnega državnega interveniranja in onegavljenja s predatorskimi požrešnimi skupinami, je tudi njihov kapitalizem pridobil nekaj podmizniško-dekretno-anti-prostotržnih lastnosti podobnih slovenskim in severnokorejskim ter kitajskim, pa smo doživeli globalni kolaps, ker je plenilska bankirska neodgovorna banda sjebala na svoji poti vse, da le nagrabi peneze in prikaže še boljši naslednji kvartal. Skoraj tako, kot naš zemonski kartelni klan, ali kot 30 tisoč rdečekhmerskih Murglbabinih plenilcev in skorja tak kot slovenska kompartija počne že 65 let, kitajska, kubanska in severnokorejska pa takisto, bogamy.

Amerika, UK, Nemčija bodo okrevale takrat, ko se bodo vrnile na pota neomadeževanega prostega trga in odgovornega reguliranja države tam kjer država to mora, ne pa da so se države, tam kjer bi morale zagotoviti red in valutne ter kot skala zaupanja vredne nadzorne in fiskalne servise gospodarstvu in državljanom-investitorjem, izmikale svojim nalogam a hkrati regulirale in to napačno, tam kjer niso imeli kaj iskati, recimo z zapovedanim indeksirnajem premoženjav portfoliu, kar je napihovovalo balone. 

In seveda, trg bo vsake toliko spet kaznoval presežne in peotrebne nekurantne grmade odvečnih kupov nepotrebnega blaga. To je normalno in ta plevel je treba jasno ločiti od komunajzerizirane agitpropagande, češ "kiša pada kapitalizem propada". 

Rimember, stjupid, komunajzerizem, ki se krancla s kriptičnim mudološkim imenom "socializem" je zgolj in samo posebna oblika kapitalizma, fašistično-etatitstična kartelna oblika kapitalizma, kjer prevladuje, ali je dopuščen en sam lastnik kapitala - država: V SLO pač največji kapitalist - država in Murglbabinih 30 tisoč tajkuniziranih kelptokamariljnih nomenklaturnikov tako jebeno večinsko prevladujejo, pa eto cela gora onih nemaziljenih s svojim mikro kapitalom nima na značaj našega kapitalizma nikaršnega posebej relevantnega vpliva. In komunajzari na vrhu države to zelo dobro vedo. Zato tudi smo fkurcu.

Pukni v sliko še dejstvo, da vse parlamentarne stranek bluzijo o socialni državi in so za bolj ali manj enako davčno politiko in modus operandi pri trošenju, vsi "levi", vsi "skupnoskeldni"; dodaj v sliko mizo socialne sramote in GZS kot "legitimnega" zastopnika vseh delokupcev, ter semuljićevsko drhal kot "legitimne" zastopnike vseh delo-prodajalcev pa bo jasno, da smo v seštevku pod črto nekje v letu 1980.

Dajmo tovariš Yugoklokan, ponavljat za mano, prosim: Obstaja en sam sistem, na planetu zemlja, logično jebote, saj nobena država ni otok v medplaentarnem prostoru, in reče se mu K A P I T A L I Z E M. V normalnih državah so zaželeni vsi kapitalisti, v komunajzeriziranih so zaželeni in maziljeni kapitalisti - država kot največji kapitalist in nomenklaturni velekapitalisti, lojalni kompartiji.

Link

Ni komentarjev: