torek, 21. december 2010

1033623 - tovariš Zalar se poslužuje Titovih parol

Kakšni RImljani, Zalarju vun iz podzavesti tolče Broz, ki je ukradel pa malo dodelal starorimski pregovor, da bolje funguje v demagoškem agitpropu kompartije.

Šlo je pa Brozekovo laprdanje priblizitelna tak: "Radimo i živimo kao da će večno biti mir, a pripremajmo se kao da će sutra biti rat". 

Pa puk 120 milijard EUR za komunistična butalska podzemna kačja gnezda. Od katerih je Nato oba srbska razjebal na prafaktorje kar z letalonosilke v Jadranu že v prvih dveh minutah bombne kampanje. Rimout đojstik, spalio podzemne komunajzer jame, majke mu ga spalim. Ode bre 30 meljard EUR v luft. Grejt sakses!

In še več meljard za JNA in UDBO in KOS in nejmit je kamarilja potrošila na račun nacije, tak kot so šle meljarde kao za AC program v bistvu pa najmanj polovica za zemonski kartelni klan, hehe. 

Ljucvu svojemu najljubšemu, pa je Brozek in danes zalarji, oz. zalarske koalicije bojda-levo-bojda-na-sredinske tudi, puk človeka nevredno mezdico dekretno odmerjeno po velikosti oz. majhnosti gnilega uma politkomisarja KPJ ali pa Murglbabinega kurca, whichever is smaller, hehe.

Cca približno to se je komsomolec Zalar naučil v Kumrofcu, hehe. In kar se komsomolec Zalar nauči, to komunist Zalar zna.

P.S. Pa Zalare bolan, a ti tej sprdačini od sodnije rečeš sodstvo. Zalare, majstore, v zemljo se pogrezni, kajti, deprivilegirani državljani, beri - odvisno zaposleni, ki so preživeli težke primere mobinga v tajkunskem gospodarcvu turbo-rdečih turbo-kapitalistov, na tvoji sodniji tudi po dveh letih ne vidijo horizonta zaključka in sodbe, ki jo praviloma ni prej ko v treh letih. Kaj misliš kako je njihovim družinam, pizdek zagamani?!

Link

Ni komentarjev: