sobota, 25. december 2010

1039388 - kako naši rdeči khmeri dojemajo Marxa

[mataj]
> [janezpizdek]
> Ni se mu dalo dotajčiti, da je Marx to napisal.

Seveda se mu ni dalo dotajčiti, ker Marx tega pač ni napisal.

Avtorji Marxwords ipd so citirali tam nek obskurne cajtenge izpred 150 let in lahko z gotovostjo računajo, da njihovih virov ne bo šel nihče preverjat.

Vprašaj malo tebi prav gotovo ljubega Žižka. On je neki časa bil v fazi, ko so se mu te Marxove črtice zdele kul, pa je s tem zabaval publiko uporabljajoč klasično metodo šok-humorja, ki so jo najboljši pajaci obvladali že od nekdaj. Roko na srce bi on vedno zraven prpopou še disklejmer, češ da so Marxa redneckofski bebci itakda spet napak razumeli, on ni imel v mislih dobesedno krvavega genocida, pač pa t.i. mehanizem "talilnega lonca". 

Ne vem sicer ali jih je veliki Guru žižukuja kdaj v enaki formi posredoval svojim učencem tudi ko je gostoval na Hrvaškem in v Srbiji, ma kadarkoli se je neki napenjal o "izpetosti slovenskih neokapitalističnih kao neoliberalnih modelof, ker so kao bifši revolucionarji, buuuuuuhaha, Bićakćić pa revolucionar, hehe, fasali kontaminacijo z oblastjo, s penezi in močjo, pa je eto fse šlo po zlu" je to prvleko na dan in malo duhovičil, češ kaj bi člouk s totimi obskurnimi balko plemeni, ki nea zastopijo grandioznosti velikega Marxovega načrta y bogamy uma vobče, ter kako naj člouk oporeka totemu Marxetu, ki je lepo rekel, da bi najbolj bilo da tota plemena izginejo, ker so lahko kvečjemu bremza napredka in neizogibnih sprememb, hehe.

In tako f tem smislu naprej vzdolž rdeče-žižukujskega vektorja "Amerika y Engleska bit će zemlja proleterska", buuuhahaha. Na tej točki bi pa vedno prišla na vrsto ona zgodbica o mogočnosti rdečearmejskih tankof, ki so mendrali zlato Prago, ko je bojda on osebno y bogamy personalno tudy, tam na robu Vaclavskih namjesti sedel v oni slavni slaščičarni in se basal z rdečimi jagodovimi torticami, občudujoč mogočno sceno neustavljivih sovjetskih tankof, ki da so z brutalno silo neustavljivo uveljavljali socializem, pa so ga bojda spravili v ekstazo. 

Nekje vmes bi pa praviloma uturil še zgodbo o edini faci, ki da je še v totih naših roftah (on reče "provincijalna idejno klavstrofobična dolina zamejena z Alpami", hehe, kar mu nea je slaba sintagma, to moram pritrditi) vredna omembe, pa bi publika vedno znova lahko slišala slavno anekdoto o mogočnem slovenskem Staljinu, ki da je v njegovi prisotnosti nekega ministra odjebal z besedami "Daj fakof bebo, nimam časa zate". Vauu, Qué gran éxito.

Ka pa če se bi vi slovenistanski rdeči khmeri skladno svoji slavni tradiciji enoumja, raje vrnili k izviru, pa spet usake tolk časa malo skoordinirali, pa enako žlobudrali o totem Marxu, da je al ni terjal izginotje Rvatof in Srbof y bogamy še ducata malih plemen, povečini slovanske suženjske (sklavske, hehe) provinijence, vse to v imenu uspeha revolucije inu vobčega napredka človeštva, kakopak. 

Je pa največja jeba za vas - naša domaća rdečkhmerska teleta, da je za Marxa "slovensko vprašanje" že bilo rešeno. Simpl ko pasulj - za njega sploh nismo obstajali. Ni nas niti opazil, pičkamumaterina neobrita, takorekoč, hehe. Prosta po Marxu smo mi valda že bili pleme znotraj germanskega korpusa. Jebenti tugo in žalost germanizacije, takorekoč. 

Ehhh, da toti naš Plemeniti ufati totega Marxeta, najprej bi ga pohvalil ker tak, kot Plemeniti, tudi Marx meni, da Rvati morajo izginiti, oz. da jih sploh ni, potem bi mu pa ipak še jebal fse po spisku, ker pizdek zagamani ni opazil grandiozne nacije na koti Veneto Grande Alpine Carniollo, ki se razteza od Benetk do Balatona in od Bad Kleinkircheima do linije Karlobag-Virovitica, kjer meji na sosednjo nam prijateljsko kneževino, El Gran Serbia. hehe.

Link

Ni komentarjev: