torek, 28. december 2010

1041287 - kdaj se bo kleptokamariljina piramida dokončno sesula

[oQI23IDCN0948R]
> [bc123a]
> ... ob tem pa imajo 20 let po koncu socializma se vcepljeno lazno nostalgijo za njim (sami ga niso doziveli, a so na podlagi pripovedi starsev prepricani, kako je bil takrat fajn).
> Najvecje idiotizme o lepotah socializma ne slisis od 40-50 let starih oslov,slisis jih od njihovih otrok.

Spet zadetek v crno, lahko potrdim iz osebnih izkusenj. In ti mladi opranoglavi oslici naj bi drzavo nekoc popeljali med razvite zahodne demokracije in med uspesna gospodarstva? ROTFLMAO - strica Stalina imajo zapecenega v najtrdozivejsih memih, ubogi mladinski zombiji. Komunizem je najhujsa (dusevna) bolezen na svetu, ki je ne pozdravis kar tako, sploh ce v "zdravilo" vztrajno dodajas strup. Ce bo slo tako naprej (in ne vidim pametnega razloga, zakaj ne bi slo, saj na mladini svet stoji, mladina pa je voljna), potem je cisto vseeno, koliko desetletij bo se minilo od, haha, demontaze zlocestega rezima; tudi cez petdeset let bomo le diktatura (covjekolikog lica) sovjetskega tipa.

Ustavilo se bo natančno tistega dne, ko bo nekdo namenoma prekinil dotok keša v nategunsko, zajedalsko, fritzlovsko komunistično ponzi shemo.

Oziroma, ker pri nas koga takega ni na vidiku, ustavilo se bo takrat, ko bo presežni keš uporabljan za rentarjenje in zajedanje, preprosto presušil.

V rentarske zajedalske sheme že zgodaj v mladosti usmerjana in zaljubljena, z lenobo okužena, skratka, s potemkinovskimi pročelji lažnih obetov socialističnega lažnega perpetum mobileja zavedena mladina, po zgledu svojih staršev in po vzgojni instruktaži svojih poklicnolevakarskih učiteljev v šolah, bo seveda največji osmoljenec prihodnjih desetletij. A tudi upokojenci bodo čutili sušo in to prav kmalu in čedalje bolj.

Še nakj časa, najbrž še najmanj 6-9 mesecev, morda celo leto ali dve, bodo po letu 2008 odpuščeni še tavali v upanju, da bo bolje.
Potem bodo pogledali v tujino, ali pa zdrknili v totalni obup skrajne revščine.

Kmalu se bo vzpostavil konstanten tok odliva v tujino. Najbolj šolanih, ker jih Slovenija ne zmore zaposliti, tujina jih pa nujno rabi in najmanj šolanih, ker jih Slovenija prav tako ne zmore zaposliti, sploh pa ne za človeka vredne neto mezde, tujina jih sicer niti ne želi, se pa najde delo zanje, ker delajo za manj kot domačini tam gori na bogatem severu, sami so pa desperatni, iščoč kruha in temeljnih dobrin za preživetje.

Bosna, Srbija, Kosovo, Makedonija in delno tudi Hrvaška, poleg afriških in drugih držav revnega juga to že dolgo poznajo. 

Do sedaj robna sever-jug Slovenija se bo pa ravnokar prevesila med jugo-tugo in spoznala bedo. Zgrda! Ker nima poguma opustiti roparsko-zajedalsko komunistično ponzi shemo in se podati na zdrava pota meritornega dužbenega deala. Slovenija bo vztrajala na poti smrdljivega fritzlovskega zajedalstva vse do bridkega propada. Na zdravje in dober dan na absurd že meječa norost in državno nasilje nad delom! Grejt sakses!

Pravzaprav se že ta trenutek dogaja. Nekateri že dve leti čakajo na čudež, a jim je že počasi začelo kapljati v hipofizo, da število nezaposlenih narašča, število delovnih mest upada, firme pa cepajo kot muhe, bančni nepremičninski portfolio se pa bohoti od galopirajočega naraščanja defalut dogodkov. Skratka, situcija se rapidno slabša, pa bo treba v tujino s trbuhom za kruhom. Sam jebiga, malo še odlašajo, na račun sirotinjske podpore na zavodu za zaposlovanje, očkov, mamic, dedkov in babic. Ki jim vsem skupaj sapa že močno pojema. Rezerv ni še veliko.

Danes sem na placu slišal zanimiv dijalog dveh cca 8-letnih mulcev, ki sta očitno sošolca. Eden je onemu drugemu rekel. "Mi smo bili premožni, zdaj pa nismo več, ker sta mami in oči oba izgubila službo. Zdaj imamo doma samo še 370 EUR". Bilo je poudarjeno fakin dipresiv in žalostno slišati tega otročka izreči to. Surrealistično je bilo že to, da se tako majhni otroci pogovarjajo o denarnih zadevah. Mene je, jasnoda, ne le pritegnilo, srce mi je prebodlo kot igla in cel popoldne vse do večera nisem več videl praznikov okoli sebe. 

Eto, to je naš jebeni vsakdan. Osemletniki, ki spoznavajo revščino zato, ker fritzli slovenistanski, ki jih volijo strahopetne reve, še vedno harajo s svojo zajedalsko-rentarsko shemo. In jih nihče ne onemogoči. In oni so seveda zadnji, ki jim bodo njihovi otroci govorili tako kot ta deček. Njihovi pamži bodo impotentnim preiskovalnim komisijam arogantno in v posmeh postavi odgovarjali z "odgovor enak prejšnjemu".

Sicer pa, glede tujine, srečno, uboga lobotomirana mladost Slovenije! Bone voyage. 
Je žalostno, je tragično, a je ipak v slabem tudi nekaj dobrega. Kmalu boste postali polnovredni ljudje.

Link

Ni komentarjev: