nedelja, 5. december 2010

1014304 - narcisoidnost naših političarov

[dob]
Dragi kolegi, vi se kar zafrkavajte. Pahor je zelo cenjen, kajti današnji politiki zbirajo sestanke szi s Pahorjem tako, kot smo mi včasih zbirali slikice životinjsko carstvo. Tega ne ve vsak.
Kosorka ima že skoraj poln album.

Prišli bodo časi, ko bodo tuji politiki na kolenih prosili za avdienco pri Pahorču, ker jim bo manjkala ena slikica, pa je ne bodo dobili, ker ne bodo prišli na vrsto. Pol bo pa jok in stok in škrtanje z zobmi.

(Dam dva Pahorja za enega Platinija, ma kdo za zamenjat? Pod našim blokom dobiš šestnajst Golobičev za en'ga Križaniča in dve Oražmovki za eno Dimičevo. Türki se pa po tleh valajo)
:-))))))))))))))))))

Pri nas pa dol odlimavajo tisto "Bejbionbord" pa namesto tega popajo pahorčke gor na šipe aftotof.
Turke pa na vrata javnih WC limajo tak, da ti sedejo tik v višino oči ko se usedeš na školjko, spodaj pa nagrafitijo: "Da se lažje usereš, model". 

Ne vem, Dob, ka te ti porečeš na to. Men je to enmau kar degutantno, pa hudo mi je fduši, ka je nei praf da se tak norčujejo, saj je ipak to naš precednik. Precednik useh Slovencef takorekoč, y bogamy y šire, fključno z ono Špelo Predan Kučan. Ipak je to inštitucja, jebenti, ka misliš ti?

P.S. Ko smo že pri precednikih. Nekoč se je tovarišu takrat še Prvemu danes pa Bifšemu Bifšemu, ki še ni rahmetli, noče grom f koprivo, kanede, reklo kar tovariš "Clio". Ker ima fse, kar imajo veliki. Spomnim se, ko se še nea je smelo atakovati na Lik in Delo precednika, jebiga takle smo mel, so mulci namesto Kučanovih slikic tapkali kar sličice od Clia. Najbolj so ble cenjene one z rdečimi clioti, seveda. Barvno ujemanje je pri totih rečeh pomembno, čuj.

Link

Ni komentarjev: