četrtek, 2. december 2010

1011594 - kratek rezime nekaterih najbolj podebiljenih zasegalnih zakonov

[Bob]
imaš prav. a pri študentih nam gre vsaj to na roko, da jih bo iz leta v leto manj.;)

sam popolnoma razumem mlade, ki nočejo vampirskim upokojencem priskrbeti otroke za njihove orgije. moj nasvet mladim je, jejte, pijte in seksajte v prazno in tako pokažite sredinec starejši generaciji. če pacienti hočejo socializem zase, pa ga živite še vi. brez odgvornosti in na tuj račun. hmm, čigav pa?

Ja pubeci, vse, kar ste napisalii drži, predvsem vse, kar ste napisali na temo konstatacije, da tu v bistvu gre za nasilno nadaljevanje socializma na vse možne načine in za vsako ceno. Povsod so ga uturili.

Majčkeno pripombico sem že včeraj dal BiSi-ju, ki jo vidim še naprej en upopteva, kar mu po nepotrebnem jemlje kredibiliteto pri vsemu ostaelmu kar ne le drži, pač pa BiSi to zelo konsistentno piše ves čas. Škoda.

(BTW, za tiste, ki še niso prebrali kar sem napisal, mislim s tem na nebulozno, nikoli z argumenti podprto trditev, da je PAYGo sam po sebi apriorno insuficienten saj, da se ga dotira iz proračuna. To namreč ne drži, kajti vsi dobro vemo, da se iz našega PAYGo izplačuje vrsta socialnih pomoči in nezasluženih rent celo rentarjemm, ki jih tam sploh ne bi smelo biti. Sociala podtaknejna v PAYGo namesto,d as eplačuje če že iz kej pač kto svaka sociala iz proračuna!. Drži pa, da so tudi benefitorjih teg nezasluženih rent žalibog "penzionisti" in potemtakem BiSIjeve in vaše trditve seveda v splošnem, brez opazovanja dinakike prelivanja in lomastenja, ter podrobnosti, držijo. 

Osebno menim, da se te podrobnosti mora upoštevti pri dajanju kvalifikacij in da je realtiviziranej kontraproduktivno, če seveda vsi vi ki debtirate imate za cilj kontribuirati k iskanju rešitve. Če nimate ste pa seveda 100% cari, hehe. In še nekaj zelo pomebnega. Naš pokojninski konto, znotraj proračuna, hehe, so seveda zlorabljali za kar jim je prišlo pod roko. In obratno. Kar pomeni da gre za netransparentno onaniranje na liniji jebe lud zbunjnog)

Sicer pa glede vsiljevanja socaializma in še huje v bistvu za vsilejvanja etato-nasilne uravnilovke, si jaz kar v baravah imaginiram, da je tam nekje v vladnih sobanah nek hudo moten praetorijanski pizdek, ki draftira vse te naše zakone. Mora biti zelo focšljiv in zelo, zelo, zelo maliciozen. Novih zakonov, ki prekipevajo od negativizma in škodoželjnosti do neamziljenega in nedržavnega kapitala, "buržoazne reakcije in kontrarevolucionarnih sil", hehe, v obliki bogatih prešičef med delouci in zlasti med meneđerji in lastniki malih in srednjih podjetij v katerih so "osovraženi elementi" sami direktorji.

Vsi zakoni te vlade in vse debate naših kebristiv, mramorijancev in mencigerijancev so na isti maliciozni bolani liniji. Etato-nasilna uravnilvoka in vsiljevanje socializma, točneje fašisto-etatističnega in rdečkhmerskega tajkunskega turbo-kapitalizma ter podmizno-aranžersko-kartelnega rentarstva v benfit maziljencev režima, na vse možne načine.

Cvetober komunajzarskih malicionzih "ill-motivated" zakonov: davke na plače/nagrade meneđerjev 98%, novi razred/stopnja itak že absurdno progresivnega davka na delo 50% in še 55%. Lastnikom malih podjetij, ki se drznejo biti sami v svojem podjetju direktorji prisila davka in prispevka na višini namanj trikratnika povprečne plače (namesto da uvedejo enako obdavčitev vsega, dobička in izplačil iz naslova plače.) Ne to ne bodo, ker potem delovni folk ne bo še naprej kot edini plačeval 70% margine na haračih. To more biti ta pizdek oz. te pizdeki maliciozni fpičkomaterino. Total motene gnjide!; pa pokojninska kraja 100 miljard z namigom, da naj starčki delajo do smrti in podobne zlobne zamisli teh motenčkov, naših absurdistanskih drafterjev zakonov.

Skratka, ko si enkrat iz pravne stroke in ti ne uspe postati pokvarjen odvetnik, utegneš očitno ob predolgi prisotnosti v praetorijanskem stroju postati večni drafter zločinskih komunističnih zakonov s čirom na želodcu, dvanajsterniku in hipofizi y bogamy amigdali tudy. Grem stavit, da ta pizdek, ta bolani um v ozadju vsega tega kar doživljamo, ki ždi tam nekje v pravni službi fašisto-komunistične oblasti, mora imeti ne le mehko pač pa tudi patetično kratko curo. Fuj, komunajzarsko hudičevo seme!

Link

Ni komentarjev: