torek, 21. december 2010

1033009 - fašist Pavijanković bi rad tožil Mikija Mustra

S karikaturisti po svetu v teh časih obračunavajo samo še islamski skrajneži

Dobro, Slovenci dragi, bogvasnimarad, kaj super-ekstremno dramatičnega se mora zgoditi, a vas mogoče morajo sterati v kacete in vas med prevozom v govejih vagonih ločevati od vaših otrok, da dojamete kdo je v Sloveniji trenutno na poziciji fašistov oz. v roli fašističnega režima, konzervativnih sil borečih se za kontinuiteto oblasti za vsako ceno, za privilegije, za nezaslužbene rente, za pozicijo maziljenih kartelo-kleptokamariljnikov ki cuzajo sladke nektarje iz državne sise?

Kaj vi mislite, da samo tu v naši deželi oblastniški fašisto-komunajzerizirani režim zaradi neke misteriozne nevidne snovi ali energije, ki deluje samo v nas Kranjcev v celem vesolju, ni nagnjen k fašistoidnosti? 
A edino pri nas se fašistično ne ujema z vladajočim režimom? Obnovimo lekcijo, dragi bratje in sestre - zares pravi fašisti nikjer niso v opoziciji! Za status zares pravega fašista mora politik najprej zasesti oblastno pozicijo.

Ja, res je, samo fašisti in talibanski skrajneži preganjajo karikaturiste in žurnaliste in umetnike in na forumih izražena mnenja. In kaj zdaj tu ni jasno v zvezi s Slovenijo, lepo vas prosim?

P.S: Pred kratkim sem tu na forumu napisal tole: Pizdeki, ki sebe radi razglašajo za progresivne sile, bi v času okupacije Slovenije od Hitlerjevega Rajha in italijanske fašistične soldateske, bili v Gestapo, bili bi prorežimski. 

Njihove mokre sanje, češ da bi oni v tistem času bili hrabri antifašistični aktivisti so samo njihove patetične narcisoidne mokre sanje nastale spričo nezmožnosti minimalne sposobnosti poštenega asesmenta lastnega karakterja. Hint: Če so ves čas prorežimski, talibansko prorežimski, bi tudi v času Hitlerja bili prorežimski. Amen!

Link

Ni komentarjev: