torek, 7. december 2010

1016243 - zares ultra bistroumnega Golobiča mešanje davčnoapartheidne megle

Ali je kdo na forumu Financ, ki iz prve roke pozna agende, motivacije in razloge zakaj je komunistom tipa Golobič tako težko zapopasti temeljne pojme, ki zakoličujejo svobodo, ne-aparhaidsko davčno ureditev in enakporavnost ped zakonom. V čem je problem golobičev, da niso sposobni priti s predlogom, ki ga bi dala vsaka normalna oseba - da se končno odpravi davčno-prispevkovni (davčno-paradavčni) aparthaid vsem zaposlenim in ne le zgolj nekaterim inženirjem.

Mar je res tako težko doumeti, da je sedanja ureditev diskriminatorna in protiustavna in proti osebni svobodi in nasilna in fašistoidna in ultimativno aparthaidska.

Odkod se je sploh vzela pošastna ideja, da smejo prispevki za zdravstvo in pokojnine biti navzgor neomejeni, medtem ko so benefiti iz obeh naslovov, zlasti pokojnine eksplicitno omejeni in celo programirani, da se v času nenehno nižajo.

Ergo, to, bolj kot karkoli drugega, jasno dezauvira davčni karakter teh "prispevkov". Gre za čisto navadne prikrite davke, v bistvu. Rekete takorekoč, saj se za njih, nad neko ravnijo dobesedno nič ne dobi. V primeru zdravstva pa velikokrat sploh nič ne dobi. Ker prej umremo v čakalnih vrstah.

V takšni državi, s takšno ureditvijo, je škandalozno, da takšno stanje traja in da ideološko stekli golobiči niso sposobni predloga za odpravo pa se kot deževniki na vrelem poletnem asfaltu neki zvijajo kako bi ohranili svoje ideološke zmazke in hkrati nekak javnost natengili in odglumili, češ, da jim je iskreno za preprečitev odliva možganov v topogledno daleč bolj normalno tujino.

V ozadju tako srdito branjene nedotakljivosti te povsem očitne grobe diskriminacije, katere motivacija je ideološko-doktrinarne narave, ki se niso niti za milimeter oddaljile od kompartijske logike "diktature proletarijata", s tem da je definicija "prolesa - proletariata" in vlečenje črte med "bogatimi prešiči" in "revnimi prešiči", beri - "prolesom", narejena na novih, butalskih, surogatnih kriterijih, ker je komunistična drhal, spričo nove situacije, v kateri se je komunistična nomenklatura prelevila delno v NjihoveSvoje tajkune - lastnike velekapitala, ki nikakor ne smejo prevzeti rolo oz. fasati stigme osovražene buržoazije, čeprav so ravnp oni edini zares bogati v Sloveniji, pa se je eto inženirje in podobne sirote, ki slovenske bedne mezde služijo z delom svojih rok in umov, določilo za dežurne stigmatizirane "bogate" krivce, na katerih komunistična boljševistično-revolucionarna kamarilja ostri svoje fašistične kurčeke, mramorji in mramorijanci pa izživljajo svoje patološke ultraško super-progresivne davčne sheme. 

Vse to v imenu komunistično-boljševiške ideološke, komunajzarom v iber zveličavne nasilnouravnilovske ideje. 

Vse to vzdolž stigme - "naj bogati prešiči plačajo maksimalno, naj bodo zaejdani do kosti in do jajc, da se jih tako uravna na raven dobesedno enake bede, kot revne delovske prešiče".

Država, katere davčno-paradavčni sistem za "bogate" določa reveže, ki služijo s svojim delom in prejemke, ki so bedno nizki ter so v drugih deželah skupnega trga EU tako plačani ljudje med prejemniki socialnih pomoči, je ultimativno zblojena in definitivo je sam center satanovega kraljestva patoloških malicioznih, plenilskih, nasilnih idej, ureditev ter ideologij.

Da je absurd popoln, komunistična klepto-kamarilja tipa Golobič arogantno in cinično svojo patološko ideološko-doktrinarno agendo opravičuje z alibijem, češ da se vse to počne v imenu "socialnega kapitala", torej "iz dela prihodujočih" in da se hkrati zaradi tega ima za "levo sredino". Sikter, satanova deca nategunsko-fašistična na osebno svobodo atakirajoča!

P.S. Da niti ne govorimo, da bi hkrati s takojšnjo uvedbo kapice na vse prispevke moral biti uveden tudi EDS. Edino to bi končno odpravilo diskriminacijo inženirjev in vseh drugih "inženirjev".

Link

Ni komentarjev: