petek, 24. december 2010

1038619 - kakšna bo naslednja senzacionalistična akcija Dela po skrajno debilnem konstruktu proti Krkoviču

Jaoooo, komunajzarom se je čisto odpulilo.

Zdaj še niti pametnega kontrukta ne znajo spesniti več.
A si morda domišljajo, da je slovenski folk že tako nizko padel, da se jim ni treba več niti truditi, da bi zgodba vsaj malo bila podobna čemu možnemu. Kera udbaško-kosovska pamet je spesnila to nebulozo, jebenti?

Kaj je naslednje? Velik masten naslov na frontpejđu Dela: "Janšo ujeli v pedofiliji-sodomiji"

Od spodaj pa tekst: " Sogovorniki Dela, tudi sicer zanesljivi viri Dela, hehe, Janšo ujeli in flagranti medtem, ko si je nag v kopalnici svoje velebne graščine, nekje na območju Bovca, za katero isti zanesljivi sogovorniki verjamejo, da je bila kupljena s podkupnino iz posla s Patrio, ogleduje kolono mladih rdečih mravelj t.i. faraonk. Janša je po pleši, čelu licih in ramah, kolikor je kamera uspela ujeti čez odprto okno ene izmed najbrž številnih kopalnic graščine, imel kapljice tekočine, najbrž potu, obraz sam po zatrjevanju zanesljivih sogovornikov Dela je pa med ogledovanjem imel vse znake seksualne ekstaze, desne roke pa ni bilo videti, prisotni so pa bili tudi značilni gibi. Oči je bojda imel "steklene", kar navaja celo na sum jemanja in ali posedovanja, proizvodnje in razpečevanja prepovedanih substanc.

Glede na to da, če povlečemo paralelo med mravljami v tej starosti in človeškimi bitji, sklepajo naprej zanesljivi sogovorniki Dela, da je Janša tehnično gledano, najverjetneje zagrešil akt seksualnega nadlegovanja bitja v ekvivalentni človeški starosti približno 14 let, kar je de facto in de iure pregonljiva pedofilija.

Ali bo zadevo obravnavala oz. že obravnava policija še ni jasno. Novinarjem Dela ni uspelo dobiti na telefon Klemenčiča, bivši predsednik komisije za pregon korupcije, znani nogometni arbiter Kos je pa izjavil, da iz do sedaj zbranih podatkov ni znano ali so izpolnjeni vsi pogoji za pričetek preiskave protikorupcijske komisije, gre pa brez dvoma za sprevrženo dejanje in nasilje, če informacija seveda je točna in če je verjeti ocenam zanesljivih virov časnika Delo. Po njegovem, bo komisija morala dati če nič drugega pa vsaj načelno mnenje.

Župan ene od sosednjih občin, sicer slučajno predsednik lokalne podružnice Janševi konkurenčne politične stranke, je že izrazil svoje zgražanje nad početjem liderja opozicije, dejanje samo pa obsodil in označil ne le za barbarizem in sodomijo najhujše vrste, pač pa tudi za slab zgled mladini.

Ministrica Kresalova, ni bila dosegljiva, ker je na službeni poti v Milanu, je pa zato portparol MNZ povedal zgolj, da zadev, ki so še v preiskavi ne morejo komentirati. Da sicer ravnajo podobno kot v aferi "bulmastifi", ter, da se lepo vidi kako se hitro vsakemu o glavo razbije njegovo ravnanje iz preteklosti. Zlobni glasovi iz krogov SDS po spletnih forumih že širijo tezo, da gre za ministričino maščevanje za afero bulmastifi in izsiljevanje testa na droge.

Gospod Kučan, predsednik društva F21 je izjavil da dejanj vodij političnih strank načeloma ne komentira, da pa je dejanje samo po sebi brez dvoma zavržno in nas napotuje na motenost osebka in jemanje drog, kar je za Slovenijo vsekakor tragično in sramotno. "Tovrstne devijacije so v družbi nastale zato, ker smo stare uveljavljene in od naroda široko sprejete tradicionalne vrednote in tekovine revolucije zavrgli ali po nemarnem opustili, pa se je krog kandidatov za najvišje funkcije v državi nekritično razširil, kar nikakor ni bila želja naroda. 

Narod je hotel samo odcepitev od Jugoslavije, ne pa tudi spremembo političnega in gospodarskega sistema, uvedbo izprijene partitokracije namesto ubrane enostrankarske platforme z vodilno vlogo dobro organizirane ZKS nadzorovane od SDV, ki je skupaj s smernicami za delo novinarjev in medijev, ter vseprisotnostjo SZDL, ter z GZS in podobnimi interesnimi združenji, tvorila idealno okolje za nadaljni zdrav razvoj mlade slovenske demokracije za nadaljnih nekaj stoletij, še manj si je pa narod želel spremembo moralnih in drugih vrednot revolucije", je še dodal na koncu.

Kučan ni želel komentirati novic, češ da se vrača v politiko, je pa očitno dobro razpoloženi Prvi Predsednik, hudomušno pripomnil, da glede na podobne devijacije nič ni izključeno.

Link

Ni komentarjev: