četrtek, 16. december 2010

1027922 - Zalar nekaj lupeta, da je Janšev primer analogen Sanaderjevemu

[yuslocan]
Zalar: Janša ima enak procesni položaj kot Sanader

Pravosodni minister pa je za POP TV povedal, da je vrhovno državno tožilstvo tisto, ki Janeza Janšo obtožuje korupcijskega kaznivega dejanja. "In zdaj ta isti Janez Janša napada kandidate za generalnega državnega tožilca. Mislim, da je to dovolj zgovorno. Janez Janša ima ta trenutek enak procesni položaj kot Ivo Sanader," je dejal Zalar.

Fino. Zdaj bomo državljani skrbno in zelo pozorno opazovali kakšen bo rezultat sojenja. 

Glejte, da bo obsojen in to fakin za dolgo let v pržunu. Glejte, da bo kot skala trdno pravnomočno, da mednarodno sodišče ne bo naložilo plačilo multimilijonske kazni nam davkokontributorjem, ker ste se fašisti nemarno izživljali nad enim izmed državljanov, tako kot v številnih drugih primerih, ki so jih uprizorili vaši doživljenjski kolegi. Drugače utegnemo pomisliti, da gre za še ene dachauske procese, ki jih vaša politična opcija očitno ne misli nikoli opustiti in nikoli nehati uprizarjati.

Zdaj pa en mali Q&A session, tovariš Zalar:

Kakšen je procesni položaj tovariša Murglbabe in njegovih 30 taužent prihvatizacijskih razbojnikof?
Kakšen je procesni položaj tovariša majorja Mitje in neznanih junakov, ki so nam zapustili podrušno plast, fojbe in rudniške jaške polne kosti?
Kakšen je procesni položaj predsednikov uprav državnih kolhozov, ki koruptivno pridobivajo in ali oddajajo posle?
Kakšen je procesni položaj neznanih junakov, ki so Sloveniji v večni spomin in ljubezen darovali zapuščino mumij živih pod zemljo zakopanih iz Barbarinega rudniškega rova?
Kakšen je procesni položaj zemonskega kartelnega klana, tovariš Zalar? In še na stotine drugih kartelnih klanov sestajajočih se na pojedinah od vaše bratovščine koordiniranih v nekih drugih zemonih?
Kakšen je procesni položaj tisočev nabavnikov v državnih in paradržavnih organizacijah, ki "nabavljajo" za državni denar po načelu "pola pije pola koruptivnemu bratu daje"? In ene same nabave ne izvedejo nekoruptivno!
Kakšen je procesni položaj neznanih junakov, ki so zatemnili oz. zameglili oz. se že ve, da so kar ukradli stotine milijard t.i. "družbenega premoženja" med prihvatizacijsko orgijo, vse to z žegnom in ob zdušni asistenci komunistične oblasti, tožilstva, policije in sodnije? Celo permisivne zakone in celo avreolo nazi-interesa so jim zrihtali za to ultraplenjenje bibličnih razsežnosti.
Kakšen je procesni položaj doživljenjskih sodnikov in sodnic, ki so s svojim načinom "dela" in svojim arogantno-zaničevalnim odnosom do državljanovih stisk in svojim nivojem "znanja" nacijo ugonobili in sodno varstvo povsem inhibiralia oz. eliminirali, tak da poslej nihče v Sloveniji ne more do pravice, ker smo vsi žrtve najmanj mehanizma "Đastis dilejd iz đastis dinajd"? Kaj, a ste koga od njih že postavili pred sodišče zaradi zločinske dejavnosti proti svobodi nacije in vsakega posameznika v tej nesrečni družbi? Je kakšen že odgovarjal za lenobo in nevideno brezdelje, nemar, nesposobnost, nejmit...? Je kdo že odgovarjal za inkapacitivnost? Za insuficienco, morda? Ste mogoče že raziskali zakaj številni odvetniki menijo, da so sodniki superkoruptivni? Kaj menite? Odvetniki že vedo neki o tem, mar ne? Nazadnje je Penko neki o tem govoril.

In tako dalje.

P.S.

Tovariš Zalar, glede na to, da sam, spričo svoje role nekšnega od komaprtije nagrajenege in maziljenega militantnega jurišnika na čelnih pozicijah falang komaprtije, povsem očitno oz. evidentno niste sposoben nepristransko percipirati položaj v perimetru, evo nudim vam, pro bono seveda, kak se te toti "procesni položaji" vidijo z distance tu z mojga vngava:

Sanader: Na znanih krajih, na znan način, preko znanih oseb, iz znanih firm, izčrpal znane vsote davkoplačevalskega denarja in ga na znane destinacije usmeril, kar so na bogato potrdile znane priče, za kar krimpolicija ima tudi znane dokumente. Njegovo premoženje in premoženje vseh sorodnikov do tretjega kolena že blokirano. Vred z vsemi dragimi urami, hehe. Mash Allah!

Zemonski kartelni klan: Na znanih krajih, na znan način, preko znanih oseb, ob asistenci znanih politikov in državnih funkcionarjev, iz znanih firm, izčrpali znane vsote davkoplačevalskega denarja in ga na znane destinacije usmerili, kar so oz. bi na bogato potrdile znane priče, za kar bi krimpolicija, če bi seveda sploh iskala in tožilstvo, če bi seveda sploh hotelo, lahko pridobilo tudi tone znanih dokumentov. A se nič ne zgodi. Btw, natančni in civilizirani Nemci so Ivana Čistokisičnega zemonsko kartelnoklanskega pričeli obravnavati komaj par mesecev nazaj in evo so mu že prisodili 1 milijon globe zaradi poskusa (POZOR - že zgolj poskusa, tovariš Zalar, poskusa in ne že izvršenih zemonskh milijardnih ropov in kriminalnih dejanj korupcije!) korumpiranja ljudi v Nemčiji. Ivek je kazen že plačal. To, tovariš Zalar so nemško Tožilstvo, Krimpolicija in Sodnija z velikimi začetnicamia T,K in S.

Murglbabinih 30 tisoč prihvatizacijskih klepto razbonikov: Na znanih krajih, na znan način, preko znanih oseb, iz znanih firm, ob asistenci znanih bank-državnih kolhozov, izčrpali znane vsote davkoplačevalskega denarja in ga na znane destinacije usmerili, kar so oz. bi na bogato potrdile znane priče, za kar bi krimpolicija, če bi seveda sploh iskala in tožilstvo, če bi seveda sploh hotelo, lahko pridobilo tudi tone znanih dokumentov. A se nič ne zgodi.

Hrvaški tajkun Miroslav Kutle: Na znanih krajih, na znan način, preko znanih oseb, iz znanih firm, izčrpal znane vsote davkoplačevalskega denarja in ga na znane destinacije usmeril, kar so na bogato potrdile znane priče, za kar sta krimpolicija &tožilstvo, pridobila tudi tone znanih dokumentov. Pizdek je pravnomočno obsojen in že dolgo v pržunu in še dolgo bo tam ostal. Tak se to dela v LijepojJimNjihovoj. Ki je bojda država, ki na pravnem področju še ne izpolnjuje EU standardov. Auuuuu, kaj šele bo ko bo, hehe. 

Mi pa kao izpolnjujemo. Jap, mi v bistvu smo klinično mrtva pravna država, kar pomeni da smo v smislu pravnega varstva Banana-rama republika par excellence, točneje , mi smo komunistična đamahirija, oz. patetična gubernija gozdno-boljševiških ljubiteljev dachauskih procesov.

Ivan Janez Janša: Na neznanem kraju, od neznanih oseb, ob neznanem času, v neznanih okoliščinah, domnevno, bojda, aleđedli, valda, kao, rekla-kazala, poskusil poskusiti da bi poskusil pridobiti obljubo da mu bodo omogočili protipravno premoženjsko korist v formi bojda neznano visokega zneska v neznani formi, najbrž provizije, domnevno zase.

No, tovariš Zalar, kakšen že naj bi bil domet tega skropucala od domnevno Sanaderjevemu enakega "procesnega stanja"? Saj ste vendarle pravni strokovnjak, hehe. Vi boste že vedeli do kam lahko seže ta konstrukt, ki je bojda vložen na bojda slovensko bojda sodišče.

Tovariš Zalar, a se upate z menoj iti staviti za 100 taužent EUR, da se bo Janšin primer končal s škodo povzročeno tej državi v višini nekaj milijonov EUR, ker bo Janša po dolgi orgiji rdeče sodnije na vseh stopnjah, če se to sploh že v perimetru rdeče sodnije lahko konča pravnomočno, vložil pritožbo tja v Strassbourgh al kje že je tisto mednarodno sodišče, ki nas je že štrafalo za številne druge orgije vaših rdečih sodnikov. Za katere noben nemarni rdeči sodnik nikoli ni bil kaznovan ali oglobljen ali odstranjen iz vrst sodnije. Zakaj že ni bil, tovariš Zalar?

A staviva tudi koliko natančno milijonov boste vi in vaša kamarilja izbili iz žepov nas davkozavezancev? Tudi iz mojega žepa! Te pa fprašam zaj jaz vas, tovariš Zalar - Koji kurac mahate z mojim po koprivah in to zgolj zato, ker vi mislite, da smete s svojim političnim tekmecem obračunavati na naš račun? 

Izvolite vi lepo iz članarine kompartije financirati svoje orgije. Tam si iz vaše članarine plačajte črnogorske vunbacitelje, da vam politične tekmece pretepejo, diskreditirajo in če je treba tudi likvidirajo, kakor bi rekel tovariš Murglbaba, kanede. Dobro?

Saj res, imam še eno vprašanje - Ali bi namerno povzročanje škode državi in davkoplačevalcem in Narodu utegnilo imeti status terorističnega dejanja? Diverzije naperjene proti svobodi naroda, morda? Bi se dalo vas in vašo kamariljo postaviti pred kakšno sodišče za takšna namerna škodljiva ravnanja? Zgolj vprašam, jebote, ne mi zdaj tu že peniti. Pomirite se, tovariš Zalar, zgolj vprašam. hehe.

In še to: Ali še pomnite, tovariš Zalar kaj vam je rekel oni nemški kolega, ki je bil tu ko smo se pripravljali na vstop v EU? Kaj že je rekel, glede rdeče črte v smislu maksimalnega dopustega trajanja sodnih primerov. Rdečo črto, onkraj katere se začne Absurdistan in neha Republika Slovenija in vsaka druga pravna država? Je bilo tisto 3 mesece, tovariš Zalar? Koliko že trajajo slovenski sodni primeri? 2, 3, 10, 16, 24 let? Fuj!

Koliko bo po vašem trajal Janšev primer, očiten in celo nespreten politični konstrukt, ki mu boste, to je vendarle jasno dali maksimalno prioriteto, hehe? Tri? Pet? Deset let, morda? Boste uspeli zaključiti tretjo procesiranje na prvostopenjski ravni potem ko bo višjeležeče sodišče po standardni šegi slovenske sodnije do nezavesti vztrajno zadevo vračalo v obravnavo na prvostopenjskega? Boste uspeli prilezti do pravnomočnosti še preden se zberete na pogrebu Tovariša Murglbabe, bog mu daj kakor je on delal drugim? Patria nostra mu bo večno hvaležna, kanede.

Link

Ni komentarjev: