sreda, 15. december 2010

1026641 - trg dela po absurdistansko

[foolidiot]
Star sem 35 let z srednjesolsko izobrazbo kljub temu da letno napisem najmanj 200 prosenj za zaposlitev nimam se niti dneva delovne dobe. Najvecji uspeh je, da me nekajkrat letno povabijo na razgovor ,ali testiranje ,katerega zmeraj odlicno opravim, se vedno konca z stavkom ,vas bomo obvestili.
ZATO SEM NESKONCNO HVALEZEN MINISTRU SVETLIKU ,KI MI JE OMOGOCIL NADALJNE TRI LETA ISKANJA ZAPOSLITVE

HVALA HVALA HVALA

Zato, ker zate nihče nima dela in ker nam vladajo komunisti, kriptokomunisti, zdravljeni komunisti in komunisti kar tako, vsi strogo zavezani plenilskemu rentarstvu, bo 240 tisoč visečih na državni blagajni hodilo v službo s pleničkami za odrasle in se oklepalo svoje sinekure, s katere ga niti vojna ne bo molga odstraniti. Ne le do 65.leta pač pa do smrti. Za plus 20% na virtualno fantomsko pokojnino, ki bi jo naj dobili posthumno, hehe. Enim bo "šiht" v državnih sobanah preprosto nadomestilo za dom upokojencev. Grejt sakses Absurdistan! Le tako naprej!

Mimo tebe bo nenehno najmanj še cca 80 taužent takih. A seveda bodo taki tudi vsi, ki so v realnem sektorju in so starejši od 45 let. Njim bodo pri starosti 45 let smestili brco frit in bodo lepo preselili za 20 let v kategorijo socialnih podpirancev. če si ti že 15 let v tem, je potem ralno, da bodo tudi vsi odpuščeni 45-letniki lepo 20 let obični socialni podpiranci, potem pa "upokojeni socialni podpiranci".

Razen častnih izjem, ki bodo vsemu temu rekli ne in odšli v tujino, četudi stari že, ali komaj, 45 let, akkor pač kdo percipira. hehe.
V teh dneh jih je par takih odšlo v Avstralijo. Zelo sem jih občudoval. Pravi dedi!

P.S. Ni več dvoma. Satanovi deci je uspelo iz Slovenije narediti deželo, ki je hostilna, čisto do vseh svojih državljanov, razen do nekaj promilov super maziljenih na vrhu fašisto-nomenklatruno-tajkunske neofevdalne piramide. 

Normalno sicer ni, ma ko vudri kriza, je ta satanov revir hostilen celo do sicer maziljenih, ki cuzajo plačice, nezaslužene rentice in čiste sinkurne rentice iz državne blagajne, od birokratov do učiteljnov, hehe.

-Si mlada in kandidatka za imeti otroka ali dva? Sikter, tu podpiši, da če zanosiš, letiš vun iz firme. "Sporazumno" seveda.
-Si starejši od 45 in v realnem sektorju? Sikter med nezaposlene, ta družba te ne mara!
-Mlad in zgolj s srednjo šolo? Sikter, ta družba te ne mara! ma ka si ti misliš, mona, niti faksa nimaš al ka? Mi smo tak napredni da rabimo samo in izljučno univerzitetno izobražene. Referent v skladišču? Najmanj 6. stopnja, bre! Nek se vidi raskoš! hehe.
-Mlad in z magisterijem ali bognedaj doktoratom? Sikter, si preveč izobražen, latentna zgaga torej, mrš - ta družba ne ve kaj bi s teboj! razen če si guzonjin sin, alpa odslužen kompartijski vojščak z zaslugami. No, v tem primeru boš direktor UN sekcije za..., eeee...let me see..eee..., let it be "za trajnostni razvoj", hehe. Olalalaaa, ke znancvenik! Dottore!
- Mlad in zaposlen, inaksirajoč več kot 17 tisočakov bruto letno? Sikter, prešič bogati, zate imamo samo eksprorijacijo 60+% tvojih prihodkov, zalega buržoazna, ki te imamo na sumu, da sanjaš svoje podjetje. Mrš!
-Zaposlen in izkušen in služiš kot oni iz predhodne alineje: Sikter, zate imamo isto davčno-paradavčno usodo, pa še pripravi se na skorajšnji odpust, potem pa marš v vrsto na zavod in v vrsto po socialno pomoč, hehe! Odvisen od fašistične kleptokamarilje si nam najbolj všeč.

- Samostojen podjetnik, ki si drzne konkurirati za posle financirane iz državne blagajne? Sikter, mona, to je za maziljene"
- Srednejšolec, ki ravnokar izbira za kaj se bi univerzitento izobrazil? Sikter, zate imamo strašne kriterije, čeprav smo sila zaostalo in nič kaj bleščeče efdevejevsko indoktrinirano šolstvo.
- Si zbolel pa rabiš seriozen zdravstven poseg? Sikter, mona! Umri v čakalni vrsti!
- Si ostarel in obnemogel, pa rabiš dom za ostarele? Sikter, mona! Ni placa!
- Se pišeš Nekrep, si še otroček in si zbolel za redko boleznijo? Sikter, mona! Umri, saj napihnjena zdravnica te pa ja ne bo poslala v Ljubljano, ker ve, da ji nihče nič ne more, če in ko umreš po njeni napaki?
- Si tuji delavec in si prišel delati umazana težka dela, katera se Slovencem ne ljubi? Sikter pizdek! Plačali ti ne bomo, te bomo raje izgnali in na TV razlagali, da nihče ni nič kriv, ker nihče itak nič ne more in ker so vsi itak že vse naredili kot je treba. No ja, zamolčali bomo, da za tuje sužnje imamo mi drugačne pravice kot za NašeSvoje. V Avstriji pa čisto kontra, vsi enaki. In inšpekcije in zakoni in sodišča delujejo tak, da se nihče ne drzne iti lopovluke in mutenje. hehe.

Itd, lahko bi našteval letni dan dopoldne...

Eto, v takšni državi in pod takšnimi rulerji živiš ti, mladi mož. No ja, živiš ne, vegetiraš, medtem ko ti Satanova deca hrustajo kos za kosom tvoje samozavesti in življenjske sile, ven dobro, mona. Grejt sakses!

Moj nasvet: Google maps in CIA facts si poženi, naštudiraj dobro Kanado, Avstralijo, USA, alpa vsaj Avstrijo in ali Nemčijo in beži kolikor te hitro noge oz. sodobna prevozna sredstva nesejo. Beži stran iz Satanovega rdečega zločinskega fritzlovskega gnezda. Sicer boš kmalu pojeban, ne le v žive možgane brez anestezije, pač pa tudi dobesedno frito brez vazeljin. 

Žal nimam nikakršnega boljšega nasveta to jutro, hehe.

Link


Ni komentarjev: