sreda, 29. december 2010

1042879 - kako zatolči rdečekhmerske slepce, ki Janšo krivijo celo za eksplozije supernov

[Maj]
Sicer pa države itak kmalu ne bo več, primorsko gospodarstvo so bavčarjeve, lovšinove in časarjeve ter troštove mojstrovine pripeljale v italijansko-hrvaške roke, kordež, valant in bohorič so dotolkli gorenjsko, šrot in tisti mariborski čudežni deček s svojimi šefi ter veliko pomočjo mariborske nadškofije štajersko, zakeršnik in pavček koroško-to vse skupaj bo šlo v avstrijsko-nemške roke.

Samo še dva taka velemojstra najdemo za Ljubljano in Dolenjsko(verjetno gre zahvala temu, da je največjemu lopovu bolj všeč Bovec) in potem bomo kmalu kakšno sosedo še prosili, če nas vzamejo medse ali pa si nas bodo kar lepo razdelili-Italijani do Postojne, severno osrednji del bo šel Avstrijcem, Prekmurje nazaj Madžarom, južni del pa Hrvatom in bodo hitro problemi rešeni...

Res za čestitat nam je, sploh pa volilcem, ki vedno volijo ene in iste lopove.

Če pa se nam že posreči izvoliti kakšnega poštenjaka ga pa tričetrtine ostalih lopovov hitro zjebe.

Sam ne mislim da je tak scenarij možen, niti da je temu res tako.
Ko gre za lastništvo nad gospodarskimi subjekti mene domicil oz. stalno bivališče investitorja niti malo ne zanima, niti ne skrbi.
Pri investitorjih ločim zgolj to, ali gre za špekulativne investitorje oz. lastnike ali ne, pri čemer so meni tudi špekulativni investitorji povsem legitimni in povsem normalen del gospodarskega in investitorskega miljea katerekoli države, le da za določene tipe podjemov pač niso idealen tip investitorja.

Glede dejstva, da nekateri volivci nenehno volite iste lopove se strinjam. Ste pač takšni, ki volite iste rdečekhmerske lopove, ki v svojih doktrinah imajo lopovluk, reketiranje, eksproprijacijo, čaščenje in gardijanstvo morilcev in podobna zavržna dejanja kar odkrito zapisana in javno proklamirana.

Tudi glede tvojih observacij in poimenovanj določenih konkrentih lopovskih imen, ki so vsi po vrsti pripadniki rdečekhmerskega klepto-rentarsko-kartelnega klana ali so njegovi vazali, klana, ki ga ti redno voliš, se ne morem drugo kot strinjati.

Edino glede Janše, za katerega ne ti, ne "organi", ne nobeden izmed tebi ljubih rdečekhmerskih lažljivih karbastih pizdekov nima dokazov o njegovem lopovluku, a si ti vseeno, voden srepim in slepim sovraštvom, ker ti je bojda preprečil uživati preferenčen položaj v davčni shemi sicer davčno ultra fritzlovsko lopovske države, ki je ves čas diskriminatorna do najboljših sinov in hčera nacije iz vrst onih, ki ustvarjajo vse dobrine, kar tebe ne moti, moti te le, da so tebi domnevno neupravičeno vzeli 10 tisočakov EUR, torej spričo tvoje slepote si človeka za katerega niti ena sama gnjida v tej jebeni komunistični đamahirji, pijemontu patološkega sovraštva do vsega kar ni komunistično, nima nobenega dokaza o kraji, ti že razglasil za nič manj kot največjega lopova.

Nič te ne moti, da so glasniki in neformalni portparoli Murglbabe in njegovih 30 tisoč razbojnikov, javno v medijih ničkolikokrat sami priznali, da se je ukradlo stotine miljard in so to celo kranclali z avreolo nazi-interesa in zatrjevali češ, pa saj so morali krasti, ker so jim podelili rolo "rapidno nastajajočih slovenskih bogatašev", a penezov niso imeli, torej so morali krasti, da nas ne bi "prevzeli" Nemci, Avstrijci, Hrvati, Italijani, Madžari, skratka vam kvazi dušebrižnikom za nacijo, ki jo zdušno pomagate zasužnjati in v položaju fevdalnih tlačanov rdeči vlasteli držati, pač z eno definicijo "osovraženi kseno-pizdeki". 

Veš kaj ti razodenem, jaz se pa vsakega tujega investitorja veselim in si želim, da v tej deželi ne bilo nobenega domačega tovarišijskega lastnika, ki je do lastništva prišel s krajo, podmizenjem, kartelnim incestnim in fritzlovskim onegavljenjem v škodo naroda seveda, ker je vse to vedno v škodo naroda. In da bi namesto te zločinske sodrge bili sami tujci, ki ri nas bolje plačujejo in prakticirajo daleč bolj poštene prakse kot naša turbo-kapitalistična golazen fašisto-komunistične rentarsko-kartelne nategunsko-lopovske provinijence. Etoooo!

In mejk no mistejk, vse to sem izkusil na lastni koži, delal v domaćih in tujih korporacijah. Če bi v paru z delom v tuji korporaciji bil imel tudi pošteno normalno neaparthaidsko nediskriminatorno neuzurpacijsko državo, namesto roparske komunistične đamahirije bi to meni bila idealna država in idealna Slovenija in bi jaz danes bil veliko bolj potenten zasebni investitor v SLO in v tujini, tako sem pa pač bistveno manj potenten od komunajzer klike oropan državljan, ki se ga držav v domeni pokojnin pripravlja še bolj oropati. Navkljub vrhunskemu plačilu od kseno-investitorja. Štekaš zdaj odkod preti edina realna nevarnost? Namig specialno zate - Ni od tujcef, hehe.

Boli mene kurac za Murglbabin in Maksa Tajnikarja nazi-intersni MIP, ki sta mi ga kartelni lopovi Janković in oni domaći pizdun, ki je MIP uničil silila v kartelnih orgijah na police Mercatorja v Sloveniji, v Puli pa seveda ima Mercator 16 vrst tovrstnih izdelkov od 16 proizvajalcev od Španije, Francije, Italije do Slovenije, Hrvaške in celo Nemčije in Anglije, cene pa seveda nižje. Ves njihvo domoljubje je v bistvu namnjen tmeu d ajim njihove izdlek sumljive kakovosti preplačamo, skratka namenjen ropanju in nategu, ki je edina stalnica v karakterju in delovanju komunistov.

Na kurac mi je šel "domaći mipovec", ko je še prodajal, na kurac mi gre zdaj ko je vse uničil. Ti in tebi podobni ste pa jih podpirali takrat in niste sposobni reči, da so lopovi in nezaželeni danes, in njih ter njihove botre volite in preferirate še naprej. Jebali vas "domaći" lastniki, peljite si jih k sebi domov, ne pa da vam mi plačujemo iz naših davkoplačevalskih žepov vašo presežno ljubezen do "domaćih" lastnikov in vaše nacionalistične zablode in travme pepeti zagamani.

Nič te ne moti niti to, da je tovariš Kardeljev vnuk, VašSvoj takorokeoč, moral ugotoviti uradno, da so rdečekhmerski klani in maziljenci ukradli najmanj 2,2 miljarde samo na AC programu preko podmiznega orgijanja znotraj preplačanih aranžmajev. Pri čemer naciji nič ne pomaga razlaga v čigave vse žepe da je to preplačilo šlo.

Nič te ne moti, da je rdečekhmerska kamarilja presežni denar, ki so ga 20 let vplačevale generacije, čigar prihodki so dajali kontribucijo, ki daleč presega dejansko s kontribucijami zaslužene pokojnine upokojecev, ki so nekoč kontribuirali pač garjavo nizke zneske, torej te peneze je rdeča kamarilja zlorabila za napajanje vseh prej omenjenih kraj in še za napajanje svojega zločinskega projekta nadaljevnja "boljševiškega rentarskega socializma za vsako ceno" tudi na novi platformi, skratka kradli in zatemnjevali so te peneze, zdaj so se pa namenili vse te kraje legalizirati in enako lopovsko prakso v še bolj ekstremni obliki začrtati še za naprej. Da bodo svoj smrdljivi rentarsko-zajedalski sistem udejanjali še naprej v škodo najboljših sinov in hčera te nacije.

Ne, ti ne iščeš največjega lopova in največje kraje med temi stotinami milijard, ti raje povsem neutemljeno optiraš da Janši, za kateraga tvoja smrdljiva rdeča kamarilja, "tovaj" zato, ekr jeo voliš, ima zgolj sramotno patetično: "...na neznanem kraju, na neznan način, od neznanih oseb, za neznan namen, domnevno poskusil, poskusiti pričakovati provizijo, domnevno zase, alpa za stranko, morda, domnevno, če, ako, najbrž, valda".

No, dokler je v Slovneiji tako, dokler ste v Sloveniji takšni slepci, ne zaradi Janše, ko jebe Janšo, ki med svojim mnadatom mirno obdrži komunistično-fašistični davčno-prispevkovni diskriminatorni aprthaid sovražen do dela in ustvarjalcev in benevolenten do rentarjev in kartelnih klanov. 

Kdo ve, morda mu bodo nekoč kaj tudi dokazali če ga zadosti dolgo jebajo, ampak zato, ker ste tako silno benevolentni in tolerantni do onih, ki so v resnici že, dokazano in že uradno ugotovljeno pokradli stotine milijard in, kar je veliko huje od same kraje, devastirali gospodarstvo in devastirali duha nacije, da je danes ena sama smrdeča, gnijoča razvalina, Republiko Slovenijo pa spremneili v komunistično đamahirijo po kateri lomastijo sodomisti-pasjejebci, đanki spake, spake-ministri-ljubimci tovariša Salomeja v štrumpfpanteljnih pod ancugom, ki na drugo ne mislijo kot pa kako bi ga fasali na državne stroške, ter končno tudi spake, ki odlikujejo fašistične udbaše, ter si zmišljujejo vedno nove in vedno hujše sheme sistematičnega institucionaliziranega ropanja in zajedanja, ter čedalje bolj jasno najvaljajo še več drakonskih čistih fašističnih atakov na svobodo in svoboščine državljanov, vse v imenu zaščite njihovega satanskega Lika in Dela, za katerega skušajo izsiliti lepo javno podobo, magari s prepovedjo interneta in izražanja mnenj, hehe...

..Dokler je tako, ta dežela nima šanse. Le tako naprej, slepci z iracionalnimi čustvi nabiti, usmerjenimi stran od onih do katerih bi morali na volitvah izraziti racionalno utemeljiv gnus, preprosto tako, da jih ne volite. 

Ker, dragi Maj, nekdo JE pokradel stotine miljard, nekdo JE zdaj izrazil aspiracijo ukrasti najmanj 100 meljard na vsakih 40 let preko PAYGo in nekdo JE pod slovensko rušo plitvo zgrebel in v rudniške jaške žive zaprl stotine tisočev ljudi in nekdo JE vzakonil davčno-paradavčni diskriminatorni aparthaid v škodo cveta nacije. 

Mar nas nič ne skrbi, da med nami de facto živijo množični morilci in njihovi jataki, ki jih ščitijo. In mi vsi vemo kdo je to bil, kdo te spake zagovarja in ščiti in čisla in voli, in poveličuje javno na pasjih procesijah vsako leto znova. Vsi vemo čigar so katere doktrine.

Usegliharjenje v formi izenačevanja stotin meljard kraj in stotin tisočev trupel povzročenih po najbržše živečih stotinah morilcev med nami, in ko gre za krajo in ščitenje morilcev tudi po desetinah tisočev zlodejev med nami, z namišljenimi in nikoli z ničemer utemeljenimi grehi ene same osebe, je pa veliko huje kot samo abotno. Je total zblojeno in iracionalno. Butalsko, celo! Pokvarjeno tudi. In nikakor ne vodi k rešitvi iz spirale propada, ki si jo tudi sam naslikal. 

Link

Ni komentarjev: