torek, 21. december 2010

1033705 -stališča tovarišice Radićeve se sumljivo ujemajo s Fritzlovimi

'Mala podjetja potrebujejo organizacijo za zastopanje njihovih interesov'

Auuuuuuuu!

Če res potrebujejo, se bodo tista, ki čutijo da potrebujejo, pač prostovoljno včlanila, ali pa celo spontano samoorganizirala v pristno svoj lastni klub, ki ščiti njihove interese. V čem je problem s to svobodo?!

PS

Tudi Fritzl je za svojo hčerko enostransko trdil, da potrebuje njegova hčerka entiteto, ki bo prisilno "ščitila njene interese", da se ubožica bognedaj ne preda seksu z neznanimi moškimi, ki žnjo niso v sorodu. Pa jo je prisilno zaprl v klet, takorekoč prisilno včlanil v "organizacijo, ki ščiti njene interese". Fritzlkammer!

In kakorhitro je sve skupaj prišlo na ušesa policiji, ki je tisto satansko klet, takorekoč zbornico, odklenila, ter vun spustila noter v kacetu trpeče, se je izkazalo, da v podzemni "zbornici" zasužnjeni ne delijo Fritzlovega mnenja, da so potrebovali fritzlovsko "zbornico". 

Podobno se je tudi pri nas že zgodilo, ko smo se skoraj vsi izčlanili iz "organizacije, ki nam je bojda ščitila interese", mi pa o tem nismo nič vedeli, pa smo se tak nevedni izčlanili in poslej živimo v sreči in veselju, brez te "pomoči" votsouever.

Sikter, fašistoidni staljinisti! Komunajzer kamarilja drugega kot s pomočjo prisile državnega represivnega aparata rihtati prisilne odjemalce nekim svojim maziljenim sinekurcem ne zna in to bo poskušala vedno in koderkoli bo lahko. To jim je naravni gard - zajedalstvo pod državno prisilo!

In ne pozabite, tik po koncu vojne leta 1945 se je začelo s prisilnim članstvom v zdrugah in se ni nehalo vse do danes. To je vse ena in ista miselnost. Z eno besedo Antisvoboda!

Link

Ni komentarjev: